DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Meho35 isterseniz aynı gün yatırın, para sizinse sorun olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yakt05 3. şıkkı seçebilirsiniz.


  • @karaloyunlar1 Merhabalar bu konuda gereksiz bir telaş içerisindesiniz. Yapmanız gereken Uğur beyin dediği gibi, aile şirketinizden hangi tarihlerde hangi pozisyonda çalıştığınıza dair bir belge alıp, kaşeli, imzalı ve konsolosluğun herhangi bir durumda iletişim kurması için şirketinizde İngilizce bilen birinin numarasını da mutlaka ekleyin. Teyit etmeleri gerekirse iletişim kuracakları biri olması gerekir. Endişenizi anlıyorum, herhangi bir çalışma geçmişinizin olmaması onların umrunda değil. Bu kişinin hiç iş tecrübesi yok Amerika’da ne işi var demeyecekler. Onlar sizin backgroundınızı kayıt altına almak için bu belgeleri istemekteler. Size bu durumu sorduklarında aile şirketimiz demeniz yeterli olacaktır.


  • @gucarslan O şekilde ilerledim, yeni mail adresi oluşturup onu kaydettim. DS260 form numarasını (DS260 formumunu doldurduktan sonra barkodda yazan confirmation number) kısmını giriyorum oluştur diyorum fakat zaten mevcut diyor.

    265c0d0e-78b0-46b8-b5c1-6e82eb287aae-image.png

    Ne yapmam gerekiyor 😞


  • @gucarslan evet para benim teşekkür ederim içim rahatladı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yakt05 konsolosluğun yeni mülakatr vermesini bekleyin, acele etmeyin ais kaydı için.


  • @gucarslan Peki ais kaydını yapmadan yine de maillerine döneyim mi şimdi işlemleri tamamladım mülakat rica ederim diye


  • @serhank Ben kcc ye yazdim cuma gunu bana bu gun attiklari cevabi ekliyorum;

    Thank you for your inquiry.

    Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

    Dolayisiyla tekrar Vieannaya yazdim cevap vermediler henuz.


  • herkese selamlar. bende dosyasını viyanaya tasıyanlardan biriyim bugün de kesin olarak taşındığına dair mail aldım viyanadan. fakat schengen almam gerekiyor mülakat tarihim belli oluncamı başvurayım yoksa şimdidenmi düşünceleriniz nedir.


  • @narinbey hayırlı olsun kesin olarak kabul ettikleri mailin tam içeriği nedir? Rica etsem paylasabilirmisiniz?


  • @hsn-kartal Dear Mr. Narin,

    We will accept your DV case to be processed at the U.S. Consulate in Vienna and KCC will transfer your case to our office.
    Once your case is ready for the interview we will contact you again with further information.
    Please note that you are responsible for obtaining a Schengen visa for Austria. Our office is not able to assist you with this process.
    We cannot expedite any DV cases to be processed faster and we cannot schedule an earlier appointment. You must be prepared to remain in Austria throughout the processing of your visa application.
    KCC is responsible for appointment scheduling. Any inquiries must be done with KCC regarding your appointment.
    Please note that children age 5 and older must be COVID vaccinated twice when applying for a DV visa a the U.S. Consulate Vienna.


  • @rachedion Sürecinizi şu linkteki şekilde imzanıza taşıyın lütfen. Sıra numaranızın yaklaşık kaçlarda olduğunu bu şekilde görebiliriz. Örneğin 55xx , 62xx , 71xx


  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Vildan 0 Vildan 0 

  • @gucarslan abi benim babam çiftçi kırtasiyeden aldığı antetli kağıdı anlattığınız şekilde doldurup imzalaması benim onu ziraat odalarından babamın aldığı çiftçilik belgesi ile tercüme ettirip konsolosluğa vermem yeterli midir?Kimse bana noter huzurunda beyan verdirmelisin babana demedi ben sadece noter huzurunda bir beyan verilirse resmi açıdan iyi olucağını ve babamın antetli kağıda yazısı ve imzası inandırıcı gelir mi konsolosluk önünde diye düşündüm kaşe felan yok doğal olarak.Ek olarak babam antetli kağıda el yazısı ile mi yazmalı yoksa bilgisayardan yazıp antetli kağıda çıktı mı alıp imzalamalı.Siz ne derseniz onu yapıcam.Tekrardan rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın

  • ⭐⭐

    @madeby Konsoloslu’a yetişemeyecek demek ki… Göçmenlik vizenizin Yeşil pasaporta basılacak… Benim önerim tam tersiydi, ikinci pasaportun bir manası olmaz bu durumda. Geç kalmışsınız bunu çözmek için.

    Büyük resim görün ama, vize basılacak sonuçta.


  • @ugursway öncelikle endişemi anlayıp iletime cevap verip beni bir nebze rahatlattığınız için teşekkür ederim.Yaklaşık ekim ayının yirmisinden beri dosya taşıma işlemiyle uğraşıyorum buraya gelirken zaman önemi olmayan belgeler hariç belgelerimin hepsini tamamlayıp geldim üzerine burda dünya badire atlattım ve bir gün burda iletileri okurken yurt dışında mülakata girecek bir arkadaşımız mülakata gireceği konsolosluğun çalışma hayatını belgelemesini istediğini söyleyince acaba bu belge yüzünden eksik belge kategorisine girer miyim telaşına kapıldım çünkü benim gireceğim konsoloslukta bu belgeyi bazı kişilerden görmek istemiş bazı kişilerden görmek istememiş.Bir de elimde iş tekliği olucağını düşündüğüm için aile dostumuz tarafından gönderilecek başta önemsememiştim ama sonradan önemsedim ve evet kayıtlı olarak bir çalışma geçmişim yok ama ailemle beraber baba mesleği olan çiftçilik yapıyoruz her türlü çiftliliği anlıyorum bu arada.Neyse bunun üzerine harekete geçtim babamın ziraat odalarına kaydını gösteren azalık belgesi, çiftçilik belgesi ve her yıl yenilediği çiftçi kayıt sistemi(çks) belgelerini aldım ve babama antetli kağıda yazı yazdırıp belgeleri tercüme ettirip konsolosluğa vermeyi düşünüyordum ama o kağıdı sadece yazdırıp imza attırıp tercüme edip vermek içime sinmeyince noter huzurunda resmi olsun diye düşündüm Uğur abi dediğine göre öyle bir şey gerekmiyormuş.Kısacası bu kadar emeğin bir kağıttan dolayı heba olmasını istemediğim için kafamı kurcaladı bu durum.Tekrardan teşekkür ederim


  • Merhaba dosyasini viyana ya tasinyanlardanim bende ama bir sorum var. Daha once dosya tasimak icin support uzantili diger ulkelere mail attigimda dosyam Almaty de acik olarak kalmis gozukuyordu. Su an herhangi birsey yapmam gerekiyor mu Almaty de acik kalan dosyam icin ? Daha once baska arkadaslarin tavisiyesi ile contact kismindaki live chat ten degistirmeyi denedim ama olmadi dosya orada acik olarak kaldi oylece. Bu Viyana da ki konsoloslugun dosyama ulasamamasini falan etkiler mi su an baska konsoloslukta acik kaldigi icin?

  • Yasaklı

    Ben dosyamız viyanaya taşımayı başardım ama hala henüz bir mülakat bildirimi gelmedi. Dosyamin viyanaya kesin olarak taşındığını nasıl kontrol edebilirim? Çünkü daha önce taşıdık diyip taşınmamış olan bir dv talihlisini okumustum.Konsolosluğu meşgul etmek istemiyorum. Bundan dolayı kcc ile mi iletişime gecmeliyim ?


  • @Hamza-Kalender Merhabalar, benzer bir sorunu tecrübe eden DV2023 talihlisi bir üyenin deneyimini bırakıyorum buraya, buyrunuz ; DV2023 Deneyimi-support uzantılı hesabın açık kalması.

  • ⭐⭐

    @Hamza-Kalender Dosyaniza ulasmalarini etkilemez bu durum, çözümü forumda arama yaparak ve üstteki ilk cevap mesajıni değerlendirerek bulabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

250
Çevrimiçi

41.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

430.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum