Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhabalar. Ben daha önce(geçen sene mayıs) 2 kez [email protected] adresine bir sormak için mail atmıştım hem ingilizce hem türkçe olarak. Bu hafta pazartesi Polis kaydı ile alakalı bir sorunum olduğunu ilettim ve bu günde DS260 re-open maili attım. Fakat hiç birine normalde herkese giden otomatik mail yanıtı almadım. geçmişte yazdıklarıma da dönmediler. Acaba yanlış geçmişte attığım mail kurala uygun olmadığı için spama falan mı aldılar diye düşünüyorum. Fikrinizi merak ediyorum oto reply almayan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rizamrs tam olarak ne için formunuzu açtırmak istiyorsunuz ve ilgili konular için sorunuz nedir?

• @gucarslan Yanıtınız için teşekkürler.

Asıl talihli benim 3 nisanda randevumuz var ankarada.
    Formu açtırmak için sebebimiz şunlar:

1- eşim daha önce 1 sene kıbrısta(polis kaydını aldık) ayrıca 1 sene istanbulda yaşadı fakat bunu ikametgahına eklemedik.

2- eşimin kızlık soyadını yazmamıştık diğer isimler kısmını none olarak seçip geçmiştik.

3-üniversite mezuniyet kısmına degree yazmamız gerekirken ikimizde diploma puanlarımızı 84,07 gibi yazdık bunu degree olarak değiştireceğiz.

• Arkadaslar dosyayi Azerbaycan'a tasimak mantikli olur mu? Yoksa nereler mantikli olur ozellikle ingilizcesi zayif ve yesil pasaportu olan insanlar icin?

• @asyamayakutubik her ay 700 kişi çağırsalar zaten ankaradan vizesini almayan kalmaz

• K keyifteyiz bu başlıktan bahsetti

• @asyamayakutubik her cn dolu değil ki arada boşluklar ve başka ülkelerin kazananları var.

Ayrıca Ankara Nisan ayı için mülakatlarını dağıttı. Bir ihtimal Nisan'a ikinci bir dağıtım yapabilir. Bu da zor ama güzel bir sürpriz olur 🙂

Önümüzde mülakat vereceği 5 ay kaldı. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül. Eylül ayının planlamalarini ise en geç Temmuz ayında bitireceğini göz önünde bulundurursak Ankara'dan mülakat almayı bekleyen herkese bol şans! Zira çok ihtiyaçları olacak.

• @mustafa_27 Ancak bu arada bütün dünyada da vizeler dağıtılıyor. Vize sayısının sınırlı olduğu düşünülürse belki Ankara hızlandığı vakit vize kalmayabilir. Olayın birde bu yönü olduğunu düşünüyorum.

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş

700CN dir o, kişi olsa duramazsın :)

• @zge sanirim siz dosyanızı taşıdınız, biz ankara olarak şans,dua ya da kim neye inanıyorsa ona ihtiyacımız var :)

• @hsn-kartal henuz taşımayı başaramadım. Ankara'dan mülakat alabilme umudumu kaybedeli uzun zaman oldu

• @Meho35 teşekkür ederim. KCC'ye mail attım cevap bekliyorum. Umarım mülakatınız da geç de olsa sorunsuz geçer. Hayırlı olsun.

• ⭐⭐

@sonokege Bu durum DV23 surecinde yasandi hatta mulakat alip kota sorunu yuzunden mulakatina katilamayip surecini bitiren bir cok talihli oldu maalesef.

• Merhabalar, benim geçen gün sorduğum soru danışmanlık şirketleri hakkında çıkan tartışma arasında arada kaldı. O yüzden tekrardan danışmak istiyorum. Ben Paris'te gireceğim mülakata. Adres bilgileriyle ilgili bazı değişiklikler yapmam gerekiyor DS formu için. Geçmişe dair yazılan adresler gibi ufak detayların düzeltilmesi gerekiyor çok major şeyler değil. Ya da ailemin adresi gibi şeyler, maalesef hatalı yazmışız. O yüzden sizlerden destek rica ediyorum. Bunu oraya gittiğim zaman düzelttirme yapabilir miyim? Yoksa öncesinde Kentucky'ye mail atıp dosya açtırma mı yapmam gerekir? Yoksa Paris'teki konsolosluklara mı ulaşmam gerekir? Ve son olarak bu konsolosluklara ulaşmanın en ideal yolu nedir? Sitelerinde bir e-posta bilgisi bulunmuyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• @Yiğit-Konur öncelikle mülakat aldıysanız dosyanız parise gittiyse Kentucky ile iletişime geçsenizde bir işe yaramaz. Burada verilen örnekler genelde ankara özelinden veriliyor ankaranın umursamadığı dert yaratmadığı bir durumu paris konsolosluğu dert yaratabiliyor olabilir. Paris konsolosluğunun sitesinde bir contact bilgisi olması oradan güncelleme yapmak istediğinizi söylerek formu açtırma talebinde bulunabilirsiniz

• @gucarslan evet bizim cn atlandı. kısmet önümüzdeki aya.

• Dosya tasimak icin onlarca ulkeye attigim mail turundan sadece Papua Yeni Gine yari olumlu donus yapti. Diger ulkeler deneyen herkesin bildigi gibi vatandaslik, uzun oturum istiyor, fakat Papua Yeni Gine gelecekte bir musaitlik olursa iletisime gececeklerini belirtti. Benim gibi dosyasini tasimak isteyen arkadaslar icin bunu paylasmak istedim. Daha once Papua’ ya tasiyan olmamisti, belki bu mali yilda bir ilk olarak yapilabilir. Bence Hong Kong’ a Barbados’ a giden Papua’ ya da gider :)
    Iyi forumlar.

• @Biks uçak bileti fiyatlarina baktimda feci 😊

• @jtcarlos evet maalesef su sartlarda ucuk gorunuyor

• Merhabalar herkese Romanyada çalışma izni alırsam dosyamı taşırken çalışma iznim yeni olduğu için dosya taşımada sorun yaşarmıyım daha önemlisi sadece çalışma izniyle dosya taşıyabilirmiyim

• @MMT bir şey daha sorucaktım. Sponsor olacak kişi sponsor mektubunu öylece alelade mi yazıcak yoksa sponsor mektubunun bir yazılma şekli var mı?

Benzer Başlıklar

• 28 Oy
    6k İleti
    784k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k