DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@dkanar Teşekkür ederim planımız o şekilde. Cutoff a girince tekrar atacağız ama şimdi de atmasak içimiz rahat etmeyecekti.
-
@raltan gürcüstana attım. azerbaycanda konsolosluk yok. var da dv lottery ile uğraşan konsolosluk azerbaycanda yok. hani türkiyede hem istanbulda hem ankarada abd kons. var ya, herkes ankaradakinden greencard mülakatı kovalıyor. o hesap , azerbaycanda greencard mülakatı veren kons. yok. bu yüzden gürcüstana yazdık
-
@sumeyyenur İyi yapmışsınız. Denemekten zarar gelmez tabii ki.
-
@gucarslan Tip 1 olması garip değil mi sanki en az tip 4 mail alması gerekmez mi
-
@Muratsim aralıklı olarak mail atıp durumunuzu takip edin, her gün her gün mail atmanıza gerek yok ama. Geç submit nedeniyle henüz dosyanız işlenmemiş durumda ne yazık ki tabii şöylede bir ihtimal var yanlış taslakla cevapta vermiş olabilirler size
-
Tip 4 mail alan arkadaşlara mülakat tarihinin gelmeme olasılığı var mı ?
-
[email protected] adresine aşağıdaki taslak şeklinde mail atıp sorabilirisniz.
Name Surname :
Date of Birth :
Case Number :Dear KCC Officer,
Could you please give me information about where my interwiew place will be ?
Thanks
Best Regards
-
@horizon59 DS-260 Formunun ne zaman doldurulduğuna imzasından bakabilirsiniz muhtemelen geç submitten kaynaklanıyor KCC denTip -1 maili gelmesi.
-
sayın yesilkartforum kullanıcıları , bir sorum olacak.
bu forum konusunun altında , daha önceden dosyamı gürcüstana taşıdığımı söylemiştim. galiba taşıyamamışım. bana "sizin dosyanızı taşıdığımızı kcc'ye söyleyeceğiz" gibi bir mail gelmişti.
bugün tekrardan ceac'ın sitesine girip bi bakayım belki düzelmiştir diye... değişmemiş. hala TURKEY yazıyor.

ne yapmalıyım ? nasıl bir yol önerirsiniz , gürcüye mail atıp "merhabalar. ne yaptınız , benim dosya taşınmamış" demek mantıklı mı ? yoksa kcc'ye mi sormalıyım?
-
@emirhankarakoc
[email protected] adresine aşağıdaki taslak şeklinde mail atıp sorabilirisniz.Name Surname :
Date of Birth :
Case Number :Dear KCC Officer,
Could you please give me information about where my interwiew place will be ?
Thanks
Best Regards
-
@emirhankarakoc turkey yazan yer sizin FCSniz. Nereye taşırsanız taşıyın o değişmez. O sizin doğum ülkenizi gösterir
-
@Emre-Kurtulmuş öncelikle ilginiz için teşekkür ederim gerçekten süreç ile ilgili çok bilgi sahibi oldum Case numaramın 63xx civarinda olması az da olsa ümitlendiriyor ama normal hayatıma döneceğimi kabullenmiş sayılırım. 21 günde bir mail atmayı düşünüyorum several weeks dediler sonuçta :)
-
Merhabalar
01.03.2024 de Viyanaya dosya taşımak için mail attım fakat mail atarken navigatörden gelen konu başlığının tamamını kopyala yapıştır yapmışım farkında olmadan ve halen bir yanıt gelmedi (((( M77 - NON-RESIDENT TRANSFER - FULL NAME ))) dün akşam konu başlığını düzelterek tekrar bir mail attım değişen bişey olmadı halen yanıt yok acaba konu başlığından kaynaklımı yanıt alamıyorum
Bu konuda bir yorumu olan varsa yanıtlayablir mi ne yapmam gerekiyor
Teşekkürler
-
Merhaba, mülakat yeri değişikliği için taslak maili görmüştüm daha önce fakat şu an bulamıyorum. Müsait birisi cevap olarak atabilir mi ?
-
@gucarslan Merhaba Uğur abi, bu sabah işlemleri tamamladığıma ve mülakat tarihi rica ettiğime dair mail attım, az önce cevap geldi.
Please visit our service provider's website at https://ais.usvisa-info.com/ where you may proceed to schedule an appointment. If there are no available appointments, please monitor the website regularly for updates. For any technical difficulties concerning your account, please reach out to our service provider via https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv/information/contact_us.
Maile istinaden AIS kaydı oluşturmayı tekrar denedim ve bu sefer hata almadan oluşturabildim, yalnızca eski mülakat tarihim görünüyor sistemde bu bir sorun mu bilmiyorum.
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim yeniden mülakat tarihi istediğime dair dönüş yapayım mı?
Bilgi ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
@yakt05 bu klasik bir cevap.
onların mülakat vermesini beklemelisiniz. -
Herkese merhabalar süreci dışardan takip ediyordum sitede yeni aktif oldum diyebilirim. Listeden de takip ettiğim kadarıyla halen Ankara da mülakata girecek 2024EU5xxx lere mail gelmedi diyebilirmiyiz?
-
@MUHAMMED-ALİ-ÇOBAN dosya detaylarınız ile birlikte, "dosyamı konsolosluğunuza taşımak ve orada mülakat yapmak istiyorum" yazabilirsiniz.
-
@ysmnbnc o halde öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@İsa sorun yoktur, sadece cevaplamaları için onlara zaman verin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum