(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@aristocrat randevu yeniden zamanlanırken pasaport teslim yeride değişiyor.
O anda değiştirmediyseniz benim bildiğim dönüşü yok.
Düzeltiyorum. Teslimat adresini değiştir diyerek değiştirebiliyorsunuz. -
Herkese selam, yakin tarihte randevu bulabilen var mi?
-
Merhaba. Ben şubat ayında eş dolayısıyla ır1 vizesiyle abd ye geldim. Şimdi de annem için başvurmak istiyorum turist vizesine ama doğru başlık altında mıyım bilemiyorum.Annemin adına mı başvurmalıyız yoksa benim mi başvurmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba bu konu hakkında?
-
@hzlinan Turist vizesi için annenizin başvurması gerekiyor.
-
@EasternStar çok teşekkür ederim🙏🏽 b1-b2 vizesi yani ds 160 ı doldurduk da emin olamadım yine buraya da yazmak istedim. 2025 e falan randevu çıkıyor en erken ama normal midir bu süre?
-
Merhaba. Bugün konsolosluk önünde ciddi bir güvenlik tedbiri var. Yanındaki giriş yolu kapatılmış durumda. Mülakatı olanlar geç kalmamak için dikkatli olmalılar.
-
@salih2825
hangi konsolosluk? istanbul mu ? -
@Ferhat-ŞENER arkadaşın profiline baktım konum ankara yazıyor. Teşekkürler bu arada bilgilendirme için.
-
@Architecture-Bar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhaba 27 yaşında bekar biriyim daha önce yurtdışı deneyimim yok 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum maaşım ve hesap dökümüm oldukça iyi b2 turist vizesi alma olasılığım nasıl sizlere danışmak istedim böyle bir işe kalkışmam uygun mu yada hiç heyecan yaratmadan monoton hayatıma devam mı etmeliyim
Hesabı yeni açtığım için mesaj onayında kaldı gözden kaçırmış olabilirsiniz diye alıntılamak istedim.
-
@Architecture-Bar seyahat geçmişinizin olmaması ve bekar olmanız dezavantaj. Uzun süredir aynı iş yerinde çalışmanız avantaj. Daha yakındaki Avrupa ülkelerini gezmek yerine neden ABD’yi tercih ettiğinizi görevliye anlatmanız ve ikna etmeniz gerekiyor. Açıkçası onay alma ihtimaliniz biraz düşük görünüyor ama tercih size kalmış.
-

2022 red oranları sanırım (b vize) -
@hasan-van Bu şu an 30-40 aralığındadır büyük ihtimal.
-
@hzlinan sürekli takip edin bende anneme aldım 3 ay içinde görüşmeye girdi ilk randevüyü alın sürekli sayfayı yenileyin boş vakitlerinizde gece özellikle bakın illaki boşluk çıkar
-
@cokbekledik86 yaa öylemi? Çok sevindim sizin için gözünüz aydın🙏🏽çıktı mı annenizin vizesi peki? Aldım ben de ilk randevuyu sürekli kontrol ediyorum geriye çektim bi iki sefer 😊inşallah daha yakına bulabilirim
-
@Architecture-Bar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhaba 27 yaşında bekar biriyim daha önce yurtdışı deneyimim yok 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum maaşım ve hesap dökümüm oldukça iyi b2 turist vizesi alma olasılığım nasıl sizlere danışmak istedim böyle bir işe kalkışmam uygun mu yada hiç heyecan yaratmadan monoton hayatıma devam mı etmeliyim
Hesabı yeni açtığım için mesaj onayında kaldı gözden kaçırmış olabilirsiniz diye alıntılamak istedim.
Merhaba. Monoton hayatınıza renk gelsin ister misiniz? 😄
O halde size bazı önerilerim olacak. Gençsiniz, bekarsınız, maaşınız da iyi olduğuna göre, yıllık izinlerinizde öncelikle yakın ülkelerden başlamak üzere gezmenizi tavsiye ederim. Mesela turla veya tursuz Balkan ülkelerine gidin, sonra Asya ülkelerini mutlaka görün, Tayland, Singapur gibi. Kültürlerini tanıyın, farklı yemekler yiyin. Birkaç vizesiz ülke gezdikten sonra Schengen vizesi alır Avrupa'da bir iki ülke gezersiniz. Epeyce bir gezdikten ve vizyonunuzu geliştirdikten sonra eğer hala ABD'ye gitmek istiyorsanız o zaman turist vizesi başvurusu yaparsınız. -
Merhaba bugün ailecek yapmış olduğumuz turist vizesi randevumuz de onay çıktı vizelerimiz onaylandı. Detayları sizinle paylaşacağım. Fakat yanlışlıkla vize teslim adresim İstanbul levent postane Şubesi olmuş. Şu an bunu İzmir olarak değiştiremiyorum nasıl bir yöntem izlemeliyim. Kargoyu nasıl İzmir’e yönlendirebilirim
-
-
@tufank çok teşekkür ettim
-
Herkese merhabalar kasım ayında istanbulda randevum var ancak ds160 confirmation sayfasında ilk seferde ankara seçtiğim için hala ankara gözükmekte bu bir problem yaratırmı? Talimatlar sayfamda ise doğru şekilde istanbul randevusu ve pasaport teslim yeri olarak istanbul gözükmekte.
-
@aristocrat
Problem olmaz, sistem yer değişikliğinin farkında
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum