DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mrts00 Bunun belli bir cevabı yok maalesef. Konsolosluğun çalışma hızına ve seneden seneye değişen dinamiklere bağlı
-
@HüseyinBurcu mailinizi okumadan direkt otomatik cevap vermişler, tekrar yazın.
-
@Latif-TERZİOĞLU geçmiş yılların mülakat deneyimlerini okudunuz mu?
-
@Summer-0 merhaba, sizin case number 10.000 lerdeyken mülakat mı aldınız?
-
@segulay76 Bence iletiye dikkatli bakmamışsınız, imzaya bakın. Mülakat Frankfurt görünüyor.
-
Merhaba,
Mailinizi bir de şöyle yazın ve doğru cevabı alana kadar tekrar tekrar yollayın:Subject: 2024EU210XX
Dear Sir / Madam,
My husband has an Albanian citizenship.
Our marriage certificate and whole documents that my husband is an Albanian citizen are attached.
I would like you to transfer my case to Tirana / Albania.
Thank you.
Best regards
Ad soyadPrincipal Applicant : Soyad, Ad
Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
Case Number: 2024EU210XX
Date of Birth: Ay / gün / yılEkleri eklemeyi unutmayın.
-
@mrts00 2023 ve 2024 excel tablolarından net şekilde görebilirsiniz
-
@Latif-TERZİOĞLU excel tablolarını inceleyip riyadh konsolosluğunda mülakata giren kişileri tespit edip görüşebilir, böylece direkt olarak bilgi alabilirsiniz.
-
-
Arkadaşlar merhabalar. 22 Ocakta Frankfurtta sağlık muayenem olduğu için covid aşısı olmak ve evrakları toplamak için Türkiye’ye gidiyorum. Sorum evraklarımın özellikle finansal dökümümün 1 ayı geçmiş olması bir sorun teşkil eder mi? Çalıştığım banka ingilizce hesap dökümü bile vermiyor tercüme etmem gerekiyor. Bu yüzden hazır türkiyedeyken evraklarımı toplamak istiyorum.
-
@Hope-Breaker etmez.
bol şans. -
@gucarslan Merhaba, bugün yine yolladık ve birebir aynı cevap yollandı. acaba benim oturum iznim yok diye mi aynı maili yolluyorlar?
-
@Serapp Merhabalar, vatandaş olmadığı için böyle yazmak sorun yaratır mı sizce? Sadece çalışma ve oturma izni var elimizde şu an.
-
@HüseyinBurcu Tamam o halde maildeki gövde bölümünü şu şekilde değiştirin:
My husband has a residence and work permit in Albania.
Our marriage certificate and all documents of my husband's Albanian work and residence permits are attached.CN sıfırlar olmadan yazın, düzgünce taranmış ekleri eklemeyi unutmayın.
-
Şu anda halihazırda acaba bize gelir mi sorusunun net bi cevabı yok sanırsam
-
Arkadaşlar Selamlar,
03 Ocak'ta mülakata giren arkadaşların durumlarını excel işlememişler. İşleyebilirlerse bizede bir istatislik verisi olur diye düşünüyorum. -
arkadaşlar selamlar bir arkadaşım bir danışmanla çalısıyor ve danışman şöyle birşey yapmış kendisinin dosya numarası 21 binlerde ds 260 cok geç 3 ay sonra doldurup mulakata girilecek konum kısmınıda hongkong yapmışlar böyle bir şey ne gibi bir problemler teşkil eder kendisi doğrumu yanlışmı bilmiyor aydınlatabilcek olan varmı ?
-
@erme11 para verdiği danışmana sorsun, sonuçta güvenip para vermiş.
-
@gucarslan anladım peki.
-
Arkadaşlar merhaba DS 260 formundan sonra tek yapılcak olan şey mail beklemek mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.