Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)
-
DS-260 formunda daha önce girdiğimiz adresi bu başlıkta verilen siteden değiştirmek istiyorum. Adresin, daha önce verdiğimiz eyalet değil de farklı bir eyalette olması problem olur mu?
-
@Ercan-Geçgin forumda okuduklarım kadarıyla ABD'ye ilk girişte görevli adres değişikliği yapmak istiyor musunuz diye soruyormuş. O sırada değiştirebilirsiniz diye biliyorum.
-
@Ercan-Geçgin Hayir olmaz, GC’nizin farkli bir adrese gitmesini istiyorsaniz ulkeye giris yapmadan veya girdikten hemen sonra https://yesilkartforum.com/forum/post/264294 bu sekilde degistirebilirsiniz. GC’niz size ulastiktan sonra degistirmek istiyorsaniz AR-11 formu ile yapacaksiniz.
-
@alperalp Cevabınız için teşekkür ederim. Değişiklik düşünüyorum bakalım.
-
@deebee, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)
@Ercan-Geçgin Hayir olmaz, GC’nizin farkli bir adrese gitmesini istiyorsaniz ulkeye giris yapmadan veya girdikten hemen sonra https://yesilkartforum.com/forum/post/264294 bu sekilde degistirebilirsiniz. GC’niz size ulastiktan sonra degistirmek istiyorsaniz AR-11 formu ile yapacaksiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Gönderdiğiniz bağlantıya bakıyorum, sağ olun.
-
Verify your identity kısmına girip bilgileri doğru bir şekilde doldurduğumda tekrar sign-in kısmına atıyor sistem. Sizde de aynı sorun var mı?
-
@Ayhan2023, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)
@CroM Aynı sorunu bende yaşıyorum. ABD Giriş yaptım 3 gün oldu. Verify yapamıyorum, sistem atıyor.
Aynı sorun bende de var 11. gün oldu giriş yapalı. Siz sorunu çözebildiniz mi ?
-
@yigitberberoglu Ben giriş yapalı 3 ay oldu, hala bu sorun düzelmedi
-
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, aynı zamanda verify edebilenler oldu. Bizimkiler Bug'da mı kaldı bilmiyorum ama hiçbir işlem yapamıyorum ben de, bu konuda destek alabileceğimiz bir adres var mı?
-
@heycan Ben de aynı hatayı yaşıyorum, konuştuğum bir arkadaşım verify edebilmiş ama
-
@Ayhan2023 BEN DE giriş yapalı bir hafta oldu ancak aynı sorunu yaşıyorum. siz 3 ay olmasına rağmen SSN ve green kartınız gelmedi mi ?
-
Selam degerli hemserilerim adres değisikliği yapmmak istedim yanlislikla uscis g
Hesabim bloke oldu tekrar nasil acarim ? Adres değisikliğini sadece uscise mi bildiricez baska yontemi var mi tesekur ederim -
C crazycells bu başlığı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik bölümünden taşıdı
-
Selam arkadaslar adres değisikligi bildirimini nereye yapacağim lutfen bilgilendirirseniz sevinirim
-
@murat-sarıgül-0 Uscis web sitesinden AR-11 formu doldurarak yapacaksınız. Bu konunun ilk mesajında tarif ediliyor.
-
@knnrn selam degerli hemserim ucsis yanlis sifre girdim beni bloke etti senin dedigin acaba ayri bir site mi
-
@murat-sarıgül-0 Şifreye gerek yok. Aşağıdaki Adresten doldurmak yeterli.
-
@murat-sarıgül-0 merhaba geçen gün ben de şifremi yanlış girdiğim için beni bloke etmişti. USCIS ekibine şifre sıfırlama talebi gönderdim ve bana bikaç gün içinde maille geri dönüş yaptılar ve şifremi sıfırlayıp adres değişikliğimi yapabildim çok şükür. Siz değiştirebildiniz mi adresinizi?
-
merhaba arkadaşlar benim Green kartım eski adresime gitmiş ama ben ülkeye girdiğim gibi adresi değiştirmiştim Ssn ve diğer maillerime yeni adresime gelmişti ama Green kartım eski adresime ulaşmış ve ben de usps ofisini aradım ve bana göndermelerini istedim o adrese gidip Green kartımı aldılar ama bana gönderemeyeceklerini söylediler sadece iade edebileceklerini söylediler göndericiyi arayıp yeni adresinize postalanmasını isteyebilirsiniz dedi şimdi ben nereyi arayacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba arkadaşlar iki senelik süreçte sona geldiğimiz dosyada son sureci birturlu geçemiyoruz ne yüklediysek red yiyoruz. might not have a principal residence or be domiciled in the United States. Please submit proof of domicile. For more information on domicile cevabi aliyoruz her yuklediqimiz evraka yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
-
@knnrn çok teşekkür ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum