DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
unutmayın..
dv süreci ile alakalı bütün bilgiler sadece resmi kanallardan duyurulduğu zaman doğrudur.
bu tür duyuruları da zaten forumdaki ilgili başlıklarda yayınlıyor ve anında haberdar ediyoruz sizleri.bunun dışında hiçbir bilgiye, söylentiye ve hurafeye inanmayın!
eniştenizin abd'de yaşayan oğlu selim, yozgat'taki kuzeniniz bora, şevki abi'nin dükkandaki çırağı erol ve münevver yengenin gelini zehra dv süreci ile alakalı karar mercii değildir.
olmamıştır, olmayacaktır.saygılarımızla
müdüriyet. -
Merhaba forum ailesi
Ne yazık ki geçen senenin yıldızı Umman’a dosya taşımak için gönderdiğim mailime bu sene artan talep ve personel eksiklikleri nedeniyle dosya taşımayacaklarını belirttiler. Sizinle de paylaşmak istedim.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Burada yazılanları hevesle okuyorum. Bu aşamayı da geçen tüm arkadaşları tebrik ederim.
Ama eğer mülakattan olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızın varsa, onların tecrübesini daha çok merak ediyorum. Düşününce aslında oradaki görevliler bize vize vermek için oradalar. Loto kazanılmış, mülakattan önce sağlık raporu için belli bir meblağ ödenmiş vs.
Yani eğer birinin mülakatı olumsuz sonuçlanmışsa çok ekstrem bir olay olmalı. Yanılıyor muyum?
Eğer herhangi bir şeyde eksiklik olursa, geçici red ile o eksikleri tamamlamak için bizlere tekrar şans verildiğini biliyorum. Ama kalıcı red mümkün mü? Yani mümkünse de ihtimali düşün olmalı.
-
@Olası-Jonny ilk başvuruda yalan / yanlış beyan ve vize almanızı engelleyecek suçlar dışında vize reddi mümkün değildir.
-
@gucarslan Teşekkürler. Olması gereken gerçekten.
-
@teknomer uzucu bir haber oldu bu
-
Arkadaşlar merhaba.Ankara'dan mülakat randevusu alabilmek nasıl gerçekleşecek nereden ne tür bir mail gelecek veya şu noktada ne yapmak gerekiyor doktor randevusu vs. yardımcı olabilir misiniz CASE NUM 2XXX.
-
@toykan17 sorunuzun cevabı bu başlığın ilk iletisinde mevcut.
sürecinizde bol şans. -
O zaman şuanda kccden ankara için mülakat tarihi bekliyorum sanırım..
-
-
@dgnnnnn mail geldiği andan itibaren süreci from da paylasirmisin
-
Mail gelmedi işte. Yanlışlık mı var diye merak ettim
-
@dgnnnnn öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi takdirde forumdan uzaklaştırılacaksınız. -
@dgnnnnn
Konsolosluğun-konsoloslukların hızına göre mail alma süreniz değişecektir.Case numberınız yüksek değildi diye hatırlıyorum.Ds260 formunu erkenden doldurduysanız endişelenmenize gerek yok.Mülakat maili gelecektir. -
@gucarslan :)))))))
-
Case 200. Forumu da direk doldurmuştum. Bekliyorum ama hala değişiklik yok
-
@eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nura ben bahreyn'de vize gorusmesi yapacagim.sizce bana ne zaman mulakat gelir?
selamlar, dosya taşıma süreciniz nasıl oldu acaba? biz de Bahreyn'i düşünüyorduk. KCC üzerinden mi yaptınız işleminizi?
-
@gucarslan bey merhabalar, dosyamızı Varşovadan Bükreşe taşıdık, hem Varşova hem Bükreş dosyamızın taşındıgına dair onay ve bilgi maili attılar, hatta Bükreş konsolosluguyla tekrar iletişime geçip dosyamızı açtırıp düzenledik vs. fakat ceac sitesinde hala Varşova gözüküyor ve 13.10 mülakatımız var gözüküyor, bu bir sorun yaratır mı? KCC ile iletişime geçmek gerekir mi? Dosyamızın taşındıgı gün KCC ye bilgi için sorgu maili atmıştık dosyamız nerede diye, hala Varşova diye dönmüşlerdi. Tekrar KCC ye dosyam nerede diye sorgulama yapmak sorun olur mu, Ne önerirsiniz? Cok fazla mail atmamak için elimden geleni yapıyorum, sürekli gereksiz darlamayayim diye.
-
@teknomer başka hangi konsolosluklara mail gönderdiniz.Viyana'y attınız mı?
-
@canym, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan bey merhabalar, dosyamızı Varşovadan Bükreşe taşıdık, hem Varşova hem Bükreş dosyamızın taşındıgına dair onay ve bilgi maili attılar, hatta Bükreş konsolosluguyla tekrar iletişime geçip dosyamızı açtırıp düzenledik vs. fakat ceac sitesinde hala Varşova gözüküyor ve 13.10 mülakatımız var gözüküyor, bu bir sorun yaratır mı? KCC ile iletişime geçmek gerekir mi? Dosyamızın taşındıgı gün KCC ye bilgi için sorgu maili atmıştık dosyamız nerede diye, hala Varşova diye dönmüşlerdi. Tekrar KCC ye dosyam nerede diye sorgulama yapmak sorun olur mu, Ne önerirsiniz? Cok fazla mail atmamak için elimden geleni yapıyorum, sürekli gereksiz darlamayayim diye.
Selamlar,dosya taşıma kcc aracılığıyla mi yaptınız? Oturumunuz varmiydi taşınan ülkede?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
61
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum