DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan
Ds-260 formunu doldurduktan sonra pasaport bilgilerimizi kcc’ye mail yoluyla ulaştırmamıza gerek var mı?
Yoksa sadece konsolosluktan gelecek maili mi beklemeliyiz -
@yasin34 bu başlığın ilk iletisinde belirtmiştik bu bilgiyi, sadece konsolosluktan mülakat maili bekleyeceksiniz.
-
@pnarr forumu okuyorsunuz, bilginiz oluyor;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025/1
-
@iremmakayy klavyenizi ing. yapıp farklı bir tarayıcıda deneyin.
-
Formumda meslek yüksek okulunu vocational school olarak mı yoksa university degree olarak mı belirtmem gerekiyor?
-
@iremmakayy Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Küçük harflerle yazsanız bile sistem otomatik olarak büyük yazıyor. Ancak yine de Capslock tuşunuzu açmanız gerektiğini farkettim. Ben bu sıkıntıyı bu şekilde çözdüm. Tüm yazdıklarınızı Capslock açık ve ingilizce alfabeye göre yazıp gönderin, bi problem çıkmayacaktır diye düşünüyorum.
-
@iremmakayy diplomanız olduktan sonra farketmez.
-
@lumos Cevaplarınız çok teşekkür ederim.
-
Merhaba,
Bir sorum olacak, CN current olduktan sonra önemli olanın DS260 formunun gönderilme sırası olduğunu okumuştum, ancak Ankara birkaç yıldır maksimum 10klara mülakat vermiş, buradaki matematik tam olarak nasıl işliyor anlamadım, örneğin en son 10kya mülakat verilmiş olsun ama numarası 17k olan birisi current olduktan sonra DS260'ı diğerlerinden önce doldurduysa Ankara'dan mülakat alabiliyor mu? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@gucarslan 10 gündür forumun nerdeyse her satırını okudum ilk defa moralimi bozdun abi 😕
-
O OzzieOzzy8 bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan cutoff olayı nedir ? gönderdiğim aydan sonraki aydan mı bahsediyorsunuz ?
-
Biliyorum erken ama ais kaydı için hangisi seçilmeli
Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım.
Diversity Lottery visa randevusuna kaydolmak veya programlamak için mektup / e-posta aldım
İkisi de göçmen vizesi oluyor .hangisi seçilmeli
-
@Iricss merhabalar bu başlığın 3 numaralı iletisinde detaylı bi şekilde anlatılmış incelerseniz bi çıkarım yapabilirsiniz.
-
@sevdemimi siz de yazmissiniz, biraz erken bir soru olmus :)
Ikinciyi sececeksiniz mulakat atanip, ais kaydi yapmaniz istendigi zaman.
Bu soru cokca var forumda, sureciniz baslayana kadar forumda butun sorularinizin cevaplarini arama butonu yardimiyla bulabilirsiniz.
-
Arkadaşlar abu Dhabi konsolosluğuyla ilgili bilgisi olan var mı aramızda acaba?
-
@stevefox77 Ankara'dan alamiyor. CN her zaman onceliklidir (bultene de bagli), fakat 2022 de tam tersi kucuk CN ler alamadi mulakat, form teslim tarihine gore atlananlar oldu (o sirada sistem degisti, evrak gonderme iptal oldu, pandemi sonrasi kafa karisikliklari....) ama ya bu tekrar ederse diye herkese bu formu hizli iletmelerini onlem olarak soyluyoruz. First in First Out konusunu forumdan okuyabilirsiniz, detayli bilgi icin.
-
arkadaşlar green card sürecinde staj ya da uzun süreli eğitim için vize başvurularında yine sorun. yaşıyor muyuz? kabul almamız bir abd üniversitesinden bu süreci etkiler mi ?
-
@macracanta Aramiza hos geldiniz, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.
-
Arkadaşlar selamlar bu sitede https://ais.usvisa-info.com/en-us/countries_list/iv Polonyayı bulamadım ama başka yerden mi yapılıyor bu pasaportun gönderilceği adresi seçmek
-
Forma annemizin soyadını girerken sadece kızlık soyadını mı girmemiz gerekiyor yoksa kimlikte görüldüğü soyadını mı girmemiz gerekiyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum