Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • NY (Long Island) Holtsville USCIS ofiste 3 hafta önce interview approve oldu. Oath ceremony için hala “we will be scheduled” diyor. Bu bölgede deneyimi olan varsa cevap verebilir mi ortalama bekleme süresi ne kadar? Teşekkürler


  • Bu ileti silindi!

  • Yasanilan ve Basvurulan Bolge: Austin/TX
    UPDATE: Surecleri takip edip az da olsa sureleri tahmin edebilmek icin soyle bir sheet olusturdum. Henuz kodlamalarini bitirmedim ama veri girmek icin musait.

    Merhaba,
    Uzun surelerdir foruma katilim saglayamadim. Ama simdi bir surecin sonuna dogru geliyoruz ve tecrube paylasma sirasi bizde yeniden. Bu gun 5 yillik GC li permanent residence'lik suremizi tamamlayip vatandaslik basvurusunu baslatiyoruz. Elimden geldigince basamaklari bu gonderinin icine update ederek girecegim.
    Bunu yaparken de @goodluck in gonderisindeki basamak sablonunu (suan bos) KRONO basliginda guncel tutacagim.

    01/22/2024 https://my.uscis.gov adresinden hesap olusturuldu (onceden olusturulmustu, GC islemlerinden bazilari icin de gerekiyor)
    01/22/2024 N-400 formu doldurulmaya baslandi.
    NOT: Bazi yuklenecek evrak eksikleri ve sorular nedeniyle ara verildi, verilerinizi ve evraklari 30 gun sakliyor, bu sure icinde kaldiginiz yerden devam edebiliyorsunuz.

    • id.me kaydim vardi. IRS.gov'da id.me uzerinden login olup son 4 yila ait (2023 henuz olmadigindan sonra alacagim) vergi dokumu adina ne varsa su urlden indirdim. Tasarim degisebilir, IRS urlsindeki sayfada "Get Transcript Online" kismini bulmaya calisin.

    • Elimizdeki dokumanlarin cep telefonu ile fotografini cekip yuklemistik, sitede textlerin okunakli olmasini istiyor. Birazdan bir scanner ile hepsini tarayip yeniden yukleyecegim. Bu belgeler GC, Pasaport ilk sayfalari, Aile Cuzdani sayfalari. Bahsi gecmese de destekleyen belgeleri son belge yukleme kismindan yukleyecegim.
      Yuklenen belgelerin su ozellikte olmasini istemisler:

    Accepted file formats: JPG, JPEG, PDF, TIF, or TIFF
    Accepted file name characters: English letters, numbers, spaces, periods, hyphens, underscores, and parentheses
    No encrypted or password-protected files
    Maximum size: 12 MB per file
    Upload no more than five documents at a time

    SORULAR & SORUNLAR

    • Sorunlardan birisi online USCIS ID mizi bulamadik. Sayfada "Profile" basliginda yer aldigini yazmislar her yerde ancak bizim sayfamizdaki menude oyle bir alt baslik yoktu. Bos birakip pas gectik.
    • Diger bir sorun bazi evraklarin goruntulerini yukledik ama heryerde tercumelerini yuklemek gerektigi soyleniyor. Evlilik Cuzdani, Dogum Sertifikasi (TC kimligi/ pasaportu?)
      UPDATE: Houston'daki konsolosluga telefonla ulasmaya calistim, ses kaydi birakmami isteyen mesaja kadar ilerleyebildim. Eposta daha iyi bir yontem olacak diyerek [email protected] ile vukuatli nufus kayıt ornegi ve uluslararasi evlilik cuzdani belgelerinin Ingilizcelerine ihtiyacim oldugunu, nasil temin edebilecegimi soran bir eposta attim.
      -UPDATE: Konsolosluktan epostama ertesi gun cevap geldi ancak biz edevletten aldigim belgelerle devam ettik.
      Sayın Orhan; USCIS’e verilmek üzere sadece ingilizce nüfus kayıt örneği hazırlayabilmekteyiz. Bu belge yeterli olmaktadır. Ücreti 10.54 Dolardır.Başvuruyu randevu alıp bizzat yapmanız gerekmektedir. En içten dileklerimizle
      -UPDATE: Evet @knnrn ve @muratyilmaz dedikleri gibi edevletten her iki belge de alinabiliyormus. Arama kismina "cok dilli"yazdiginizda gelen belgeler arasindan goruluyor. Nufus Mudurlugunden gelen pdf formatli belgeleri alip cift yonlu cikti alarak fiziksel olarak teslim de edilebilir. Uzerindeki karekod ile dogrulanabiliyor.

    Dogum belgesi - Birth Extract Formul-A olarak geciyor.
    Evlilik Sertifikasi - Marriage Certificate Formul-B olarak geciyor.

    • Takildigimiz bu yerleri gecersek sorulara verdigimiz cevaplari yeniden gozden gecirip basvurunun odeme kismina devam edecegiz.
      Sonraki basamaklar Biyometrik bilgilerin verilmesi, Interview gorusmesi ve Yemin seramonisi gibi gorunuyor.
    • Takildigim bir baska konu da TR de meslek orgutleri ve sendika uyeliklerinin tamamini girip girmemek. Hepsi son derece legal ama atiyorum, fotograf sanatciligi dernegini de eklemek anlamli mi? Burada sorulan problem yaratabilecek bir seyler diye dusunuyorum.
    • Interview tarihi aldiktan 2-3 hafta sonra esime de bana da USCIS'den N400 dosyaniz guncellendi, login olup degisiklige bakin diye eposta geldi. Ancak herhangi bir degisiklik goremedik. Buyuk olasilikla otomatik islemler. Endise edilecek bir durum yok.

    KRONO:
    ABD giris tarihi: 01/23/2019
    Vatandaslik basvuru tarihi: 01/24/2024 (Tahmini sureyi 7 ay olarak bildirdi sistem- son 5 yilin ortalamasi sanirim, suan cok daha kisa)

    Biometric scheduled noticed: USCIS'da online gorunuyor ayrica postalamislar da 01/26/2024,
    UPDATE: 02/03/2024 posta ulasti. Her basvuran icin 2 belge geliyor (ayri postalarla).

      1. Belge: "I-797 Notice of Action" Receipt Notice
      1. Belge:"I-797C Notice of Action" Biometric Notification -Randevu bilgileri ve arkasinda basvuran bilgi formu var. Bu belgelerde olaganustu durumlarda randevu ertelenmesi veya hastanede iseniz mobil biometric randevusu almak gibi bilgiler var.

    Biometric randevu tarihi: 02/12/2024 (biometricler verildi)
    Interview scheduled noticed: 03/25/2024 (Schedule verilmis- MyUSCIS'dan ogrendik)
    Interview tarihi: 05/08/2024
    Ceremony:
    Pasaport basvurusu:
    Pasaportlarin gelmesi:

    Odenen Ucretler ve Ek maaliyetler

    • Ilk basvuruda online odenen para kisi basi 725$ (Ocak 2024)

    Asagiya USCIS sayfasinin ekran goruntulerinden bazilarini ekliyorum.

    NOT: Bazi sorularin cevabi yes bazilarinin hayir olursa interview de ciddili sebep sorulabilir, bazi sorularin ise standart cevabi yoktu. Lutfen cok dikkatli yanitlayin.

    • Sol tarafta gorulen menudeki her baslik ve alt basliklar kendi iclerinde sorular iceriyor. Coktan secmeli veya bilgi doldurulmasi gereken alanlar var. Ayrica belge yuklenmesi gereken alanlarda var. Sitede icerigin 30 gun sureyle saklanacagi soyleniyor. Sorulari cevapladikca NEXT dugmesine tikladiginizda sonraki soruya ve o bolumde soru yoksa sonraki bolume otomatik geciyor. Herhangi bir zamanda soldaki menuden baska bir basliga ziplayabilirsiniz.
      Sadece ilk basladiginizda USCIS online account id doldurma kismi tekrar geri gelmiyor (UPDATE: "Your immigration information" kisminda geliyormus). Forumdaki bilgilerden orayi bos birakmanin sakincasi olmadigini okudum. O bilgiyi bulamadigimdan biz de bos biraktik. Orada bu numarak yok diye bir check box var, bence isaretlemeyin. Mutlak gerekli alan oldugunu sanmiyorum (Sorunlu bolumler ekran goruntulerine bkz).

    61aba410-3c9e-4d35-b10b-f7bbe6a79ab0-image.png

    6ebbd6d8-c982-4be5-850c-bf91c3b66c37-image.png

    84e190a3-740d-488a-a352-dca54f92b241-image.png

    64a27125-f45b-4915-b96d-cd9ee81295b2-image.png

    b6318a40-fd6e-4ea4-b888-30c9d9909a94-image.png

    eb888a6a-acac-45c4-bb75-e806308d4396-image.png

    Tum sorulara durustluk esas olacak sekilde cevap vermek gerekli. Unuttugunuz yerde bilgi uydurmamayi oneririm.

    Asagida bizim takildigimiz sorularin ekran goruntuleri ve notlar var

    • Formun icinde "Getting Started"ana basligi altinda "Your immigration information" kisminda ikinci soru olarak yeniden soruluyor ve USCIS online account no bulunursa eklenebilir. Ekran goruntusu asagida:
      f601b8b9-a49d-477f-8bae-b9a14dfd7fd1-image.png

    • About You -> Where you have lived basliginda tarih araliklari cakismamali ve bosluk olusmamali ancak saniyoruz olsa da devam etmenize izin veriyor. Belki interviewde sorulabilir o tarihlerde neredeysdiniz diye. Son 5 yili aciklamaniz bekleniyor. US disindaysaniz bile.
      5cabbe60-8400-4488-b6b6-0e55d3f296bc-image.png

    • Neredeyse piyasdaki tum GIG islerinde calistim ve hepsinde kaydim var (en duyulmadiklarda bile). Major olanlari girdim ama hepsini girip girmemek konusunda kararsizim. 10 taneden fazladir sanirim kaydim bulunan. Ben su sekilde girdim. Bu gig sirketlerini Employer olarak seciyorum. Hic calismadigim ilk 5 aylik donemi ise unemployed olarak girdim.
      974fa7cd-930c-43a5-ba3f-246857bd2b57-image.png

    • Askerlik ile ilgili soruda kisa donem yaptigim icin kendimce soyle bir aciklama yaptim.

    13781005-fb73-48aa-b91e-300a43bcb22e-image.png

    • Militer veya paramiliter veya silahli egitim aldiniz mi sorusuna, askerde aldigim icin evet dedim.
      A1, G3 ve MP5 ile kisa sureli egitim almistim. Muhafiz birligi olunca kacinilmazdi.
      a0454ee9-d801-4406-a144-41eeebfc0369-image.png
    • Burasi onemli, bu tur sorularda No deyip gecmeyin, 8 yasimdaki kizim benden once atladi YES dedi bile 🙂
      bc4e2047-a573-4351-b548-eb2006a3c630-image.png

    Biometrik Randevusu

    Austin icin verilen adresteki bina tek katli bir alisveris merkezinin disa bakan genis ofislerinden birisinde. Tum ofis acik ofis seklinde. Kapida randevu saati yakinsa iceri aliyorlar. Benim randevu saatime 20dk esimin saatine 1saat 20dk vardi. Kapida gorevli doldurdugumuz form, randevu daveti ve yesil kartimizi istedi, bakti ve iceri aldi bizi.
    Iceride hemen giriste memurlar yine sirayla elimizdeki belgeleri alarak baska bir form doldurup bize sira numarasi olan sandalyelerden siradakine oturmamizi istediler. 5 sira sandalye var en on siradaki dolu ve 2. 3. siradakiler sabit hizla doluyor. 1 kisi biometrik alma islemi ortalama 5 dk surmuyor bile. Ilk sira sandalye bitince (20 kisilik siralar) 2. sirayi 1. ye kaydirip 3. yu bekletiyorlar. Yani beklemede 35-40 kisi varken islem goren 3 kisi oluyor. Toplam 5 tane islem kosesi var ama 2-3 tanesi aktif cunku ayni memurlar hem giristeki form doldurmada hem de biometrik almada gorev yapiyor (gidip geliyorlar gariplerim surekli).
    siraniz gelince (neeeext diyorlar :P) once evraklarinizi alip fotograf cekiyorlar sandalyeye oturtup (gozluksuz) sonra hizlica once sol sonra sag elinizin parmak izlerini aliyorlar. Size Naturalization Test kitapcigini verip bir de sari enket kagidi veriyorlar. Anket kagidi minicik ve cikistaki kutuya atiyorsunuz, islemlerden memnunmusunuz tarzi 3 tane soru var. doldurup (kalem filan var orada).

    Islem Basmaklari Kabaca soyle:

    • Randevuya 20dk filan kala kapida olun (sira olabilir onceden gitmekte de fayda var).
    • Iceri girince ilk is bir deskte size form dolduracaklar
    • Bekleme sandalyelerinde siranizi bekliyorsunuz
    • Biometrik alim desklerinde fotograf cektirip parmak izlerinizi veriyorsunuz
    • Test kitapcigi ve anket formuyla giristeki doldurduklari form haricinde geri kalan herseyi geri verip sizi yolcu ediyorlar.
      NOT: MyUSCIS sayfasinda dosyasinizin aktif olarak incelendigini gorebilirsiniz. Case Is Being Actively Reviewed By USCIS notuyla.
      Bol sans...

    MNEMONIC:
    Pasaport basvurusunda cocuklar ile ilgili kisimda unutmamak icin bazi iletilerin linklerini buraya aliyorum.
    Cocuklarin pasaport basvurusu (N600 basvurusu degil) durumu
    Sertifikalari alir almaz USPS Post Office'e gidip cocuklar ve kendimiz icin pasaprt basvurusu yapma secenegindeki gerekli evraklar

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/671/amerikan-pasaportu-basvurusu/80?_=1710213506986

  • ⭐⭐

    @caglaror

    Uscis id yada account number gercekten kafa karistiran bir konu. Bende kayinvalideye green card basvurusunda bulundum. Eskiden online hesabi olmasina ragmen Account number kismini bos biraktim. Cunku hangi numarayi denediysem olmamisti. Bugun postayla online account olusturup takip yapmam icin bir evrak geldi. Oradaki instructions’lari takip edip evrakta yazan kodu girip yeni bir account olusturdum. Su an tum bilgileri goruyorum. Kendi vatandaslik basvurumla kiyaslarsam bende online hesabim olmasna ragmen account number kisimini bos birakmistim. Sonrasinda bir talep gelmemisti. Oylece sureci tamamlamistim


  • @caglaror enteresan bir sekilde vatandaslik alirken benden dogum belgesi istemedeiler ama simdi ogluma N-600 foru ile vatandaslik basvurusu yaparken istiyorlar. Nerden alinir bu dogum sertifikasi? Konsolosluktan mi?


  • @sadriabi Bunu bilmiyorum, soralim herkese.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sadriabi, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

    @caglaror enteresan bir sekilde vatandaslik alirken benden dogum belgesi istemedeiler ama simdi ogluma N-600 foru ile vatandaslik basvurusu yaparken istiyorlar. Nerden alinir bu dogum sertifikasi? Konsolosluktan mi?

    E-devlet'ten alınabilir: https://www.turkiye.gov.tr/nvi-cok-dilli-dogum-kayit-ornegi-formul-a-sorgulama


  • @knnrn cevaplamis . Tum istenen belgeler edevletten cok dilli olarak alinabiliyor. Cocuk icin istenen dogum belgesi nufus kayit ornegi, evlilik cuzdani da yine edevletten cok dilli olarak alinabiliyor. Konsolosluga hic bir isimiz ve herhangi bir tercume islemi yapmadan biz belgeleri boyle temin etmistik ve ailecek pasaportlarimizi aldik.


  • @Murat-Yılmaz Hangi hizmet basligi altinda, biz Turkcelerine ulastik ama Ingilizcelerini bulamadik.

    UPDATE: Buldum yukaridaki gonderide gerekli guncellemeyi yaptim. Kisaca edevlette arama bolumune "cok dilli" yazarak pek cok cok dilli belgeye ulasabiliyorsunuz. pdf olarak goruntulenen belgeler uzerlerindeki karekodlarla dogrulaniyor.


  • @caglaror Emeklerinize sağlık, gelişme oldukça, güncelliyorsunuz. Umarım gelecekte başvuru yapacaklara ışık tutar. Emekleriniz için teşekkürler...


  • Merhaba, DV2017 talihlisi olarak vatandaslik surecimi tamamladim ve burada deneyimimi ozet olarak paylasmak istedim. Ben baslangicta arastirirken cok fazla New York deneyimine rastlamadim , o yuzden NY'dan basvuranlara yardimci olacagini umuyorum.

    Green Card verilis tarihi: 17/6/2017
    ABD'ye temelli tasinma tarihim: 29/7/2018 (continuous residence kuralini daha once bir kez ihlal ettigim icin bu tarihten itibaren sifirdan basladi)
    5 yil duzenli oturum sartinin saglanmasi: 29/7/2023

    Basvuru ofisi (field office): Brooklyn, NY
    Surecin basindan sonuna gecen zaman: 5 ay

    Tarihler:

    23/8/2023: N-400 form gonderme ve ucretin odenmesi
    1/9/2023: Biyometrik randevusu olusturuldu
    22/9/2023: Biyometrik randevusu
    19/10/2023: Mulakat randevusu olusturuldu
    1/12/2023: Mulakat
    4/12/2023: Basvurum yemin toreni icin siraya kondu (mulakat gunu sistem calismadigi icin onay 3 gun sonra geldi)
    21/12/2023: Yemin toreni randevusu olusturuldu
    25/1/2024: Yemin toreni

    Mulakat deneyimi:

    • 2017'de green cardimi aldiktan sonra continuous residency'i bir kez ihlal ettim (yurtdisinda 6 aydan fazla kaldim), dolayisiyla basvurmak icin ABD'ye temelli tasinmamin 5. yilini bekledim. Bence bunun bana N-400 doldururken ve mulakatta faydasi oldu. Son 5 yildan oncesini hic sorgulamiyorlar.

    • Basvurumun pek detayli bir yani olmadigi icin (evlilik, vergi borcu vb) mulakat hizli ve kolay oldu. Mulakat akisi su sekilde: Once civics test ve ingilizce testi yapiliyor, sonra N-400'deki yes-no sorularinin tamami okunup cevaplaniyor, sonra bilgiler tabletten kontrol edilip imzalaniyor. Normal akisin disinda 2 durum oldu. Ben "herhangi bir organizasyona uye misiniz" sorusuna ABD'de bir dernekte board member oldugum icin Yes cevabi vermis ve aciklamistim, o soruya gelince sozlu olarak tekrar soruldu ve acikladim. Bir de N-400'u gonderdikten sonra mulakattan once 2 haftalik bir seyahatim olmustu. Bunu ben kendim sorulmadan belirttim, sadece nereye gittigimi sordular ve en son imzalarken bu seyahatin tarihlerle beraber formuma eklendigini gordum. Yanimda dernekle ve seyahatimle ilgili kanit evraklari getirmistim ancak sorulmadi. Anladigim kadariyla tum bilgileri zaten gorebiliyorlar, mulakatta sadece sizin durustce cevap verip vermediginize bakiyorlar. Herhangi bir criminal record'um veya vergi borcum olup olmadigi da soruldu. Ingilizce testinde cok basit bir cumle okutup baska bir cumle yazdirdilar.

    • Civics test kisminda 6 sorudan 6sini da dogru cevapladigim icin gerisi sorulmadi. Bana sorulan sorular sunlardi:
      Who is one of your US Senators now?
      In what month we vote for President?
      What is the capital of your state?
      Who lived in America before the Europeans arrived?
      When was the constitution written?
      Where is the Statue of Liberty?

    • Mulakatin sonunda herhangi bir sey soylenmeyince ben gecip gecmedigimi sordum, mulakattan gectigimi ama basvurumun hemen onaylanamadigini soylediler. Sistemlerinin bir kismi calismiyormus. Bana uzerinde "su an karar veremiyoruz" secenegi isaretli olan kagidi verip gonderdiler. Basta biraz moralim bozuldu, ama izleyen pazartesi gunu sistemden onaylandigimi gordum.

    • Yemin toreninin ayarlanmasi bekledigimden uzun surdu. Toren Brooklyn'de bir Courthouse'ta oldu. Sabah 8de cagirildik ve iceri alinmamiz, tek tek cagirilip bilgilerimizin kontrol edilmesi, green card'larimizin toplanmasi vb. bayagi vakit aldi. Giriste telefonlarin alindigini onceden ogrendigim icin yanimda kitap getirmistim. Saat 10:30 gibi yargic geldi ve ufak bir konusma yapti. 43 ulkeden 101 kisi oldugumuzu soyledi ve cesitli zorluklardan gecerek, fedakarliklar yaparak bu noktaya gelmis olmanin onemine degindi. Daha sonra ayaga kalktik, sag elimizi kaldirarak yemin metnini okuduk. Bayraga da ayrica baglilik yemini ettikten sonra tekrar oturduk. Herkesi tekrar tek tek cagirip vatandaslik sertifikalarini dagittilar ve toren 11:30 gibi bitmis oldu.

    • 29 Ocak'ta vatandaslik sertifikamla birlikte DS-11 formunu doldurarak pasaporta basvurdum. Basvuru sirasinda sertifikanin orijinalini de aliyorlar, ve daha sonra pasaporttan ayri sekilde posta ile geri gonderiyorlar. Ben expedited (hizlandirilmis) basvuru yaptigim icin pasaportumun 2-3 hafta icinde gonderilmesini bekliyorum.


  • Merhaba herkese,bugün vatandaşlık sınavına girdim ve geçtim. Çok huzursuz olduğum bir konu vardı o da son 5 yıl içinde 10 ay Türkiyede kalmış olmam. Okul dolayısıyla kalmıştım ve covid yüzündende 6 ay öncesinde Amerikaya giriş yapmadım. Benim gibi bir durumu olan ve başvuru yapmakta tereddütü olanlar olursa bana sorabilir,herkese bu süreçte başarılar diliyorum


  • Başak hanım merhaba,bizde 2019 Ocak ayında giriş yapıp sonra 2019 Eylül den itibaren sürekli ABD yiz , Ocak ve Eylül ayları arasında yani 8ay Türkiye de kaldık vatandaşlığa basvursak kabul ederlerdi sizinde fikrinizi almak isterim selamlar....Hasan Pehlivan


  • @caglaror selam çocuk var mı?


  • @caglaror Yine harika bir bilgi paylasimi yapmissiniz, Detayli anlatiminiz icin cok tesekkur ederim.
    bende faydalandim bu son paylasiminizdan. Sizle saniyorum ayni senenin Gc talihlilerinden biriyiz. Vatandaslik sureciniz umarim cok hizli ve kolaylikla sonuca ulasir.
    Bizde bugun itibariyle baslattik islemlerimizi. N-400 formlarimizi doldurup Uscis odememizi yaptik. Bu sevgililer gunu bizim Vatandaslik surecimizin baslangic gunu oldu 🙂
    Yeni guncellemelerinizi ve iyi haberlerinizi bekliyoruz. iyi ki varsiniz, iyi ki bu harika paylasimlar var.
    nefis bir surec olsun hepimize...
    sevgilerle.
    sibel &Ufuk


  • @lynx Pasaport gelince tarihi soyleyebilir misiniz? Yaz donemine denk gelecek mi bizimkisi onu hesaplamaya calisiyoruz. Malum ucak biletleri yaza dogru iyice fiyatlaniyor, guncel sureleri tahmin edip bilet alip almamayi degerlendirecegiz.
    Hizlandirilmis tercih ettiginize gore pasaportlar gelmis olmali.
    Tesekkur ederim.


  • @caglaror Merhaba, pasaportum 10 Subat’ta teslim edildi. Basvurudan elime gecmesine 11 gun, su aralar gayet hizli. Siz basvuracaginiz zaman guncel islem surelerini su sayfadaki Processing Time bolumunden kontrol edebilirsiniz: https://travel.state.gov/content/travel/en/passports.html

  • ⭐⭐⭐⭐

    Vatandaslik basvuru sırasında İsim eklenmesi yaptım. Mülakat tarihim 28 Mart 2024 de . Mülakat sonrası isim değişikliği nedeniyle Bir süre Yemin törenini bekleyeceğim. Akabinde Abd pasaportu ve isim değişikliğimi ilişkin belgeleri ve kayıtları düzelttikten sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapacağım. Sorum şu Uzun süre Türkiye’de kalacağım için ABD ‘den çıkışta Türkiye girişte Türk pasaportumu kullanmam lazım diye düşünüyorum . Bileti Eğer Türk pasaportu kullanacaksam Türkiye’deki ismime göre almalıyım. Abd pasaportu kullanmadığım için tekrar Abdye gelişte sıkıntı olur mu ?Abd Dönüşte durum nasıl olacak ?


  • @redsat2000 simdiden hayirli olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @cnpist tesekkurler Kardeşim .


Benzer Başlıklar

  • 5
  • 9
  • 80
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum