@Architecture-Bar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Architecture-Bar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhaba 27 yaşında bekar biriyim daha önce yurtdışı deneyimim yok 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum maaşım ve hesap dökümüm oldukça iyi b2 turist vizesi alma olasılığım nasıl sizlere danışmak istedim böyle bir işe kalkışmam uygun mu yada hiç heyecan yaratmadan monoton hayatıma devam mı etmeliyim
Hesabı yeni açtığım için mesaj onayında kaldı gözden kaçırmış olabilirsiniz diye alıntılamak istedim.
Merhaba. Monoton hayatınıza renk gelsin ister misiniz? 
O halde size bazı önerilerim olacak. Gençsiniz, bekarsınız, maaşınız da iyi olduğuna göre, yıllık izinlerinizde öncelikle yakın ülkelerden başlamak üzere gezmenizi tavsiye ederim. Mesela turla veya tursuz Balkan ülkelerine gidin, sonra Asya ülkelerini mutlaka görün, Tayland, Singapur gibi. Kültürlerini tanıyın, farklı yemekler yiyin. Birkaç vizesiz ülke gezdikten sonra Schengen vizesi alır Avrupa'da bir iki ülke gezersiniz. Epeyce bir gezdikten ve vizyonunuzu geliştirdikten sonra eğer hala ABD'ye gitmek istiyorsanız o zaman turist vizesi başvurusu yaparsınız.