DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, benim geçen gün sorduğum soru danışmanlık şirketleri hakkında çıkan tartışma arasında arada kaldı. O yüzden tekrardan danışmak istiyorum. Ben Paris'te gireceğim mülakata. Adres bilgileriyle ilgili bazı değişiklikler yapmam gerekiyor DS formu için. Geçmişe dair yazılan adresler gibi ufak detayların düzeltilmesi gerekiyor çok major şeyler değil. Ya da ailemin adresi gibi şeyler, maalesef hatalı yazmışız. O yüzden sizlerden destek rica ediyorum. Bunu oraya gittiğim zaman düzelttirme yapabilir miyim? Yoksa öncesinde Kentucky'ye mail atıp dosya açtırma mı yapmam gerekir? Yoksa Paris'teki konsolosluklara mı ulaşmam gerekir? Ve son olarak bu konsolosluklara ulaşmanın en ideal yolu nedir? Sitelerinde bir e-posta bilgisi bulunmuyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐

    @Yiğit-Konur öncelikle mülakat aldıysanız dosyanız parise gittiyse Kentucky ile iletişime geçsenizde bir işe yaramaz. Burada verilen örnekler genelde ankara özelinden veriliyor ankaranın umursamadığı dert yaratmadığı bir durumu paris konsolosluğu dert yaratabiliyor olabilir. Paris konsolosluğunun sitesinde bir contact bilgisi olması oradan güncelleme yapmak istediğinizi söylerek formu açtırma talebinde bulunabilirsiniz


  • @gucarslan evet bizim cn atlandı. kısmet önümüzdeki aya.


  • Dosya tasimak icin onlarca ulkeye attigim mail turundan sadece Papua Yeni Gine yari olumlu donus yapti. Diger ulkeler deneyen herkesin bildigi gibi vatandaslik, uzun oturum istiyor, fakat Papua Yeni Gine gelecekte bir musaitlik olursa iletisime gececeklerini belirtti. Benim gibi dosyasini tasimak isteyen arkadaslar icin bunu paylasmak istedim. Daha once Papua’ ya tasiyan olmamisti, belki bu mali yilda bir ilk olarak yapilabilir. Bence Hong Kong’ a Barbados’ a giden Papua’ ya da gider 🙂
    Iyi forumlar.


  • @Biks uçak bileti fiyatlarina baktimda feci 😊


  • @jtcarlos evet maalesef su sartlarda ucuk gorunuyor


  • Merhabalar herkese Romanyada çalışma izni alırsam dosyamı taşırken çalışma iznim yeni olduğu için dosya taşımada sorun yaşarmıyım daha önemlisi sadece çalışma izniyle dosya taşıyabilirmiyim


  • @MMT bir şey daha sorucaktım. Sponsor olacak kişi sponsor mektubunu öylece alelade mi yazıcak yoksa sponsor mektubunun bir yazılma şekli var mı?


  • Benim 2 tane biontech aşım var ama sanırım son 1 yıl içinde olmak lazımmış unganlar öyle istiyormuş. Şuan aşı bulamıyorum sinovac var sadece ama Amerika biontech istiyormuş galiba. Aşı konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı?


  • @Meho35 sinavoc aşısınıda kabul ediyorlar umganların sitesinde belirtmişler


  • merhaba. ben galiba dosyamı taşımayı başardım.

    image.png

    bizim mülakat , mailde söylendiği gibi EN ERKEN HAZİRAN 2024 mü ??? ankara olmasın diye şimdi yağmurdan kaçtık doluya tutulduk durumu olmasın ?


  • @emirhankarakoc Tebrikler, azerbaycan oturumunuz var sanıyorum. Evet haziran diye belirtmişler en erken. Ankara konsolosluğuna bakarak gayet iyi. Bizde 5000e kadar olanlar zaten nisanda girecek bildiğiniz gibi...


  • @Meho35 benimde daha önceden 2 biontech aşım mevcuttu son güncellemeden sonra muayene günü 1 sinovac aşısı olup ertesi gün dosyamı almıştım. devlet hastanelerinde aşıyı olabilirsiniz diye düşünüyorum


  • @gucarslan merhabalar tekrardan. Bu maili ptesi cevaplamış olmama rağmen. Biraz önce cepten aradılar ve. Maile cevap yazmadığınız için vizenizi basamıyorum dedi. İnanamadım ve gönderdiğimi söyledim, gelmedi dediler. Gitmemiş olamaz. Aynı mail eşinizede geldi dedi ve o da cevap vermeli dedi, bu arada eşime böyle bir mail gelmedi. (İnsanı kendinden şüphe ettiriyorlar) bir kez daha cevapladım. İyice panik yaptırıyolar insana. Yapılacak birşey var mı?


  • @Pamuk-0 teşekkürederim. Amerika uçuş için 3n ucuz ay Şubat ayı bakmıştim bi ara


  • @emirhankarakoc Hayırlı olsun. Mülakat tarihi en erken Haziran demişler.

    Ben şanslı olduğunuzu düşünüyorum çünkü 14 bin CN ile Türkiye'de mülakat alamama ihtimali var, bu şekilde giderse Türkiye'de Haziran'da mülakata gireceklerin sıralaması en fazla 6 bine kadar gibi görünüyor.

    Yani doluya tutulmamışsınız, bereket yağmış 🙂


  • @emirhankarakoc bence super bir haber. Ankaraya kalsa degil haziranda eylulde bile sira gelmez. Acilan o kapidan durmaksizin devam edin bence


  • @misha90 teşekkür ederim. 5700 numaranız var , sizlere de başarılar dilerim.

    annemin azerbaycan oturumu var. benim yok. aileden birtek benim yok ve bu problem olmadı.

    maili gürcüstanın websitesine girip oradaki ilk gördüğüm mail adresine attım. nerdeyse 30 gün geçti. 28 ocakta atmıştım ilk maili. bugün 22si ve onaylandı.


  • @Vildan-0 sağolun teşekkür ederim. yüce Rabbim TÜRKİYEde mülakata girecek insanlara yardım etsin.


  • @gucarslan Uğur abicim merhaba, mailimize az önce aşağıdaki gibi dönüş geldi.
    Merak edenlerin de okuması için paylaşıyorum.

    Dear Sir/Madam,

    We kindly ask you to send us your passport and immigrant visa package as well as your spouse's passport's bio page copy and your marriage certificate's copy via PTT or any other reliable courier service. After we receive your delivery, we will add your spouse to your case and ask you to fill out his application form and schedule an immigrant visa appointment through https://ais.usvisa-info.com/. We would like to remind you that these appointments are limited and we are unable to guarantee additional availability. We will re-open your application form and ask you to edit and resubmit it too. You will need to pay a new immigrant visa fee for yourself and will be asked to provide proof of relationship as well. Please be assured that we will provide necessary details after you schedule an immigrant visa appointment.

    Sincerely,

    Immigrant Visa Unit

    İzninizle birkaç soru soracağım..

    1. Pasaportumu konsolosluğa göndermeden önce mi değiştirmeliyim yoksa onlara gönderdikten sonraki süreçte pasaportum elime ulaştığında mı değiştirmeliyim?
    2. Eğer değiştirmeden göndereceksem yarın hemen gönderdikten sonra maile dönüş yapmalı mıyım/nasıl dönmeliyim?
    3. İstedikleri belgeleri mülakat için gittiğimiz konsolosluk adresine mi göndermeliyim yoksa ais üzerinden mi?
    4. Eşim bana greencard çıktıktan sonra turist vizesine başvurdu ve ben mülakata girmeden 2 hafta önce red aldı, bu durum bu evrede veya mülakatta bize sorun yaratır mı önümüze soru olarak gelirse ne yapacağız (bu soruyu sormak için biraz erken biliyorum ama aklıma takıldı)

    Yapmam gereken yada dikkat etmem gereken birşey varsa söylemenizi rica ederim.

    Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum