DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@uraz-mert sağolun🙏
-
Merhaba, dosyamızı taşımak için konsolosluklara atılan mail örneğini paylaşabilecek biri var mıdır? şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Merhaba. Mülakat aşamasında banka hesaplarında belirtilen miktarlarda nakit olması yerine bir gelir göstermek yeterli olabilir mi? Adıma kayıtlı 3 taşınmazım, otomobilim ve kira gelirlerim var. Banka hesabımda belirtilen miktarda USD varlığım olmayıp bu kira gelirlerimi belgeleriyle ibraz etsem yeterli olur mu? Ya da bunlarla birlikte azami ne kadar bir birikim olmalı bununla ilgili bir alt limit var mıdır? Halihazırda bordrolu çalışanım.
-
Arkadaşlar merhaba egerki tuberkloz tanımız varsa sıstemde ancak test degerımız negatıfse saglık raporu acısından bır sıkıntı olur mu
-
@eray26 etmezler diye bir şey yok ama çok erkenden almanın bir mantığıda yok anında alabildiğiniz bir şey çünkü
-
Merhaba, bugün arkadaşlarımla beraber başvuru yapatken bi detay dikkatimi çekti, önceki yıllarda kullanılan fotoğrafı tekrar kullanmak diskalifiye sebebi, ben acaba geçtiğimiz yıl aynısı mı kullanmıştım diye bir şüpheye düştüm. Eğer diskalifiye olsaydım talihli olarak mail gelmez miydi ya da bunu ancak mülakat alabilirsem orda mı öğreneceğim?
-
@Beykentli gözünü seveyim sal forumu, 1 haftadır türkmenistanın her şeyini öğrendik
-
@inanc-karadag merhaba. Saldım inanç kardeşim.
-
@inanc-karadag hahahahahah😂
-
Merhabalar, forumda aradım ama bulamadım. Sağlık muayenesine giderken, alerjim için heyet raporumu da yanıma alacağım. Bunu ingilizce tercüme ettirmem gerekiyor diye anlıyorum istenilen belgelerden doğru mudur? Geçmiş tecrubesi olan var mıdır? Hocam size de danışmış olayım teşekkürler @gucarslan
-
Merhaba,
eşimle beraber gideceğiz, bana çıktı green card.
Tek banka hesabında Dolar göstermek yeterli olur mu? -
@gucarslan Merhaba,
yorumunuz için teşekkür ederim.
eşim de ben de pasaportu yenilesek ve mülakata öyle gitsek sorun olmaz diyorsunuz sanırım. teyit etmek istedim. risk almak istemiyorum :( -
@eren34 bende aynısını kullanmış olabilirim. Bu diskalifiye sebebi mi ? @gucarslan
-
@ozmell muayeniz esnasinda tuberkuloz ile ilgili bir tespit olursa, bunun için doktorlar (Ankara için Unganlar) ekstra testler isteyeceklerdir. Bu testler 8 hafta suruyor, surec sonunda doktorlar gerekli degerlendirmeyi yapip raporu hazirlayacaktir. Mulakata girseniz bile, vize rapor sonucuna gore basilacaktir.
-
@Armand-Roulin Merhaba, Ankarada mulakata girecekseniz, hesabinizda gideceginiz eyalette sizi bir sure yetecek kadar nakit beyan etmeniz gerekecektir. Ne kadar yeter konusu tamamen konsolosun takdiri, yetersiz bulmasi durumunda sizden sponsor isteyebilir. Genel ongoru bir kisi icin 15k USD ve diger her bir aile bireyi icin ek 5k USD. Evinizi ve arabanizn bedelini gosterebilirsiniz ek olarak nakit de beyan etmeniz gerekecektir.
-
@Cengodisco Merhaba, gecmis olun. Saglik gorusmesine Turkiye'de girecekseniz ceviriye gerek yoktur. Bununla birlikte yabanci bir ulkede girecekseniz oranin klinigine sormalisiniz, genelde bireysel (dile hakimseniz tabii ki) tercumeleri gecerli buluyorlar. Eger dil yetkinliginiz yoksa ve baska ulkede girecekseniz ceviri yaptirmnizda fayda var, yine de en buyuk yardimi size muhatap klinik verdigi cevapla yapacaktir.
-
@akincetin asıl talihliye ait hesapta göstermek faydalı olacaktır.
-
@tolga-a yorumunuz için çok teşekkür ederim. tek hesapta göstereceğiz.
-
@gucarslan sağolun 🙏
-
@deebee Ben 2 kisilik aile icin max. 10k usd gosterebilecegim ve floridaya gitme dusuncemiz var.birde is teklifi mektubu sunacagim.Olumlu ya da olumsuz ne olursa kader artik.Bu surecin stressi cok yipratti.artik cok dusunmemeye calisiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum