Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Selamlar 23xx Case no ile 17 Ocak tarihine mülakat aldık şimdiden herkese başarılar herşey gönlünüzce olsun


  • @salih-atilla yada bu sene dosyaları çok çabuk inceleyip hazır hale getirdiler


  • @salih-atilla evet her sene dinamiği farklı galiba siz yazınca fark ettim hatta temmuz ayında gönderenler xxx case nolular da almışlar.


  • Arkadaşlar ben ds260 ı ilk olarak 7 Haziran da submit ettim. Ancak bazı eksik ve hatalardan dolayı 12 Haziran da revize ederek tekrar submit ettim. Buradan yola çıkarsak cn ye göre mülakat ilerliyor gibi görünüyor.

  • ⭐⭐

    @erenist Merhabalar, Excel'de en altta boş bir satıra kendinizi ekleyebilirsiniz.


  • @erenist sanki oldu ben denedim ama bir bakar mısınız ?


  • @Serapp Bu tablo çok faydalı, emeğinize sağlık! Dosya taşıma sürecine girenler olarak burayı aktif kullanmamızda ve birbirimizi bilgilendirmemizde fayda var. Önceki yıllarda böyle bir dayanışmanın faydaları kesinlikle görülmüş.

    Benim dosyam muhtemelen Şubat ya da Mart ayında current olacak, Ocak sonu itibariyle aktif olarak mail trafiğine başlayacağım. Sürece dair bu başlıktan da bilgilendiriyor olurum. 🙂

    Mülakat alanları tebrik ederim, yolunuz açık ve ferah olsun. Kalanlarımız içinse şu net: Ankara'ya güvenmeyelim, birbirimize ve forum dayanışmasına güvenelim.


  • @Revolter İyi dilekleriniz için teşekkür ederim benim dosya numaram 2500den düşük evet


  • @Meho35 senin konuyu okumuştum ben forumda. Yapılan hatadan ötürü böyle bişey yaşıyorsun sanıyorum. İnşallah verecekler sanada sıra.


  • @BatuhanGnc aynı hatayı yapanlar mail almış benden sonra cn olmasına rağmen. Kcc'ye bir sürü mail attım sorun olmayacağını söylediler geçen ay ama yine mail yok ortada çözemiyorum sebebini.


  • Arkadaslar mulkat maili aldıktan sonra dosya açtırmal kac gun suruyor?


  • @Meho35 spama dusmus olabilir. Orayi da surekli kontrol edin. Ankara ya ve kcc ye mail atin mulakat talep edin. Case number ve bilgilerinizi de yazarak.


  • @ozmell yogunluklarına göre değişiyor ben 2 kere açtırmıstım 1-2 gün içinde dönmüşlerdi.


  • Mülakat maili alan herkesi tebrik ederim. Süreçte başarılar diliyorum. Kendim tarih almış kadar seviniyorum açıklandıkça.


  • @baran-bozdogan bizde mülakat aldık. Açtıracağız nereye yazıyorduk peki daha önce konuştuk ama unuttum baya zaman geçti. . Ne yazmamız gerekiyor ailecek hepimizin açılacak 🙏


  • Mülakat alan tüm arkadaşları tebrik ederim, mülakatları da çok güzel geçer umarım. Darısı mülakat maili bekleyen herkesin başına. Şans bizlerden yana olur umarım 🙂🙂


  • @toykan17 case numberınız 2500 den büyük mü acaba yada altında mı


  • Mail alan yada bekleyen herkese bol şans ve sorunsuz bir süreç geçirmelerini diliyorum. Umarım hepimiz bir şekilde vizelerimizi alıp gitmiş oluruz.


  • @Meho35 Ne hatası yaptın ki?


  • @Pamuk-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Gürcan bey Bizim acil dosyamızı açtırmamız gerekiyor şimdi ailecek, mail adresimizi değiştireceğiz yanlışlıklar var. Şimdi nereye ve nasıl mail atacağız 🙏 çok acil cvp istiyorum 🙏🙏

    yeşilkart forum müşteri hizmetlerine ulaştığınız için teşekkür ederiz.

    forumumuz sipariş üzerine işlem yapmamakta olup, kullanıcıların öncelikle forumdaki ilgili konuları okumaları gerektiğini bir kere daha hatırlatmak isteriz.
    lütfen öncelikle sepetinizdeki ürünleri silip, sorunuzu sormadan önce ilgili başlıklara bir kere daha bakın ve hangi konular için formunuzu açtırıp / açtırmamanız gerektiğini konusunu netleştirin.

    sürecinizde başarılar diler, sorunsuz bir dv mülakatı dileriz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum