Amerika'da ikinci el araba almak
-
@erdemslife Geçmiş olsun yeni aracınızı kazasız belasız kullanırsınız umarım. O kadar güzel yazmışsınızki okurken yaşadım resmen.
-
@erdemslife Önce size destek olan Arkadaşınıza sonrada dalyan gibi olan yaşlı amcanın yardımları için Allaha şükür edin.
Her zaman işlerinizin bu şekilde istediğiniz gibi sonuçlansın. -
........
-
Arkadaşlar merhabalar..Gelecek hafta Miamiye yakın Fort Lauderdale diye bir şehire geliyorum 1,5 yıllık bir program için..Kiralık araç,uberle vs uğraşmamak için bir araç almak istiyorum mümkünse hemen..Houstonda semavi beyin galerisi varmış sanırım ama uzak kalıyor bana,aynı şekilde Miami taraflarında galerisi olan veya tavsiye edebiliceğiniz bir yerler var mıdır acaba ?
-
@embul19
Yasayacaginiz bolgenin konumunu ayarlayarak facebook marketplace’den araba bakabilirsiniz, veya yine yakin galerilere bakabilirsiniz. Bunun disinda iseecars ve cargurus gibi sitelerden olacaginiz yerin zip code’unu girerek bakarsiniz.
Genel kani toyota ve hondanin daha az problem cikardigini soyluyor son karar sizin tabi -
@embul19, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Arkadaşlar merhabalar..Gelecek hafta Miamiye yakın Fort Lauderdale diye bir şehire geliyorum 1,5 yıllık bir program için..Kiralık araç,uberle vs uğraşmamak için bir araç almak istiyorum mümkünse hemen..Houstonda semavi beyin galerisi varmış sanırım ama uzak kalıyor bana,aynı şekilde Miami taraflarında galerisi olan veya tavsiye edebiliceğiniz bir yerler var mıdır acaba ?
Varsa guvenilir bir galeriden alin. Sokaktan araba almaninda ayri riskleri var...
Butce az ise honda toyota mazda diye iszrar edip cop araba almamaya calisin. Iyi bakilmis her arac sizi goturur...
Turkiyedeki kadar temiz araclar beklemeyin...
Bol sans... -
facebook markette baktığım araçların km ayarlamasında sıkıntı yaşamamak için herhangi bir tamirciye götürmek mantıklı gibi gözüküyor.
-
........
-
Merhabalar 17 Agustosta sonunda Amerikaya giris yaptik.Hala araba alamadik .Facebook marketten bakiyoruz.Ama istedigimizi bulamadik.New Jersey Lyndhursteyiz.2.el guvenilir birinden yada bir yerden arac almak istiyoruz.Mazda ,Toyota ,Nissan bakiyoruz.Bize araba almakta yardimci olabilecek arkadaslar lutfen bana yazin. Tesekkurler
-
VW Taos veya Tiguan hakkinda deneyimi olanlar varsa ve iyi/kotu yanlarini paylasirlarsa sevinirim.
-
@MySea taos daha geniş duruyor.
https://www.cars.com/research/compare/?vehicles=volkswagen-taos-2023,volkswagen-tiguan-2023
-
@MySea ilk site de 4g önüne youtube yazısı ekleyip aratır mısın
4g19Z2CvIEc -
Tesekkurler @ayvalik10
-
@MySea Tiguan kullandım. Kötü diyebileceğim hiç bir yanı yok. Konforlu bir sürüşü var. Taos'u bilmiyorum.
-
Yorum icin tesekkurler!
Surus rahatligi yaninda motor konusunda hic sikinti yasadiniz mi?
-
@MySea Rica ederim. Hiç yaşamadım ama her yıl bakımlarını yaptırdım.
-
@Serapp Son sorum; en son kac mileage vardi? 😊
-
@MySea
Ben Türkiye'deyim onu belirteyim :) Sıfır aldım. 5 yıl kullandım satarken 90 bin km de sattım. -
@Serapp Anladim, tesekkurler! Ben de bir tane Taos bir de Tiguan buldum. 2023 modeller. Ikinci el. Ikisi de 3 bin miles civarlarinda. Biraz kararsiz kaldim, o yuzden arastirmadayim.
-
@MySea fiyat olarak ne istiyorlar ikisine de acaba merak ettim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum