[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@cemeskiyurt gocmen vizesi aldiginizda, gocmen olmayan vizeleriniz iptal ediliyor.
-
@berkergn13 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
merhaba arkadaşlar
benim sıralamam 77xx ve gerekli evraklar maili almadım ya da mail spama düştü ocak ayında çağırılmam gerekiyo ama evrakları bu hafta yolladım ne gibi sıkıntılar yaşarım
KCC'den belge gonderimine dair email aldiniz mi? Yoksa almadan mi gonderdiniz?
-
Yanlış oldu galiba göçmen olmayan vize ile alakalı bisi sormamıştım ben :)
@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@cemeskiyurt gocmen vizesi aldiginizda, gocmen olmayan vizeleriniz iptal ediliyor.
-
Kusura bakma aldım cevabımı 🙏🙏🙏
-
Bu liste de ben yokum nasıl işlememiz gerekiyor
Dosyalarinda gelisme olan arkadaslar lutfen bilgilerini guncellemeyi unutmasinlar:
-
@cemeskiyurt DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Dosyalarinda gelisme olan arkadaslar lutfen bilgilerini guncellemeyi unutmasinlar:
Direkt kendi bilgilerinizi ekleyin oraya. Sadece bilgisayarda editleyebiliyorsunuz. Eger telefondan giriyorsaniz daha sonra ekleyebilirsiniz.
Bu arada sanirim anlasildi ama yukaridaki cevabi B1/B2 vizesi icin vermistim.
-
@crazycells mail almadım hala. ama 7000lerde olanlara çoktan mail gitmiş deniliyor o yüzden ben aldım ve spama düştü sanırım. henüz göndermedim bu hafta göndericem.
-
@crazycells mail almadım hala. ama 7000lerde olanlara çoktan mail gitmiş deniliyor o yüzden ben aldım ve spama düştü sanırım. henüz göndermedim bu hafta göndericem.
cekilise basvuru sirasinda yazdiginiz email adresine erisiminiz hala devam ediyor mu?
spam kutusundaki emailler otomatik silinmiyorsa kontrol edebilirsiniz.
-
spamdaki siliniyor maalesef baktım çoktan
-
spamdaki siliniyor maalesef baktım çoktan
ilk sorunun cevabi?
-
@crazycells evet devam ediyor
-
KCC den mail geldiyse ve o maile geç cevap verirsem ne gibi sıkıntılar yaşarım
-
GC paramızı da yatırdık şimdi uçak ayarlama ısı kaldı
@cemeskiyurt kısmetse ben 27 ocak 2019 da direkt Miami 'ye uçuyorum. Eğer ayarlarsan aynı uçuşa beraber gitmiş oluruz.
-
Ben thy den alicam orlando direkt oda söyle önce ny sonra aktarma orl ilk önce miami diye düşündüm ama saat kötü araba kiralamam lazim falan filan orlando direkt saha mantıklı geldi
@redsat2000 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
GC paramızı da yatırdık şimdi uçak ayarlama ısı kaldı
@cemeskiyurt kısmetse ben 27 ocak 2019 da direkt Miami 'ye uçuyorum. Eğer ayarlarsan aynı uçuşa beraber gitmiş oluruz.
-
Eyvallah teşekkür ederim 🙏
Direkt kendi bilgilerinizi ekleyin oraya. Sadece bilgisayarda editleyebiliyorsunuz. Eger telefondan giriyorsaniz daha sonra ekleyebilirsiniz.
Bu arada sanirim anlasildi ama yukaridaki cevabi B1/B2 vizesi icin vermistim.
-
@cemeskiyurt hayırlısı olsun iyi yolculuklar . İş ayarlamaları olmazsa Ben 4 Şubat 2019 dönüş
-
Bu ileti silindi! -
diploma başarı puanın vize almada bir etkisi oluyor mu? birde burada ne iş yapıyorsunuz sorusuna herhangi bir iş yapmıyorum diye yanıt verirsek sıkıntı olur mu? ve son olarak eğer okuldan aldığın diplomanı kaybetmişsen ne yapabilirsin?
-
Wallahi ben biraz kalırım orda arkadasım zaten orlando da yasıyor güzel de bir evi var müstakil herhalde Şubat sonuna doğru dönerim
@redsat2000 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@cemeskiyurt hayırlısı olsun iyi yolculuklar . İş ayarlamaları olmazsa Ben 4 Şubat 2019 dönüş
-
@barış tesekkürler...Dularınızı eksik tutmayın...deneyimlerimizi paylaşacagız elbette
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum