Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba sıfırları da sildim her yolu denedim fakat olmuyor ds 260 başvurusunun ilk kısmında kalıyor.
    vaka numarası kayıtlarımızla eşleşmiyor diyor?

• @MartinOcean Son 5-6 senedir fotoğrafçıda çektiriyoruz. Fotoğrafçılar genelde alelade foto çekiyorlar. Amerika vizesi vs için dememize rağmen uğraştırıyorlar.

• @salihcak0 Selamlar, 2 sene önce başvurmuştum green card'a daha önce bu senede başvurdum ve kazandım daha yeni sevinmeye başlamışken 24K sırada olduğumu öğrendim. Türkiyede neredeyse %0-1 ihtimal mülakat gelmesi için bu sıralamaya .Dosya taşımayı bir süredir araştırmaktayım ve süreçleri öğrenmekteyim fakat şunu anlayamadım green card DV2025 ekranları ne zaman başlıyacak ve geçiş için ne zaman işlem yapabileceğim bu konu ile ilgili ve dosya taşıma aşamaları ile ilgili benim gibi olan veya daha önce yapmış bir arkadaş var ise yardımcı olabilir mi ? https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html

• Arkadaşlar öncelikle merhaba,Anneme green card çıktı ds-260ını doldurdum babam ve kardeşiminkinide doldurdum fakat en sonda sorulan KCC ve dogum tarihi kısmına dogum tarihini kazanan kişinin yani anneminkinimi yoksa yanında götürcekleri kişininmi yazacagım? KCC case number zaten birtane oldugundan elimizde direkt annemin case number gireceğim sanırım

• kazadım ama başvuru yapamıyorum nasıl bir durum buu çok üzgünüüm..

• merhaba. hayırlı olsun öncelikle. sizde de sistemen sürekli atıyormuydu? adres bölümünü 7. yazışım olacak

• @gucarslan nazik geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Eşim için ayrı form nasıl açabilirim, bunu yapmam süreci etkiler mi, bunu mulakat almadan önce mi yapmalıyım? Ek olarak kendi kızlık soyadımla birlikte esiminde soyadını kullanacagım haliyle kendi bilgilerimde de revize yapmam gerekir mi ? Pasaport yenileyecegim ilk aşamada forma yazmıs olacagım pasaport no değişir mi ? (Bu konuda hic fikrim yok) bu tarz bilgi değişikliği süreci olumsuz etkiler mi ?

• @denizkorkmazer
    Selamlar, tebrikler.
    Süreciniz 1 Ekim itibari ile başlayacak
    Linkini paylaştığım başlığı inceleyiniz lütfen,
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025/2?_=1715200662273
    İmzanızı da güncellemeyi unutmayınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@LUNAP, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

kazadım ama başvuru yapamıyorum nasıl bir durum buu çok üzgünüüm..

sorunuzu bir kez sorup cevap verilmesini beklemeniz gerekiyor. sizi forumdan 48 saatligine uzaklastiriyorum, eger forum duzenine uymamaya devam ederseniz kalici olarak yasaklanacaksiniz.

• Yasaklı

Merhabalar,
    2025 talihlisi olarak yazmaktayım. ds-260 formu doldurulduktan sonra yani Mayıs aylarından sonra Temmuz - Eylül ayları arasında KCC tarafından digital ortamda taranılmış evrak isteme ve talimatları içeren bir mail geliyormuş. Bu uygulama hala devam etmektemidir? Çünkü bu uygulamanın 1-2 yıldır olmadığı ve yaz aylarında böyle bir mail almayan tanıdıklarım var forumda. Sizlerişn konu hakkında bilgisi var mıdır acaba

• ⭐⭐⭐

@metinbeci Dogru beyan ettiginiz surece adreslerinizi (fiziksel olarak) sorun olmaz. Daha sonra belge gerekirse bagli oldugunuz Muhtarlik ve Nufus Mudurlugu bile size bu konuda belge saglar.

• ⭐⭐⭐

@Ysfuncu Bu basligin ilk sayfasini okuyun, ve adim adim uygulayin lutfen,fotograf yukleme diye bir islem yapmaniza gerek yok... Baska bir sey soyleniyor.

Uyariya gore esinizle ilgili kimlik bilgilerini gozden gecirmenizde fayda var.

• Yasaklı

@Mustafa-Bayram HAKKINIZDA HAYIRLISI

• ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Emre-Kurtulmuş anladım Emre bey çok teşekkürler .

• ⭐⭐⭐

@Denizli2030 Eger cocuk 21 yastan kucuk ve bekarsa evet uvey cocugunuz oldugu icin belirtmeliydiniz.

' ... You must list ALL your children who are unmarried and under 21 years of age at the time of your initial E-DV entry, whether they are your natural children, your spouse’s children, or children you have formally adopted in accordance with the laws of your country, unless such child is already a U.S. citizen or Lawful Permanent Resident. ..'

Kaynak icin tiklayiniz.

• ⭐⭐⭐

@maysa Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

Ebeveynlerden birinin bilgilerini ya da siz resitseniz kendi iletisim bilgilerini giriniz.

• ⭐⭐⭐

@aaaizmir Merhaba, bu tip konularda bilgiler ve deneyimlere ulasmakicin lutfen mavi renkli cumleyi tiklayiniz. ABD Yolunda Evlilik

• Yasaklı

@5ileriyasa
    Bu soruyu şu konu altına yazmanız gerekmektedir.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

Ayrıca sistem kaydetmişse sorun olmaz.Zaten aradan vakit geçecek ve tekrar foto istenecek.

• @gucarslan yardım aldığım videoda bahsetmişti onun için bahsettim kusura bakmayın umarım büyük bir hataya neden olmam.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 2655
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |