DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan merhaba, ceac üzerinden hangi aşamada kontrol yapabiliyoruz? ben 23xxx sırasındayım durumuma bakıcam ama confırmatıon no kabul etmıyor yanlıs dıyor?? bilgi verebilir misiniz
-
@ptcuye35 merhaba merak ettiğim bir konu var benım numaram 23xxx avrupada ve asyada daha açılmamış gözüküyor, açılmayan sıralara da maıl atsak kabul etme şansları nedir?
-
@bulent043407 Hocam AOS basliginda biz bu bilgileri ve fazlasini o kadar cok kere paylastik ki, sondan basa ya da bastan sona girip bir okumanizi oneririm.
-
@ugursway merhaba, numaranız 21xxx ve daha yenı acıklandıgında dırek randevu alabılmişsiniz malezyadan, yani numarası açılmayan yerlere önceden başvuru yapabiliyor musunuz demek bu ?
-
@ayseyildirim doğru yere baktığınıza emin misiniz?
ceac'da confirmation no sormaz, dosya numarasınız sorar.
bu başlıkta nasıl bakacağınızı detaylıca anlattım; -
@yldrmflz mail atmış olmanız onların cevap vereceği anlamına gelmiyor ne yazık ki.
sabırla mail atıp talepte bulunmaya devam etmelisiniz. -
@ayseyildirim merak ettiğiniz, aklınızı kurcalayan soruların hepsi daha önce forumda defaatle cevaplandı.
bunları ilk merak eden kişi siz değilsiniz, her yıl binlerce kişi bu soruları merak edip cevabını arıyor.bu yüzden biz de bunları forumda zamanında cevapladık ki insanlar arama yaparak bunu rahatlıkla ulaşsın ve sorularına cevap bulsun.
lütfen, direkt soru sormadan önce forumdaki başlıkları incelemeye gayret gösterin.sorunuzun cevabı için de lütfen bu başlığı ve iletiyi inceleyin;
-
@ayseyildirim Ben mail atıyorum 10-15günde bir ancak henüz olumlu bir dönüş alamadım Türkmenistan haricinde. Türkmenistan'a da giriş imkansıza yakın olduğu için bu aşamada elden birşey gelmiyor gibi.
-
Merhaba, nişanlımla henüz evlenmedik ve evlenip balayında kısa bir Avrupa turu planlıyoruz bunun için vize başvurusu biletler vs da almaya başladık. Viyana'ya da dosya taşımak için böyle bi balayı planımız olduğunu, Schengen vizemiz olacağı içinde Viyana'da bulunmanın bizim için sorun olmayacağını söyleyen bir mail attım. İki tane cevap geldi, birbirlerine yakın cevaplardı. İlki Viyana'da kesin olarak bulunmam gerektiğini ve tatilimiz kısa olsa da bize randevu verirken bir öncelik tanınmayacağı, bu gibi şeyleri kendimizin düşünmesi gerektiğiydi. İkincisi tek bir cümle ile, Viyana'ya geldiğinizde bizimle tekrar iletişime geçindi. Haziran ayında artık current olmayı umut ederek çıktık bu yola. Bir sorum var, umarım benimle benzer durum yaşayıp olumlu sonuçlar alanlar olmuştur. Biz birikimimizin yanına gelen takıları da ekleyerek göstermek istiyorduk ama nikahtan hemen sonra gideceğimiz için bunları kendimizin bozdurup, bankaya yatırıp hesap dökümü alma şansımız yok. Talimat ile hesabımıza yatırtıp hesap dökümünü de çıktı olarak alıp götürürsek bir sorun olur mu?
-
@ptcuye35 Hocam, youtuber'lar Ermenistan, Türkmenistan gibi yerleri gezmek için öyle yerlere 3. bir ülkeden gidiyor genelde araştırırsanız böyle transist bir ülke bulabilirsiniz.
-
Merhaba, bazı amerikan konsolosluklarının web sitesinde, email adresleri yazmıyor. Örneğin Frankfurt konsolosluğunun email adresini bulamıyorum. Nasıl bulunabilir bilgisi olan var mı?
-
@emaywhite bu başlıkta çokça paylaşıldı, eski iletileri inceleyin lütfen.
-
merhaba, eminim bazı şeyler çokça paylaşılıyordur. fakat gördüğüm kadarıyla 580 sayfa var, bu nedenle önerdiğiniz çözüm için işi gücü bırakıp günlerce ileti okumam gerekiyor. ayrıca sayfanın üstündeki "bul" kısmında doğru keywordler ile arattığımda aradığım sonuçlar gelmiyor. eğer bizlere yardımcı olmak istiyorsanız, ki bu sayfanın amacının bu olduğunu düşünüyorum, ya "bul" kısmının daha düzgün çalışmasını veya belli başlı soruların cevaplarını derleyip bir linke koymanızı öneriyorum. Sitenize 2-3 gün önce üye oldum, sanıyorum 4 mesaj attım ve 3ü benzer sebeplerle reddedildi.
-
@emaywhite müşteri hizmetlerimize ulaştığınız için teşekkürler.
daha iyi ve sorunsuz hizmet almak istiyorsanız bir göçmenlik avukatı ile görüşmenizi, şu ana kadar bu forum ve yüzlerce sayfayı okuyarak vizesini almış kişilerin hikayelerini okumak isterseniz de mülakat deneyimi başlıklarını incelemenizi ziyadesiyle salık veririm.
sizin forumu geç keşfetmiş olmanız, hali hazırsa internette ufak bir arama ile ulaşabileceğiniz bilgiler için talepte bulunabileceğiniz anlamına gelmiyor.
bu vesile ile sürecinizde başarılar dileriz.
namaste! -
@emaywhite bir çok insan kazanıyor GC yi.Ama vizeyi alabilenler genelde çok azmedenler, sonuna kadar zorlayanlar oluyor. O nedenle okumaktan çekinmeyin.
-
@eren34 banka evraklarının ıslak imzalı olması talep edilecektir.
elbette deneyebilirsiniz ama bence asıl önceliğiniz mülakat almak olsun.
kalan durum teferruat.. -
@emaywhite arama kısmının yanındaki dişlilere tıklarsanız gelişmiş arama ile istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Zamanında ben de frankfurt konsolosluğunun adresini bulamamıştım. Sizin gibi arama kısmında da sorun yaşamıştım ama sizin üslubunuz gibi değil de yaşadığım sorunun önce çözümünü bulmaya çalışmıştım daha sonradan da düzgün bir dille sorumu yine @gucarslan a sormuştum. Çok da güzel bir şekilde cevap vermişti. İletilerime bakabilirsiniz. Forumda hali hazırda olan bir sorunun cevabını istemek sizin dediğiniz o 580 sayfayı daha da büyütüyor.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Hope-Breaker merhaba,
detaylı arama seçeneğini kullanmalısınız;

böylece istediğiniz kelime / iletilere daha kolay ulaşabilirsiniz;

ayrıca bahsettiğiniz konu için kısa bir google araması yapmanız yeterli ;)
-
Bu ileti silindi! -
Farz edelim lottery'i kazandık. DS 260 formunu doldururken Amerika' da adres tanımlayacağız. Bu adreste tanıdığımız kişinin adını da belirteceğiz. Peki bu kişi mahkemesi süren bir mülteci olması durumunda ne olur? Vize mülakatında bu sebepten dolayı green card riske girer mi?
(her ne kadar mühendis olsa da o bir mülteci)Yoksa ilk etapta o adresini belirtip vize başvurusundan mesela 1 hafta önce amerika' da 3-4 aylık ev mi kiralayalım? Bu durumda Nasıl bir yol izlemek gerekiyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum