USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
@crazycells sanirim cevabim burasi daha once atmissiniz dikkatimden kacmis cok tesekkur ederim
-
Selam arkadaslar,
2018 green card'i kazandim, bana verilen vize 2019 mayis ayinin sonuna kadar gecerli, o tarihe kadar Amerika'ya giris yapip (2-3 gun kalma suretiyle), green card'i almadan geri donsem tekrar Amerika'ya giris yapabilir miyim? -
@semir3 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Selam arkadaslar,
2018 green card'i kazandim, bana verilen vize 2019 mayis ayinin sonuna kadar gecerli, o tarihe kadar Amerika'ya giris yapip (2-3 gun kalma suretiyle), green card'i almadan geri donsem tekrar Amerika'ya giris yapabilir miyim?6 ayı geçirmediğiniz sürece bir sıkıntı olmaz ama alttaki konuları okursanız sizin için bilgilendirici olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri -
Sıra buna geldi @caglaror
-
@semir3 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Selam arkadaslar,
2018 green card'i kazandim, bana verilen vize 2019 mayis ayinin sonuna kadar gecerli, o tarihe kadar Amerika'ya giris yapip (2-3 gun kalma suretiyle), green card'i almadan geri donsem tekrar Amerika'ya giris yapabilir miyim?Sorun olmaz, ilk girisi yaptiktan sonra elinizdeki vizeyi 1 yil daha Green Card amaciyla kullanabilirsiniz.
-
USCIS ödemesini dün yaptık. İlk gönderideki adımlar ve açıklamalar aynen geçerli. Güncel bilgi olarak belirtmek istedim.
-
Teb banka kartıma usd hesap tanımlı olmasına rağmen çekmedi. Türkiyedeki debit kartları da kabul ediyorlar değil mi?
-
@kartal Kartın uluslararası online alışverişe açık olduğundan emin olun. Onlar her türlü kartı kabul ediyorlar ama önemli sizin bankanızın bu alışverişi kabul edip etmediği.
-
@knnrn müşteri hizmetlerini aradım, kapalı yada açık diye seçenek yok, kartlar zaten açık dedi ilgili kişi, ben de işlemin hata verdiğini ilettim. kontrol etti ve "3D Secure olmalı" diye bir not çıkıyormuş. Bir daha denedim işlem yapamadım. Bu pay.gov harici bir internet sitesinden ödeme yapmıyoruz sanırım.
-
@kartal TEB debit ile Amazon'dan çocuk araç koltuğu aldık. Ama 2 defa teyitli olarak callcenter'ı aradık. USCIS'ı Axcess ile ödemiştik. TEB'i kullanmadık.
-
@kartal Kapalı ve açık seçeneği var. Maalesef callcenter çoğunlukla detayda yanılıyor. İsim yazmayan kart geçersiz demişlerdi. Şubedekiler kesinlikle geçerlidir dedi.
-
@caglaror yarın tekrar zorlayacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sonucu aktarırım
-
Debit kartı bir daha zorlamadım, doğrudan dolar ekstresi olan kredi kartı ile ödedim. Destek için teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba
Uscis immigrant fee odemek için Uscis e hesap açmak zorunlumu? Direkt case no ve alien no ile ödeniyormuydu? Uscis account zorunlu değil diye bir yorum vardı sitede. Emin olamadım. -
@roccorocco değil ama ben hesap aç dursun derim.
-
@caglaror yani hesap açmamanın greencard gönderimine olumsuz bir etkisi yok değil mi?
-
@roccorocco USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
@caglaror yani hesap açmamanın greencard gönderimine olumsuz bir etkisi yok değil mi?
Ucreti odedikten sonra hesap acmis veya acmamis olmak sorun yaratmaz. Ama hesap acarsaniz durum takibi vb yapmak icin iyi olur.
-
@knnrn tesekkurler
-
Merhaba,
Ben Nisan başında eşim ve çocuklarımda Temmuz başında ABD'ye giriş yapacaklar. Şimdiden USCIS Immigrant Fee Ödemesini yapsam bir problem olur mu? veya ne zaman yapmalıyım. -
@gunesdogdu USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
Merhaba,
Ben Nisan başında eşim ve çocuklarımda Temmuz başında ABD'ye giriş yapacaklar. Şimdiden USCIS Immigrant Fee Ödemesini yapsam bir problem olur mu? veya ne zaman yapmalıyım.Biz ödemeyi vizeyi aldığımız hafta yapmıştık. Hiçbir sorun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum