Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @sinaanyilmaz geçmiş olsun. Bir çok insanın hislerine tercüman olmuşsunuz yazınızla.İçinizdeki heves sönmesin.Mücadele etmeye devam. Kapı bir kere aralandı kapanmayacak.

• ⭐⭐

çok acı ama bensizin mücadele azminizi çok takdir ediyorum allah kimsenin başına vermesin en çok siz ve sizin gibi müdadele eden kisiler hakediyor

• Merhabalar, benim de yarın mülakatım vardı iptal oldu. Hala Ankara’dayım. Mağdur olanların bulunduğu herhangi bir grup var mı acaba?

• @sinaanyilmaz okurken mutlu son hayaliyle devam ettim ama maalesef yıkıldım sonuçta. Çok üzüldüm. Böyle red alan çok oluyor mu acaba?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Zeynep-Gök o grubun içindesiniz şuan, geçmiş olsun.

• ⭐⭐

@izmirstates Merhabalar, öncelikle Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ,paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Sonrasında DV2024 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

• ⭐⭐

@sinaanyilmaz Çok geçmiş olsun, Babanız için de başınız sağolsun. O hissi yakın bir zamanda ben de yaşamıştım, insanın kendini hiçbir işe yaramaz ve sevdiklerini kurtarmaktan bile aciz olduğunu hissettiği o an insanın yüzüne buz gibi demirden bir duvar gibi çarpıyor. Sevdiklerimiz için bu hayatı hakkıyla yaşamak için mücadele etmeye devam. Umarım bu tecrübenizden sonraki tecrübeleriniz daha güzel olur.

• @SeyfettinB İngilizce seviyemin yetersiz olmasından dolayı mülakat görüşmesine girmeden önce sorulara çalışıp girdim. Çok faydasını gördüm. Herkesin bu sorulardan yararlanmasını tavsiye ederim. @SeyfettinB beye de ayrıca teşekkür ediyorum.

• Merhaba, benim de mulakatım 24 şubattı, ama APa kaldığımız söylendi, 6 aylık bekleyiş sonu 22 ağustosta sağlık muayenesinin bittiyini görüp süreci riske atmamak için tekrar Ankaraya gidib raporu yeniledik. Ve 24 ağustos günü sürecin bittiği söylenip pasaportları yollamamızı istediler. Tam da her şey mutlu sonla bitti derken 3 gün sonra benim parmak izimi kaybettiklerini ve en kısa sürede konsolosluğa gelmemi söylediler, yurtdışında yaşadığım için ancak 5 eylülde gidib parmak izini vere bildim, o gün akşamı halen vize durumu refused gözüküyordu, dün saat 5 gibi baktığımda issuede dönmüşdü, ancak akşam vize kotasının bittiğini duyduk. Ve halen başka bir mail gelmedi. Sizce son vize bizimki olmuşmudur yoksa yine mi olmadı?😔

• @Leyla-Huseynli

issued’e dönmüşse basılmıştır vizeniz. Aksi bir mail de almamışsınız zaten. Ptt sms i gelir birkaç gün içinde.

• @gucarslan bu durumda farklı alternatifler doğabilir mi peki , ek mülakat verilmesi yer açılması ve ya farklı yere transfer gibi ne dersiniz
    Slmlr

• @Leyla-Huseynli Bence sizin için, “Ap’niz sonuclandı”maili aldığınızda bir vize numarası ayrılmıştır. “Issued” görünüyorsanız da zaten vizeniz basılmıştır. Hayırlı olsun.

• Bugün ki süreçle alakalı herhangi bir gelişme var mı acaba benim mülakatım 8 eylül sabahıydı 1 gün önceden yola cıktım yoldayken iptal maili gönderdiler
    Hiç bir açıklama yok mailde. Ne yapabiliriz başka bir ülkeden alabilir miyiz?
    Bilgisi olan var mı ?

• @sinaanyilmaz Merhaba Sinan Bey, uzun ama bir solukta okudum, azminiz için tebrikler ama nasip işte olmayınca olmuyor, iyi ki olmamış diyebileceğiniz güzellikler diliyorum size.. Tekrar başvurun isterseniz, ilk başvurunuzda kurada çıktığınıza göre hiçte şansız biri değilsiniz. Numaram 22XXXX sıra gelmiycek gibi bekliyeceğiz..

• @Beykentli, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

@korkmazunal merhaba. Benim vizem onaylanalı 4 hafta oldu, hemen CEAC'de "Issued" oldu ama Ankara'nın web sitesinde hala benim için "Under Review" yazıyor, üstelik o web sitesi sürekli yeni güncellendiği halde.

Pasaport mesajı gelse içim rahatlayacak ama hala tedirginim açıkçası.

• Sayılarla bakınca daha kötüleri oldu elbette ama bu yılın yarattığı hayal kırıklığı kadar kötü bir yıl oldu mu bilmiyorum . İnşallah bir daha yaşanmaz Sağlık olsun @sinaanyilmaz

• @sinaanyilmaz çok güzel yazmışsınız ayrıca baba kaybetmenin acısını bilmesemde başınız sağolsun aynı zamanda bu kadar uğraşı sonrası olumsuz bir şekilde süreci tamamladığınız için geçmiş olsun siİn yazinizi okurken kendimi gördüm sürecin içindeki halimi gördüm benim yazamadıklarıma tercüme oldugunuz icin teşekkür ederim

• @Emy-0 hiçbir olasılık yok bu konu için.

• Yaklaşık 2 haftalık bekleyişin sonunda pttden pasaport mesajı geldi sonunda. Yardım eden destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• @gucarslan dosya taşıyanlar içinde geçerli bir durum mu sadece ankara için geçerli bir durum mu?

Daha önce bu tarz bir durum söz konusu oldu mu

Sizce bunun olma sebebi dünya genelinde verilen vizelerin hedefe ulaşmasından dolayı mı?

Benzer Başlıklar

• DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 15 Oy
    4k İleti
    493k Bakış
    erenottiE
    @bkaraca Merhaba, normalde pause olmasa, hızlı da denilebilecek bir ofiste süreciniz muhtemelen yetişirdi ancak pausedan dolayı green card alamama ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Masraflar gözünüze gelmeyecekse ve süreç içinde ülkeden çıkamayacağınız için 2.5-3 ay uygun zamanınız varsa denenebilir. Bol şanslar diliyorum.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k