Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar herkese selamlar biz de bugün Bangkok tarafından dosyamızın kabul edildiğine dair mail aldık. Umarım herkes en kısa zamanda olumlu dönüş alır

• Selamlar, sabaha karşı Bangkok’tan Malezya’ya geldim. Türkiye’ye dönmeden Malezya’da da şansımı denemiş olmak istedim. Uçaktan inerken maillerimi kontrol ettiğimde Bangkok’tan gelen kabul mailini gördüm ve çok çok çok sevindim. 🎉
    Bu entry görünce maili kendi almış kadar sevinecek olan arkadaşlar olduğunu biliyorum. Bu yüzden paylaşmak istedim.
    Şu an Malezya’da kahvemi içiyorum 🙂 Çok uzun bir yolculuğun yorgunluk kahvesi.
    Kabul maili bir başlangıç. Umarım bir an önce en yakın zamana mülakat alabilirim. Herkese güzel haberler dilerim 🙏🏼🍀

• Sizi gönülden tebrik ediyorum @MomisCan O kahveyi en çok hak edenlerdensiniz keyfini çıkarın. Umarım bir an önce mülakat mailinizi de alirsiniz. Sevgiler 🌸

• Arkadaşlar Bangkok’dan kabul maili alan herkesi tebrik ederim.Kabul maili alan herkes fiziken Bangkok’da bulundu mu ? Biz de eşimle beraber Hong Kong’dan dönerken Bangkok’dan aktarma yapmıştık.Ancak herhangi bir mühür vurulmadı pasaportumuza. Sizler pasaportunuza mühür bastırmış mıydınız? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Tekrardan tebrikler herkese😄

• @MomisCan adiniza cok sevindim, tebrik ederim. Umarim en kisa surede mulakat maili alip vizenize de kavusursunuz 🙏🏼

• @zge Çookk teşekkür ederim. Gönülden sevindiğinizi biliyorum, sağolun 🙏🏼
    Umarım bir an önce mülakat maillerimiz gelir de daha da rahatlarız ☺🍀

• @mustafa_27 Ben de Hong Kong’a giderken Bangkok aktarmalı gitmiştim ama transferde damga basılmadığı için mail gönderememiştim.
    2 hafta sonrasında bir kez daha Bangkok’a geldim ve cuma sabahı gönderdiğim mailime bu sabah kabul dönüşü alabildim nihayet 🙏🏼🍀

• @MomisCan Hayırlı olsun.Çok sevindim sizin adınıza.Maalesef biz de mühür bastırmamıştık.Hayırlısı olsun artık.En kısa zamanda mülakat maili de alırsınız inşallah😄

• @ferhatdemirhan merhaba ds-260 onay sayfasının çıktısı asıl talihli için yeterli mi yoksa tüm aile için mi gerekli büyükelçilkler şart koşuyor mu? Teşekkür ederim

• @Biks çok çok teşekkür ederim 🙏🏼🍀

• @anyela Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Bu harika bir haber, yeni bir konsolosluğun da kabul etmeye başlaması harika.

• @Baris-Erdem Tebrik ederim. Çok güzel bir haber bu.

• @MomisCan Gerçekten tebrik ederim. Neredeyse bir dünya turu yaptınız ve bu sonucu almanızı temenni ediyorduk. Bu sabah mükemmel haberlerle birlikte uyandık. Tekrardan tebrik ediyorum, yolunuz açık olsun.

• @Fatih-Kaymak Çok çok teşekkür ederim ☺️ Sevineceğinizi biliyordum 🙏🏼 Mülakat maillerimiz de en kısa zamanda gelir umarım 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan gönülden tebrikler, çok uğraştınız. Sürecinizde bir adım daha ilerlediniz, darısı tez zamanda mülakat tarihini içeren e-maili almanız dileğiyle

• @ferhatdemirhan Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Şu an iki tane opsiyon mu var önünüzde?

• Merhabalar bize de hem Bangkok hem Kuala Lumpur olumlu dönüş yaptı. Bangkok dosyamızı talep ettiğini söylerken Kuala Lumpur imkanlarının sınırlı olduğunu belirten uzun bir mail atmış. Kuala Lumpur'a dönüş yapıp dosyamızı taşımamalarını söylemeli miyiz?

• @MomisCan çok sevındım zor surecler kosturup duruyoruz darısı hepimizin basına

• @ATS16 Çok teşekkür ederim 🥹 Nihayet…
    Motivasyonuma her zaman çok katkınız oldu. Sağolun 🙏🏼💐

• @Fatih-Kaymak fatih bey merhabalar eşime bugün mail geldi dosyanızı KCC den talep ettik diye mail geldi size demi böyle mail geldi??

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |