DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yusufalak valla beni hatırlamanıza sevindim başka kişiler de unutmamış umarım en kısa zamanda alırsınız hepiniz 🙏🏻
-
@Meho35 senin için çok dua ettik bana mail gelmiş gibi sevindim çok üzüldün ama sabrın sonu selamet sonrası dilediğin gibi olsun
-
@Meho35 tebrikler, sabrın sonu güzel sonuçlandı. Mülakatınız da sorunsuz geçer umarım 🙏🏻 bende çok merak ediyordum durumunuzu, bu mülakat dağıtımının en mutlu kişisi siz olsanız gerek 🍀🧿
-
@yusufalak bir 4700 var kacirdiniz galiba
-
Bu ileti silindi! -
Tabloda göremedim. Eğer 4700 lerde varsa mutlu uyuyacağım.
-
@yusufalak 468. Sayfada gorebilirsiniz.
-
@jtcarlos Onu dediğiniz gibi ancak yarın bilebiliriz kaça kadar verilmiş @yusufalak. 4700 sıra no'da olan birine mail gitmemiş ben de o zaman umarım 4700'lere kadar vermiştir en azından dedim
-
@misha90 size yazdiktan sonra farkettim cok pardon ☹️, ben de uzgun uyuyacagim ☹️☹️☹️
-
-
@Meho35 gözünüz aydın :-) vizeyi de sorunsuz alırsınız umarım. bol şanslar.
-
@Beykentli Cevapladığınız için teşekkür ederim söylediğiniz hususları dikkate alacağım.
-
@serkanylmz, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Satisfaction gözünüz aydın :-)
Çok teşekkür ederimmm, darısı diğer sıra bekleyenlerin başına olur umarım
-
Anlaşılan yine beklentileri karşılamadı umarım bundan sonraki aylar hızlanır dileyen herkees randevu alır
-
@Meho35 sonunda size de gelmiş olması beni de çok mutlu etti her Excel'e girdiğimde ilk sizi kontrol ediyordum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun biraz sancılı oldu ama sonunda olmuş olması çok iyi bir haber hayırlı uğurlu olsun şimdiden
-
@hsn-kartal keşke çıkmasaydı diyorum bazen. hayatım alt üst oldu öğrendiğim günden beri. apar topar nikah kıydık erkek arkadaşımla nişan bile yapmadan. şimdi de gider miyiz diye çeyiz almıyoruz. belki gideriz diye iş değiştiremiyoruz gittiğimiz yere mahcup olmayalım ya da dosya taşırsak izin alamayız diye. mental olarak çöktük ikimiz de. tükendim ya
-
@fyrnaa sabır, yaşanacak ne varsa yaşıyoruz bir şekilde umarım onca çekilen şeye değer ve vizenizi alırsınız, aliriz..
-
Sanırım ankara için mart ayı en son mail 3927
-
mülakat alan arkadaşlarımızı tebrik ederim.
sorunsuz ve APsiz mülakatlar diliyorum.
lütfen exceldeki bilgilerinizi güncellemeyi ve uygun olan ilk tarih için sağlık muayenesi randevusu almayı unutmayın. -
Günaydın arkadaşlar,
Son tahlilde kaçta kaldı gibi görünüyor mülakat dağıtımı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum