DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar aile üyelerinden biri ap kaldıysa abd giriş çıkış yapabilirmiyiz
-
@cttl umarim bu yardimseverliginiz birinin hayatina dokunur 🙏🏼
-
@Demayfo başarısızlıkla sonuçlansa bile siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız bir umudun peşinde binlerce kilometre uzaktaki başka bir ülkeye gittiniz en azından içiniz rahat olabilir bu konuda. Ayrıca bir cesaret gösterip bunu yaparak bir çok kişiyede ön ayak olmuş olacaksınız onun için yaptığınız çok değerli.
Bu noktada yapmanız gerekeni Uğur bey anlatmış zaten bir çok dosya taşımasında asıl zorluk yaşanan noktadasınız konsolosluğu bu işlemi yapması gereken tarafın o olduğuna ikna etmeye çalışacaksınız. Şansınız bol olsun. -
@Emre-Kurtulmuş Yine haklısınız hocam en azından keşke demeyeceğim. ^^ Şimdi de Uğur Bey'in ve sizlerin belirttiği üzere HK'yı ikna etmeye çalışacağım. Umarım olacak ...
-
@ahmetyorulmaz asıl talihli vizesini aldıysa, vizesini alan bütün aile üyeleri abd'ye giriş, çıkış yapabilir.
-
@gucarslan bey bir soru sormak istiyorum şimdi green card süresi 30 eylülde bitiyor 30 eyüle kadar sonuç alamadık diyelim budan sonra süreç nasıl ilerlicek aile birlieşimi başlatmamız lazım
-
@fahriakc konsolosluğa mail attim. Bir link gönderdiler ol link uzerinden iletişim kurmamı istediler. Zaten en başindan belirtiyorlar kabul etmeyeceklerini
-
@ahmetyorulmaz DV ile ilgili bütün süreçler 30 eylül'de son bulur. AP'deki dosyalar da dahil..
sonrasında aile üyeleri için F2B süreci ilerletmeniz gerekecek ama sizin dosyanızda buna gerek kalmacaktır.
sabırla çocuğunuz için vizenin basılmayı bekleyin.. -
@mrokanc viyanaya mail atın onlara durumu söyleyin onlar yardımcı olur size.
-
Hep çılgınca nereden mülakat alabilirim nereye dosya taşıyabilirim acaba bizden başka böyle ülke varmı çaresizce dosya taşımaya çalışan bu arada Ankara mülakat dagıttımı bu ay hiç mail alan varmı?
-
@gucarslan moral ve her türlü desteğiniz için teşekkürler
-
@cttl Bu forumdan bir arkadaşın mailine oturumsuz kabul etmediklerini belirterek dönüş yapmışlar malesef.
-
@Demayfo Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben de aynı durumdayım hocam. Moğolistan konsolosluğuyla bir türlü anlaşamıyorum tam 6 maildir dosyayı konsolosluğun talep etmesi gerektiğini açıklamaya çalışıyorum fakat işi yokuşa sürüyorlar. Kabul ettirmenin bir yolunu bulursanız lütfen paylaşın bizimle. Bol şanslar dilerim.
-
Bu ileti silindi! -
@Dağlı-A Elbette bilgilendiririm. Bakalım nasıl olacak...
-
@Demayfo Hocam dün bir mail atmıştım KCC ye, belki ''dosyayı konsolosluğun taşıması gerekir'' diye bir dönüş yaparlar da o cevabı konsolosluğa gönderirim diye. Şimdi cevap geldi ama pek işimize yarıyacağını sanmıyorum.

-
@Dağlı-A
tam da öyle istediğiniz gibi bir cevap gelmemiş mi? current olduğunuz için biz açamayız konsolosluğun halletmesi gerekiyor demişler? -
@Dağlı-A Evet hocam en son satır tam da gereken. Konsolosluklar o cevabı anlasa zaten başka bir şeye gerek kalmayacak. Lütfen o cevabın son cümlesini sarıya boyayarak Moğolistan'a iletin. Bana benzeri gelince ben de öyle yapacağım.
-
@cttl Maalesef tam olarak istediğim cevap bu değil. Daha önce de KCC'den aldığım buna benzer bir cevapla konsolosluğa mail atmıştım fakat konsolosluk ısrarla KCC'ye yönlendiriyordu.
Beklediğim cevap '' konsolosluğa söyleyin dosyayı bizden istesin'' gibisinden açık bir cevap Sayın @Demayfo nun da söylediği gibi konsolosluklar anlamamazlıktan geliyor maalesef.
-
@Demayfo Hadi hocam dualarımız seninle 🙏🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum