DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan doğru söylüyosun hocam okumadım daha yeniyim sitede hangi bilgiyi nerede bulacağımı tam olarak bilmiyorum sağol adamsın.


  • @gucarslan Tecrübenizle birlikte verdiğiniz cevap beni gerçekten rahatlattı..Teşekkürler...Artık hangi noktaya focuslanmak gerektiği konusundaki mesajınızı da aldım...
    Ayrıca Rıza Silahlıpoda detayına kahkahalarla güldüğümü söylemeden geçemeyeceğim..:) Rıza Silahlıpoda yı hatırlayan kaç kişiyiz demekten kendimi alamadım...
    Sevgiler...


  • @rasitcenngiz
    Bunu seçmek için çok erken, en azından bir kaç ay daha süreçle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmalısınız, DV24 için hali hazırda bu yol ile dosyalarını taşıyan, mülakat alan ya da mülakat bekleyen talihliler mevcut, onların da deneyimlerini ilgili başlıklardan takip ederek size en uygun olan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.


  • Merhabalar,
    Bir kaç saat arama yaptığım ancak cevabını bulamadığım bir sorum olacak, siz tecrübeli arkadaşların değerli yorumları için şimdiden teşekkür ederim.
    Sorum şu: DV2025 çekilişinde seçildim. Büyük çoğunluğun aksine TR deki işleri yoluna soktuktan sonra gitmeyi tercih ettiğim için ABD ye mümkün olduğunca geç giriş yapmak için güvenli bir yöntem önerebilir misiniz diye merak ediyorum.

  • Yasaklı

    @ugursway anladım uğur bey teşekkürler tekrardan.


  • @cansiimsek
    İlk başvurunuzda Türkiye seçmediğiniz için o kısım Avusturalya olarak görünüyor. Basit görünse de bu gibi hatalar her sene yineleniyor.
    Siz yine de mülakatınıza bunu bilerek katılıp ilgili kararı konsolosluktan duyabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cansiimsek turkiye secseniz EU kotasindan kazanirdiniz.
    sürece devam edip etmemek sizin takdiriniz.
    kolaylıklar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @serro bu cn ile zaten en erken ağustos 2025'ten önce mülakat alamazsiniz, bu da subat 2026 gibi gidebilirsiniz demek.

    erken mi sizin icin?


  • @alpacov
    Tebrikler, hayır bunun için KCC ile iletişime geçmenize gerek yok, İstanbul konsolosluğu göçmen vizesi basmamaktadır. Sizin orayı seçemenizin bir önemi yok mülakatınız Ankara’da planlanacaktır. İlk bültenle çağırılma ihtimalinizin çok yüksek, şimdiden forumun ilgili başlıklarını özümseyerek okumanızı tavsiye ederim, bol şanslar.


  • Merhaba şu anda 2 yıllık üniversite okuyorum. Okul kısmında Vocational school seçiyorum henüz son sınıfım mezun olmadım. mezun olma tarihine bugün yani formu göndereceğim günü seçiyorum ama kabul etmiyor. forumda diğer arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla formu doldurdukları günü seçtiğinde hata vermemiş ama bende hata veriyor ne yapabilirim ?


  • @berkeesezerr
    Bu süreçte hiçbir şeyin %100 kesinliği yok maalesef. Bahsettiğiniz ihtimal mevcut, daha önce bunu deneyimlemiş birçok kişi var.
    Dosyanızı transfer etmeniz mülakat alacağınız anlamına gelmiyor, hatta vizenizi alsanız dahi Amerika’ya girişiniz bile garanti değil.
    Transfer etmek istediğiniz konsolosluğun DV performansını iyi bir şekilde takip edip analiz etmelisiniz. Bunun için forumda bolca vakit geçirmenizi tavsiye ederim. Bol şanslar.


  • @gucarslan Bu tarih benim için harika olur. Tek endişem KCC nin DV2025 sürecini hızlandırmak için kanıt belgelerin yüklenmesi işlemini iptal ettiği ve dolayısıyla sürecin beklenenden hızlı ilerleyebileceği idi. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.


  • @ugursway Teşekkürler. İlk günden araştırmalara başladım. Ancak böyle detaylarda süreci yaşamış kişilerin deneyimleri de büyük önem arz ediyor. Forumu da daha sıkı takip edeceğim.


  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese boş şans ve burada bıkmadan bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim. DS260 doldurmaya başlayacağım da; Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum ve halihazırda Açıköğretimden 4 yıllık lisans okuyorum, sadece 1 dersim kaldı ki normalde geçen yıl verecektim ama hiç ilgilenmedim. Tam hatırlamıyorum ama lottery doldurur iken lisans mezunu seçmiş olabilirim mezun olurum diye. Şimdi Ds260 doldururken 4 yıllık lisans seçsem mezun tarihine bugünün tarihini mi yazmalıyım ? Ya da en kötü ihtimal ola ki o 1 dersi de veremez isem mezun da olamıyorum, mülakata gittiğimde orada lisans seçili ama ben önlisans diploması vermem sorun olur mu ? Ne yapmalıyım ?

    Son olarak; ben 2023'te Amerika vize başvurusunda bulundum ve red aldım. Şimdi mülakat öncesi tekrar vizeye başvursam bir sorun teşkil eder mi ?

    Tekrar teşekkürler.

  • Yasaklı

    DV2025 Talihlisiyim Case Number 27XXX dosya taşımam gerektiğini biliyorum ancak öncesinde schengen almaya caliscam sonrasında dosya taşıma işlemlerine ne zaman başlamalıyım? Ve süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı?


  • @gucarslan çok teşekkür ederim çok sağolun cevabınız için.


  • @crazycells konu ile alakalı izninizle son kez çok kısa bir şey daha sormak istiyorum. Bu 1 yıllık süre kesintisiz 1 yıl mı yoksa farklı tarihlerde toplamda 1 yıldan fazla (ülkeden çıkıp tekrar girip) örneğin 5 ay+ 5 ay+ 3 ay o ülkede yaşamış birisi de bu belgeyi almalı mıdır?


  • Merhaba,
    11 yaşında çocuğun sosyal medya hesabına sahip olması (instagram, youtube, pinterest) ve bunun ds260 girişlerinde belirtilmesi vize görüşmesinde problem yaratır mı?
    Zira bu mecralarda hesap oluşturmak için 13 yaş sınırı var diye biliyorum. Yaşı farklı göstererek hesap açmış olmak süreci ne derece etkiler?
    Yorumlar için şimdiden teşekkürler.


  • @serro
    Merhabalar bu şekilde doğru anladığınızı sanarak buradan ayrılırsanız, güncel duruma göre GC alma serüveninize şimdiden veda edebilirsiniz.
    Sana ne oluyor da bu şekilde konuşuyorsun derseniz, DV24 yılının kazananlarının ne durumda olduklarını ufakta olsa bir göz atmanızı tavsiye ederim. Umarım bu fırsatı gerçekten değerlendirmek istiyorsanız size yaptığım bu çağrıyı anlarsınız, sürecinizde bol şanslar!


  • @gucarslan hocam ben de aynı kısımda "Highest Level of Education Completed: HIGH SCHOOL DIPLOMA" olarak seçmişim, lise bilgilerimi yazmışım ancak en üstüne de şu anda okumakta olduğum üniversiteyi yazmışım, şu an 3. sınıf öğrencisiyim. Üniversite için ilgili alana:
    "Degree or Diploma: NOT AVAILABLE YET"
    "Date of Attendance To: 01 MAY 2024"
    olarak girmişim. Ancak bu üniversiteyi hala okuyorum, yani henüz bitmedi, sanırım forumdaki DS-260 paketinde o alan için bugünün tarihini yazabilirsiniz deniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Önemli bir hata mıdır, formu açtırmam gerekir mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75
Çevrimiçi

42.7k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum