DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@serhank hocam evet dediğiniz gibi evli olmak , detaylı bir seyahat planı veya dilekçe olması + maddi durum ciddi önem taşıyor. Hayırlı olsun bu arada vizeniz.
-
Merhaba arkasaslar,AIS kaydi ile ilgili bir bilgi bulamadim websitesinde ( bahreyn icin ) . https://ais.usvisa-info.com/en-us/countries_list/iv bu linke girdigimde bahreyn seceneginide bulamadim.Bilgisi olan var midir
-
@eray26 AIS kaydı her ülke için gerekli değil.
Mesela Ankara'da mülakata girecek olan kişiler için gerekli. Pasaportunuzu nereden alacağınıza dair PTT şubesini seçmek için.
Siz muhtemelen Konsolosluktan bizzat alacaksınız. Mülakatta söylerler. -
Merhaba, Abd elçilik ülke listesine nasıl ulaşırım?
-
@segulay76, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, Abd elçilik ülke listesine nasıl ulaşırım?
-
@Serapp hn hızlı cevabınız için tşk ederim. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. Bende link açılmıyor.
-
@segulay76
Ben de sizin Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.Tekrar yolluyorum. Farklı tarayıcılarda deneyin isterseniz:
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/list-of-posts.html
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/list-of-posts.html -
@Serapp açıldı çok tşk ederim.
-
@Serapp bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim,Serap hanim.
-
@Bykunter evet eğer DS formunu doldurduysanız bülteni takip ederek numaranızın aktif olmasını bekleyeceksiniz ardındanda mülakat mailinizi bekleyeceksiniz
-
@eray26 atmış olduğunuz link zaten AISin geçerli olduğu ülkeler eğer bahreyn bu ülkeler arasında değilse sizin mülakat sonrası pasaportunuz konsolosluğun belirttiği şekilde yapılacaktır. Kimi konsolosluk gelir bizden alırsıız der, kimisi farklı bir posta firmasının şubesinden teslim alacaksınız der
-
Bu ileti silindi! -
5700 sıra numaraları dv2023 excelinde 210lı sıralarda yer alırken dv2024de 110lu sıralarda. Biliyorum ocak olmadan bilemeyiz ve excele kayıt olmayanlar da var ama bunlar 2 katı da olamaz diye düşünüyorum. Bu bana sıra numaraları arasında büyük boşluklar mı var acaba diye düşündürüyor.
-
@misha90 bildiğim kadarı ile geçen sene telegram grubu vardı. gruba girebilmek için de excelle kayıt olma zorunluluğu vardı. bu yüzden geçen sene excel’e katılım daha fazla olmuş olabilir. bu arada ben bu sene, geçen seneye göre ilk 10binde daha fazla bir yığılma olduğunu düşünüyorum
-
@ahuramazda Tam tersini düşünüyorsunuz yani. Bakalım önemli olan hayırlısıyla mülakat ve sonrasında vizelerimizi almamız
-
Merhabalar, benim dv2024'te babama çıktı. 21 yaşın altındaki kardeşime de çıkmış oldu ve anneme de aynı şekilde. Doğru değil mi ? Ben 27 yaşımda oldugum için DS260 formunu doldururken kendimi eklemedim. Sadece onlara etki ettiği için onları ekledim. Doğru mu yaptım acaba ?
-
@nicksiz1i AOS yapmayi planliyorsunuz bir yandan anladigim kadariyla, sizin yerinizde olsam oncelikle AOS icin acilan basligi gozden geciririm.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak?page=1
-
@ahuramazda kesinlikle doğru, oranlarsak gecen sene ilk 10 bin excelin %29'u iken, bu sene excelin %39'u
-
@kkaya eğer operasyonda kullanılacak kafa sizinse sorun olmaz.
-
@Hi-Zakk öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
babanıza çıktıysa 21 yaş altı evlenmemiş çocukları ve anneniz yararlanabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum