Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Revolter insallaha aliriz emailleri galiba ankara cok cok yavas

• Belki bir mucize insallah cn herkes davet edilir diye iyi dileklerimi sunuyorum

• Neden hiç mail gelmiyor, alımlar tamamen bitmiş olabilir mi, israil ve abd ile yaşanan siyasi ve ticari krizden etkilenir mi?

• Merhaba arkadaşlar bilgisi olanlara bir soru sormak istiyorum. Benim CN22k ve bu sayılar ne zaman aktif olacak bilmiyorum nereden öğrenebilirim? Birde mülakatımı Rusyaya taşımak istiyorum, daha öne Rusya’da mülakata giren var mı? Rusya’da mülakata girmek mantıklı mı? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum. Deneyimi olan yada bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum.

• @kadiruslucan dosya numaranızın ne zaman aktif olacağı bu başlıktaki diğer iletilerde yazıyor, bu forumda arama butonunu kullanarak cevabına ulaşabilirsiniz.

Rusya’da faaliyetlerine devam eden ABD misyonu veya konsolosluğu bulabilirseniz dosya taşımanız ihtimal dahilinde ama hepsi kapalı iki ülke arasındaki mevcut ilişkiler nedeniyle. Rus vatandaşları süreçlerini Varşova’dan devam ettiriyor.

https://ru.usembassy.gov/visas/

• ⭐⭐

@kadiruslucan Merhabalar, öncelikle dosyanızın ne zaman aktif olacağını önceden bilme imkanınız yok. Yayınlanacak bültenleri takip etmeniz gerekmekte. Mülakatınızı Rusya'ya taşıyamazsınız çünkü Rusya'da aktif olarak çalışan bir Amerikan Konsolosluğu yok. Onun yerine Rusya vatandaşlığı olan yada Rusya'da geçerli bir oturum belgesi olan ve formu dolduruken Rusya'da ikamet eden kişilerin işlemleri Varşova'da olan konsoloslukta devam etmekte.

Ayrıca sağ üst kısımda olan arama butonuna tıkladığınızda bir çark göreceksiniz. Eğer ona tıklarsanız detaylı arama seçeneği karşınıza gelecek, orada istediğiniz filtreleri uygulayarak sorunuza cevap olabilecek deneyimler karşınıza çıkacaktır.

• @ATS16 teşekkür ederim.

• @Revolter teşekkür ederim.

• @Revolter ilgilenip yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim, yakın zamanda gireceğiniz mülakatta başarılar diliyorum inşallah başarılı bir sonuç alırsınız.

• ⭐⭐

@emirhan1 Rica ederim ne demek, iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim sağolun :)

• Arkadaşlar herkese merhaba. Ben sağlık sorunlarından ötürü 2024’ün başvurusuna anca bakabildim, kazanmışım haberim yokmuş ve şuan ne yapmam gerektiğini anlamaya çalışıyorum. Ds260 formunu hemen doldurdum, gönderdim. Case number 47XX Ben şimdi numarama göre mi değerlendirileceğim yoksa halihazırdaki numaraların sonunda mı olacağım?

• @airman ds260 formunu doldurduysaniz mülakat bekleyeceksiniz, şuan yapacağınız bir şey yok.

bu arada lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• @airman öncelikle geçmiş olsun hızlı bir şekilde ds260 formunu doldurup mail almayı bekleyeceksiniz. Sıranızın neresi olcağını bilmek zor çünkü mülakat alabilmeniz için ds formunu doldurmanız lazım sonra bu form kcc tarafından kontrol edilip işlenmesi lazım vs o prosedürler bittikten sonra mülakat almaya hazır hale gelebilir dosyanız ancak

• @Mehmet-Yıldız dosyanizi kabul ettikten sonra shengen vizesini nasıl aldiniz

• @Gunesy2000 merhabalar Ankara’da mı görüşme yaptınız

• @zeynepebe bu tür bilgileri öğrenmek için bu başlığın ilk sayfasındaki excel listesini kontrol edebilirsiniz.

• Merhabalar arkadaşlar, adamlar şaka yapıyor galiba sadece nisan ay için sadece 21 kişi email atılmış😠
    Acaba bu 9 mayısta anakara açılacak USCIS ofisi belki hızlandırır işleri, diye düşünüyorum.

• @gucarslan teşekkür ederim bilgilendirme için ☺️

• merhabalar.ismim gökhan.dünkü çekilişte kazandığımı öğrendikten sonra ds 260 formunu doldururken şu hatayı alıyorum acaba sebebi nedir.

The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.

teşekkürler

• Herkese iyi pazarlar dilerim,
    Haziran ayında Viyanada randevum var. Bir konuda soru sormak istiyorum. Nisan 2004 nisan 2005 tarihleri arasında 1 yıl süre ile ABD de yaşadım. Yaşadığım bu süre için Adli sicil kaydı almak zorunda mıyım. ABD den döneli Yaklaşık 20 yıl olacak. Bu süre içinde de hiç ABD ye gitmedim.
    Bu konuda bilgisi olup bilgi verebilecek olan forumun değerli üyelerine şimdiden teşekkür ediyorum.

Benzer Başlıklar

• Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    407 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • 17 Oy
    8k İleti
    923k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 17 Oy
    2k İleti
    281k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k