[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@eray26 mali yeterlilikle ilgili bir belge istemiyorlardır o zaman
-
@eray26 gönderdikleri mailde eğer aileniz varsa onlara sponsor olabilecek yeterlilikte maddi kaynağınızın olduğunu ispatlayıcı belgeler istediğini belirtmişler, ancak burada tek iseniz de aynı kanıtı kendinize bakabilecek durumda olduğunuzu ispatlayabilmeniz için sizden talep edecektir.
-
@bernat tekrar inceledim ama goremedim.hangi bolumde belirtmisler acaba ?
-
@bernat Family based visa applications kismina bakmis olabilir misiniz?
-
-
@Celaledin-Doğan Tebrikler Celaleddin dün Burak ile beraberdik senin süreçten bahsetmişti gözün aydın.
-
@Famel Tebrikler

-
@gençtürk vizeniz hayırlı olsun

-
@eray26 Umman için konuşursak banka dökümü konusunda hiç sıkıntılı bir durum yaşanmadı.
-
@gençtürk tebriklerr zor olmuş ama vizenizi almışsınız
-
@sibrikoz istemediler mi yani
-
@eray26 Banka dökümü istendi ama konsolosluk memuru evrakı incelemedi, eklediğimiz tapu vs dökümanlara da hiç bakmadı sadece sözlü olarak sordu ne kadar birikiminiz var diye.
-
@Hamuchera tamda bana lazim olan sey bu

-
@bernat istemeyeceklerini umit ediyorum.Yanimda goturecegim ama vermeyi dusunmuyorum onlar sorana kadar
ne zaman derlerse hesap dokumu var mi diye o zaman cikartacagim -
@Hamuchera arkadaşlar verdiğiniz evraklar aslında arka tarafta baya inceleniyor artık mülakat anı biraz prosedür
-
@eray26 siz yine de hazırlıklı gidin, riske atmaya böyle bir şans elde etmişken hiç gerek yok. Size bakmıyorlar gibi gelse de emin olun bakıyorlar. Oraya gittiğinizde ülkeye maddi anlamda yük olmanızdan çok ülkeye iş gücü olarak katkı sağlamanız bekleniyor, bu sebeple de mali evraklarınız önemli. İlgili konsolosluk listeye eklememiş olabilir ancak travel.state.gov da dv visa kategorisinde bu özellikle belirtiliyor. Riske atmayın kendinizi derim.
-
@lumos bu paylaşımınızı yeni gördüm. tebrikler vizeniz hayırlı olsun.
-
@tufank Cok tesekkur ederim. En kisa surede sizin de sureciniz su gibi gecerek guzel bir sekilde sonuclansin dilerim ki.
-
@lumos iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
-
@bernat yanimda goturecegim her evragi ama grupta da belirtildigi gibi istemedikleri surece vermeyecegim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.
ama banka dökümü mutlaka istenir diye düşünüyorum. Tuhaf geldi bana da açıkçası listeye eklememiş olmaları.