Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @talhabakunin geçen sene 4 ay kapalıydı derken yorumunuz yanlış anlaşılabilir konsolosluk 4 ay kapalı değildi geçen sene sadece mülakat vermemeyi tercih etti, ikisi farklı şeyler. Ve bu tercih meselesi nedeniyle vay ankaranın haline lafınızında aslında ne kadar gerçekçi ve doğru olduğunu görüyoruz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@guroltr dv süreci her zaman dinamik olmuştur, özellikle trump başkanlığı ve sonrasındaki covid sürecinde.
    gelen yasaklar, değişen prosedürler vs. her zaman mali yılları birbirinden ayrırır. bu değişimler de her zaman konsoloslukların, özellikle de ankara gibi yoğun konsoloslukların bir sığınma kapısı olmuştur.
    geçen sene yaşananların bu sene yaşanıp yaşanmayacağını bilemezsiniz. belki daha iyi, belki daha kötü olacak..

benim yorumum, bu saatten sonra ankara'nın iyi olmayacağı yönünde. bu adamlar düzelmez..
    dv, onlar için her zaman en angarya vize türü oldu, özellikle de göçmen vizelerde.
    evet çok kolay, en basit sürece sahip göçmen vize ancak; bu vize için slot ayarmak adamlar için zulüm, ölüm geliyor.

bu yüzden bana en doğru zaman ne zaman diye soranlara hep aynı cevabı vereceğim; dün..
    en doğru zaman dündü!

• @sherseen merhaba,

1- hiçbir şey yapmanız, değiştirmenize gerek yok. yeni pass ile mülakata gidin yeterli.
    2- bu konsolosluğa göre değişir. eğer sağlık muayenesinde sorun yaşarsanız 8 hafta da kalabilirsiniz, hibir problem olmazsa 8-12 gün arası bitirebilrisiniz sürecinizi.
    bu durumun net bir süresi yok, olamaz. ülkeler konusunda da bir tahmin yapmak zor, hangisi isterse onlar yapar. denemelisiniz..

• @Hope-Breaker merhaba,

detaylı arama seçeneğini kullanmalısınız;

88ec9fab-8667-4ae0-a886-40197a1d98ad-image.png

böylece istediğiniz kelime / iletilere daha kolay ulaşabilirsiniz;

acae544e-5467-4113-8954-6555a694a1c0-image.png

ayrıca bahsettiğiniz konu için kısa bir google araması yapmanız yeterli 😉

• Merhaba 18 kasımda sağlık randevum var unganlarda covid 19 aşı belgesini e nabızdanmı alıyoruz çıktı olarak yada hastanedenmi almamız gerek?

• @ismail-kansız merhaba hayırlı olsun ilk başvurudami kazandınız acaba numaranız çok güzel tebrikler.

• @ismail-kansız, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 18 kasımda sağlık randevum var unganlarda covid 19 aşı belgesini e nabızdanmı alıyoruz çıktı olarak yada hastanedenmi almamız gerek?

E-Nabız daki aşı sertifikası yeterli olacaktır.

• @Ecehzr 3 yada 4.başvurum olması lazım 🙂
    Teşekkür ederim

• @steward59 We are writing in response to your email.

Currently, we are not accepting diversity visa transfers from other U.S. Embassy/Consulates for processing.

Best regards Cevap gelen her ülkeden red aldım 😃 . Kabul alabilirsem söylerim. Geriye sadece Honduraas, Haiti gibi ülkeler kaldı 😞

• Merhabalar DS260 formunu aile cüzdanı ile aile bireyi eklemek için açtırmak istiyorum biraz araştırdım ama ben bulamadım sanırım nereye ve nasıl bir içerik ile mail atmam gerekiyor bir şablon var mı acaba yardımcı olabilir misiniz

• Arkadaşlar iyi akşamlar, bir haber değeri varmı bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Ben DS260 formunu çok geç doldurduğumdan dolayı 2 gün önce dosyamın durumu ile alakalı bilgi almak için KCC'ye mail atmıştım. Bu gün dönüş yapmışlar paylaşmak istedim.
    'Your case number is now current for interview processing.' ile başlayan mail ile dönüş yaptılar ...

• Merhaba, numaram biraz yüksek olduğundan current olmadan dosyamı taşımayı düşünüyorum fakat yurtdışında oturumum iznim veya çalışma iznim yok. Bu durumda taşıyabilme şansım var mı? Bu sene hangi ülkeler müsait bir bilgi var mı?

• herkese selamlar arkadaşlar. an itibarı ile mülakat maili geldi. 10 ocak. Darısı tüm arkadaşlara inşallah. güncellemeyi birazdan yapıyorum excelden.

• Mail geldi cn 17xx 17 ocak

• @serkanylmz çok güzel haber, heyecanla bu bilgiyi bekliyorduk, paylaşım için teşekkürler, şimdiden hayırlı olsun, darısı başımıza.

• @symbi0te hayırlı olsun, geçen ay mülakat yerini seçiminde bir tereddütünüz vardı, demek ki bir sorun oluşturmuyormuş DS260 da otomatik Ankara seçimi yerine, manuel olarak Ankarayı seçmiştiniz sanki.

• ⭐⭐

Hayırlı olsun mail alan arkadaşlar. Bakalım bu ay kaça kadar dağıttılar. Yarın belli olur.

• @Asumanm evet sprun yokmuş atlamalar olabiliyormuş

• @ozmell sebebini bilmiyorum önümüzdeki dağıtımı bekliyorum manuel olarak Ankara'yı seçenlerden biriyim bende 2. Seçenekten ama geçen ay ve bu ay mail almadım nedir bu ya neyin atlaması bu kadar 7xx numaram varken

• @gucarslan Çok teşekkürler. Aslında evet frankfurt emailini bulmak için değil de forumu daha iyi kullanabilmek için sormuştum. Cevabınız için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k