Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Eren-Özpar sanki ben onları yaşıyormuşum gibi heyecanlandım. yarın için bol şans. binadan ağzınız kulaklarda büyük mutlulukla çıkın inşallah. darısı başımıza...

• Arkadaslar merhaba benım case numberım 2800 lerde sizce bana sıra gelir mi? Dosya mı taşımalımıyım ? Gelirse ne zamana gelir sizce her şey bu hızda gıderse 😅

• @ozmell Merhaba hocam, geçen sene Ankara'nın kötü performansına rağmen CN 14k'ya kadar sıra gelmişti. Size de sıra gelecektir diye düşünüyorum.

• ⭐⭐

@ozmell Merhabalar, Ankara'da mı mülakata gireceksiniz acaba ? Eğer Ankara'da girecekseniz ve 'bu hızda' kelamından kastınız Ankara'nın ilk 2 aydaki hızını kastediyorsanız 8-9 ay sonra anca gelir :) Umarım 'bu hızda' devam etmez de daha çok kişi Ankara'da mülakata girebilir :)

• @ozmell benim CN de sizinkine yakın şahsen ben 8-9 ayı bulacağını sanmıyorum tahminlerime göre, Ankara’dan mülakat alacaksanız, en geç Marta kadar mülakata gireriz diye düşünüyorum ki hatta Kasım ya da Aralık gibi de olabilme şansı var genel olarak performanslara bakarak konuşuyorum, fikrim tahminim bu yönde umarım yanılmayız, bol şanslar (ek olarak DS gönderme tarihiniz de oldukça erken, bence düşündüğüm gibi olacak, evrene olumlu enerjiler yaymaya devammmm :) )

• çok merak ediyorum, ankara şu zamana kadar sadece 3 kişiye mi mülakat verdi? ilk başta mülakatlar foruma üye olmayanlara gitmediyse tabi...

• Herkese selamlar. Bu foruma ilk mesajım. Uzun süre ara verdikten sonra geçen sene başvuru yaptım ve HNBS yazısı ile karşılaştım. Umarım bu sene olacak. Foruma yazmak da uğurlu gelir inş :)

• @ozmell Bence sıralamanız çok iyi. 2 binlerde case number daha ne olsun :) Hayırlı olsun.

• Conformation number'imi unuttum . Case number var sadece ikisi aynı şey değil mi?

• Tesekkur ederim umarım dediğiniz gibi olur 🙏🏽😌 bu ara suan 15bin dolarım var ancak bir ev kredisi borcum da var o sıkıntı olur mu acaba

• @semihistanbul Net sayilar bilmek icin 1 ocak 2024 ceac verilerini beklemeniz gerekmekte. DV23 icin excel listesini incelerseniz ortalama istatistikler icin talihli ve mulakat vb bilgiler icin 1.5 ile carpmaniz gerekecektir. DV24 icin henuz excel yeterli degil maalesef.

• Ds260 formunu doldurduğumda evli de değildim pasaportum da yoktu ev adresim de değişti. Mail geldikten sonra açmam gerekiyor bunu biliyorum. Birden fazla değişiklikler olacağından bu konsoloslukta red verir mi bilemedim, bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐

@Aslı-Uslu Merhabalar, öncelikle Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ,paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Sonrasında DV2024 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

• @Fatma-Yılmazoğlu Merhabalar, öncelikle Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ,paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Sonrasında DV2024 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

• ⭐⭐

@Aslı-Uslu Merhaba , oncelikle lutfen surecinizi imzaniza tasiyin. Mulakat aldiktan sonra konsolosluk ile iletisime gecerek formunuzu actirabilir ve bu bahsettiginiz degisiklikleri formunuzda degistirebilirsiniz. Evlilik disinda bu bahsettiklerinizin cok onemi yok fakat yazdiklarinizdan evlendiginizi anliyorum. Bu konuda add applicant yaparak esinizi kendi formunuza ekleyip en guncel bilgiler ile doldurmaniz gerekmekte. Bunun yaninda evliliginizin gercek bir evlilik oldugunu destekleyen belgelerle mulakata gitmeniz faydaniza olacaktir.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

Sürecinizi imzanıza taşıyın dedikten sonra sorulara cevap vermiyoruz sayın @achillesoag

• ⭐⭐

@Serapp Ayni durumda olup bu paylasilan bilgi faydasina olabilecek talihliler de olabilir serap hanim. Talihli ilk defa soru sormus ve oncelikle surecini imzasina tasimasini rica edip gerekli cevabi verdim. Ilerleyen surecte imzasini guncellemeden sahsi soru sormaya devam ederse evet bu bahsettiginiz husus gecerli olabilir.

• @Eren-Özpar hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz...

• @ozmell arkanızda bıraktığınız kağıt üzerinde yasal vb. özellikle kredi borcunuzun olmaması daha iyi bir ihtimal, kredi olaylarını göz ardı etmeyebiliyorlar, soruyorlar diye biliyorum dolayısıyla buradaki yakınlarınıza devrederek mülakatta da bunu belgeleyerek devam etmeniz sizin için faydalı olacaktır tahminim. 15.000 usd bence kişi bazlı da iyi bir rakam. Yarın mülakata ilk girecek olan 2024 talihlilerinin deneyimleri de bizlere bu konuda yol gösterecektir

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    55k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k