DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@emirhan1 Rica ederim ne demek, iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim sağolun :)
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben sağlık sorunlarından ötürü 2024’ün başvurusuna anca bakabildim, kazanmışım haberim yokmuş ve şuan ne yapmam gerektiğini anlamaya çalışıyorum. Ds260 formunu hemen doldurdum, gönderdim. Case number 47XX Ben şimdi numarama göre mi değerlendirileceğim yoksa halihazırdaki numaraların sonunda mı olacağım?
-
@airman ds260 formunu doldurduysaniz mülakat bekleyeceksiniz, şuan yapacağınız bir şey yok.
bu arada lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@airman öncelikle geçmiş olsun hızlı bir şekilde ds260 formunu doldurup mail almayı bekleyeceksiniz. Sıranızın neresi olcağını bilmek zor çünkü mülakat alabilmeniz için ds formunu doldurmanız lazım sonra bu form kcc tarafından kontrol edilip işlenmesi lazım vs o prosedürler bittikten sonra mülakat almaya hazır hale gelebilir dosyanız ancak
-
@Mehmet-Yıldız dosyanizi kabul ettikten sonra shengen vizesini nasıl aldiniz
-
@Gunesy2000 merhabalar Ankara’da mı görüşme yaptınız
-
@zeynepebe bu tür bilgileri öğrenmek için bu başlığın ilk sayfasındaki excel listesini kontrol edebilirsiniz.
-
Merhabalar arkadaşlar, adamlar şaka yapıyor galiba sadece nisan ay için sadece 21 kişi email atılmış😠
Acaba bu 9 mayısta anakara açılacak USCIS ofisi belki hızlandırır işleri, diye düşünüyorum. -
@gucarslan teşekkür ederim bilgilendirme için ☺️
-
merhabalar.ismim gökhan.dünkü çekilişte kazandığımı öğrendikten sonra ds 260 formunu doldururken şu hatayı alıyorum acaba sebebi nedir.
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
teşekkürler
-
Herkese iyi pazarlar dilerim,
Haziran ayında Viyanada randevum var. Bir konuda soru sormak istiyorum. Nisan 2004 nisan 2005 tarihleri arasında 1 yıl süre ile ABD de yaşadım. Yaşadığım bu süre için Adli sicil kaydı almak zorunda mıyım. ABD den döneli Yaklaşık 20 yıl olacak. Bu süre içinde de hiç ABD ye gitmedim.
Bu konuda bilgisi olup bilgi verebilecek olan forumun değerli üyelerine şimdiden teşekkür ediyorum. -
@Ümit-Karabayır bey yeşil pasaport sahibiyim.
-
@sonokege Merhaba, "Present and former residents of the United States do NOT need to submit any U.S. police certificates." Yani gerek yok buraya bakılırsa. Yanlışsa düzeltin lütfen.
-
@MMT anladım çok teşekkür ederim size.
-
Mayıs ayı için ankarada kaça numaraya kadar 2NL gelir tahmini olan var mı :)
-
@izmirstates benim var sana kesin mail gelir:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@kadiruslucan eğer vatandasliginiz var ise hiç gecikmeden kcc ile iletişime geçin ve dosyanızı varsovaya taşıtın. Dosya numaranız aktif olursa tasitamayacasiniz benim gibi...
-
@sonokege hayir gerek yok, yasadiginiz surenin kayitlari zaten onlarda var.
-
@sefasonmez vatandaşlığım yok oturumum var sadece
-
Amerika'da hem kolay iş hemde ev imkanı olan yerler neresi ve ilk başta oda mi kiralamak daha mantıklı olur ne düşünüyorsunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum