Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • I-751ile ilgili yasadigim problerden (actigim diger topiclerden) dolayi beni cokca taniyan vardir 🙂 Kisa bir update yapacak olursam 2017 nisan ayinda yolladigim (I-751), sonrasinda sacma bir sebeple deniel olan ve bu sebeple actigim I-290 B den de olumlu sonuc alamadigim dosyami 2023 Mayis ayinda tekrar "refile" olarak yolladim. Bunun ustune yine parmak izi ve boimetrige gittim ve sonrasinda da 48 aylik extension letter geldi.
    Simdi ameliyat icin Turkiye'ye gidecegim. (daha dogrusu nasilsa 48 aylik uzatma geldi gidebilirsin dendigi icin )
    Fakat bugun uzatma mektubunda bir sey dikkatimi cekti ve panikledim. Mektupta green kart suresinin bitiminden itibaren 48 ay diyor ama benim ilk green kartim 2018 de expire oldu zaten. Simdi bu mektup ilk green kart suresinin dolmasindan itibaren mi 48 ay yoksa ikinci yolladigim appeal dosyasinin kabulunden sonraki 48 ay mi ? cunku ilk green kart suresinin bitmesinden sonraki 48 ay ise zaten o sure de 2022 de bitmeliydi, bana bu uzatma mektubu 2023'te geldi.
    Birkac avukata danistim, geri geldiginde pasaport kontrolde sadece I-94 ve extension letter goster , polis green kart sormuyor diyor, ama ya sorarlarsa ?
    Diger topiclerde I-131 den bahsedilmis ama o da benim durumuma uymuyor, zaten onu yapmaya da vakit yok zira ucusum haftaya . Boyle bir deneyimden gecmis olan var mi acaba ? Ya da "refile" hakkinda bilgisi olan?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

61
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum