Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ismail-kansız merhaba hayırlı olsun ilk başvurudami kazandınız acaba numaranız çok güzel tebrikler.

• @ismail-kansız, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 18 kasımda sağlık randevum var unganlarda covid 19 aşı belgesini e nabızdanmı alıyoruz çıktı olarak yada hastanedenmi almamız gerek?

E-Nabız daki aşı sertifikası yeterli olacaktır.

• @Ecehzr 3 yada 4.başvurum olması lazım :)
    Teşekkür ederim

• @steward59 We are writing in response to your email.

Currently, we are not accepting diversity visa transfers from other U.S. Embassy/Consulates for processing.

Best regards Cevap gelen her ülkeden red aldım :D . Kabul alabilirsem söylerim. Geriye sadece Honduraas, Haiti gibi ülkeler kaldı :(

• Merhabalar DS260 formunu aile cüzdanı ile aile bireyi eklemek için açtırmak istiyorum biraz araştırdım ama ben bulamadım sanırım nereye ve nasıl bir içerik ile mail atmam gerekiyor bir şablon var mı acaba yardımcı olabilir misiniz

• Arkadaşlar iyi akşamlar, bir haber değeri varmı bilmiyorum ama paylaşmak istedim. Ben DS260 formunu çok geç doldurduğumdan dolayı 2 gün önce dosyamın durumu ile alakalı bilgi almak için KCC'ye mail atmıştım. Bu gün dönüş yapmışlar paylaşmak istedim.
    'Your case number is now current for interview processing.' ile başlayan mail ile dönüş yaptılar ...

• Merhaba, numaram biraz yüksek olduğundan current olmadan dosyamı taşımayı düşünüyorum fakat yurtdışında oturumum iznim veya çalışma iznim yok. Bu durumda taşıyabilme şansım var mı? Bu sene hangi ülkeler müsait bir bilgi var mı?

• herkese selamlar arkadaşlar. an itibarı ile mülakat maili geldi. 10 ocak. Darısı tüm arkadaşlara inşallah. güncellemeyi birazdan yapıyorum excelden.

• Mail geldi cn 17xx 17 ocak

• @serkanylmz çok güzel haber, heyecanla bu bilgiyi bekliyorduk, paylaşım için teşekkürler, şimdiden hayırlı olsun, darısı başımıza.

• @symbi0te hayırlı olsun, geçen ay mülakat yerini seçiminde bir tereddütünüz vardı, demek ki bir sorun oluşturmuyormuş DS260 da otomatik Ankara seçimi yerine, manuel olarak Ankarayı seçmiştiniz sanki.

• ⭐⭐

Hayırlı olsun mail alan arkadaşlar. Bakalım bu ay kaça kadar dağıttılar. Yarın belli olur.

• @Asumanm evet sprun yokmuş atlamalar olabiliyormuş

• @ozmell sebebini bilmiyorum önümüzdeki dağıtımı bekliyorum manuel olarak Ankara'yı seçenlerden biriyim bende 2. Seçenekten ama geçen ay ve bu ay mail almadım nedir bu ya neyin atlaması bu kadar 7xx numaram varken

• @gucarslan Çok teşekkürler. Aslında evet frankfurt emailini bulmak için değil de forumu daha iyi kullanabilmek için sormuştum. Cevabınız için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.

• Arkadaşlar mülakat maili aldım 10 Ocak tarihine. Darısı herkesin başına 🙏

• Mail geldi arkadaşlar 17 ocak ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma karıştı

• Benim CN 7xx geçen ay da atladılar bu ay da atladılar. Form doldurma tarihim de ertesi günü hem de bu nasıl iş bilgisi olan var mı?

• Mail alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

• @Meho35 hocam excelde de gördüm seni eksik yaptığın birşeymi var acaba

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    301 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    830 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k