Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @dgnnnnn mail geldiği andan itibaren süreci from da paylasirmisin


  • @İsmail-Burak-Akçakaya-0

    Mail gelmedi işte. Yanlışlık mı var diye merak ettim


  • @dgnnnnn öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi takdirde forumdan uzaklaştırılacaksınız.


  • @dgnnnnn
    Konsolosluğun-konsoloslukların hızına göre mail alma süreniz değişecektir.Case numberınız yüksek değildi diye hatırlıyorum.Ds260 formunu erkenden doldurduysanız endişelenmenize gerek yok.Mülakat maili gelecektir.


  • @gucarslan :)))))))


  • @devrim09

    Case 200. Forumu da direk doldurmuştum. Bekliyorum ama hala değişiklik yok


  • @eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @nura ben bahreyn'de vize gorusmesi yapacagim.sizce bana ne zaman mulakat gelir?

    selamlar, dosya taşıma süreciniz nasıl oldu acaba? biz de Bahreyn'i düşünüyorduk. KCC üzerinden mi yaptınız işleminizi?


  • @gucarslan bey merhabalar, dosyamızı Varşovadan Bükreşe taşıdık, hem Varşova hem Bükreş dosyamızın taşındıgına dair onay ve bilgi maili attılar, hatta Bükreş konsolosluguyla tekrar iletişime geçip dosyamızı açtırıp düzenledik vs. fakat ceac sitesinde hala Varşova gözüküyor ve 13.10 mülakatımız var gözüküyor, bu bir sorun yaratır mı? KCC ile iletişime geçmek gerekir mi? Dosyamızın taşındıgı gün KCC ye bilgi için sorgu maili atmıştık dosyamız nerede diye, hala Varşova diye dönmüşlerdi. Tekrar KCC ye dosyam nerede diye sorgulama yapmak sorun olur mu, Ne önerirsiniz? Cok fazla mail atmamak için elimden geleni yapıyorum, sürekli gereksiz darlamayayim diye.


  • @teknomer başka hangi konsolosluklara mail gönderdiniz.Viyana'y attınız mı?


  • @canym, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan bey merhabalar, dosyamızı Varşovadan Bükreşe taşıdık, hem Varşova hem Bükreş dosyamızın taşındıgına dair onay ve bilgi maili attılar, hatta Bükreş konsolosluguyla tekrar iletişime geçip dosyamızı açtırıp düzenledik vs. fakat ceac sitesinde hala Varşova gözüküyor ve 13.10 mülakatımız var gözüküyor, bu bir sorun yaratır mı? KCC ile iletişime geçmek gerekir mi? Dosyamızın taşındıgı gün KCC ye bilgi için sorgu maili atmıştık dosyamız nerede diye, hala Varşova diye dönmüşlerdi. Tekrar KCC ye dosyam nerede diye sorgulama yapmak sorun olur mu, Ne önerirsiniz? Cok fazla mail atmamak için elimden geleni yapıyorum, sürekli gereksiz darlamayayim diye.

    Selamlar,dosya taşıma kcc aracılığıyla mi yaptınız? Oturumunuz varmiydi taşınan ülkede?


  • @canym sistemde eski konsolosluk görünür, normaldir.


  • @hsn-kartal merhaba, forumda geçmiş deneyimlerdeki bütün konsolosluklara mail attım, dosyamız aktif oldugu için şansımızı denedik, ekstradan kolay vize alınabilecek veya vizesiz yerlere mail atmayı denedik, hongkong ve uruguay olumsuz cevap verdi, bükreş olumlu döndü, çok da ilgililer sagolsunlar, maillere cabuk cevap veriyorlar, diger konsolosluklar henüz cevap vermediler, şuan için gerek de yok gibi, vizemizi alır sorunsuz gidebilirsek inşallah. Ve hayır, oturumumuz mevcut degil bükreşte, tek şartları vize alır almaz bize mail atın mülakat günü verelim dediler, vize bekliyoruz.


  • @canym, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @hsn-kartal merhaba, forumda geçmiş deneyimlerdeki bütün konsolosluklara mail attım, dosyamız aktif oldugu için şansımızı denedik, ekstradan kolay vize alınabilecek veya vizesiz yerlere mail atmayı denedik, hongkong ve uruguay olumsuz cevap verdi, bükreş olumlu döndü, çok da ilgililer sagolsunlar, maillere cabuk cevap veriyorlar, diger konsolosluklar henüz cevap vermediler, şuan için gerek de yok gibi, vizemizi alır sorunsuz gidebilirsek inşallah. Ve hayır, oturumumuz mevcut degil bükreşte, tek şartları vize alır almaz bize mail atın mülakat günü verelim dediler, vize bekliyoruz.

    Bukres konsolosluğunun performansını arastirabildiniz mi?Kazanan ve mulakat verme oranları?Hayırlı olsun bu arada ,inşallah sorunsuz atlatır vizenizi alırsınız.


  • @hsn-kartal kendi düşüncem bu süreçte önemli olanın mülakat alabilmek ve o mülakata katılabilmek oldugunu düşünüyorum, oranlara bakmadım, çünkü şuanki durumda tek amacım mülakat alabilmek ve mülakata girebilmekti. Varşovadan mülakatımız geldi ama schengen alamadık mesela, bu yüzden gidemiyoruz oraya, neyseki şimdi Romanyaya taşıdık, şimdi umarım oradan vizemizi alırız. evraklarımızın hepsini eksiksiz tamamlamaya calısıyoruz, eksiksiz evrak, eksiksiz dogru bilgi ve yeteri miktarda maddi varlık oldugu sürece ekstrem bir durum olmaz ise mülakattan da olumlu sonuc alınabilecegini düşünüyorum, neredeyse bütün olumlu deneyimler bu sekilde sonuclanmıs.


  • @canym Vize alma sürecinizde başarılar dilerim. Seyahat vizeleri son zamanlarda çok sıkıntı maalesef. Romanya'da da vize başvurularına şaşırtan red durumları olduğunu görmüştüm.
    Evet yeter ki mülakata katılabilin, görüşmenin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Bol şanslar.


  • @canym inşallah hocam,şansınız bol,Allah yardımcınız olsun.

  • ⭐⭐

    mülakat dağıtımları bu hafta yapılır herhalde yeni bülten de yayınlandı. heyecanla excel dosyasının dolmasını bekliyorum.


  • @yusufalak inşallah :smiling_face:


  • Bu ileti silindi!

  • @yusufalak yeni bülten yayınlandı ne demek 😅?


Benzer Başlıklar

  • Sayılarla DV2024

    Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    56k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 52 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum