Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

  • ⭐⭐

    @escada0101 Merhabalar, öncelikle dosya sıralamanız cut off içinde değil o sebepten ötürü henüz mülakat ile ilgili bir mailin gelmemesi normal. Dosya taşıma yapmalı mısınız sorusuna şuan için birşey demek çok zor, Ankara için süreç içerisinde karar verecek kişi sizsiniz ki geçmiş senelerdeki deneyimleri okuduktan sonra karar vermeniz daha kolay olacaktır. Ayrıca eğer başka bir ülkede oturumunuz ya da başka bir ülke vatandaşlığınız varsa o ülkenin abd konsolosluğunun performansına göre karar verebilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz birçok şey için vakit ayırıp arama yaparak cevap bulabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @escada0101
    Merhaba, sorularinizi sormadan once ilk is lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Ikinci olarak da yazilanlari okuyun, cevaplar forumda yeterince mevcut.


  • @lumos merhaba exeli doldurdum,tşkler


  • Öncelikle numaranızın cut off a girmesi gerek. Henüz numaranız cut off da değil. Süreç malesef bu kadar hızlı ilerlemiyo.


  • @ibrahimhalılll Belli bi günü yok ama genelde ikinci hafta gibi düşünebilirsiniz

  • ⭐⭐⭐

    Sayin @escada0101 tabloyu doldurdugunuz icin tesekkurler fakat tablodan bahsetmiyorum, imzanizdan bahsediyorum. Lutfen alt satirdaki mavi ile yazili metni tiklayin.

    Vize surecini imzaya tasimak nasil olur?.


  • Arkadaşlar merhaba. savediversityvisa.org sitesinden konsoloslukların performanslarına bakmak istiyorum ancak konsoloslukların kısaltma isimlerini bilmiyorum. Bu isimleri nereden öğrenebilirim? Mesela FRN Frankfurt mu Fransa mı?

  • ⭐⭐

    @Hope-Breaker Buyrunuz hocam :) List of U.S. Embassies and Consulates Ben burdan kontrol ediyordum.


  • @Revolter Teşekkürler :)

  • ⭐⭐

    @Hope-Breaker Rica ederim :)


  • @escada0101 Merhaba tebrik ederim hayırlı olsun. Daha önce size söylendimi bilemiyorum ama, öncelikle sürecinizi imzanıza taşırsanız, sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.


  • 12xxx olan arkadaş bile karamsarlıkta. Tabii haklı olarak dV 2023'e bakıyor ama bence de 2023'e bakmamak lazım. Dv2023'te Excel listesine bakıldığında kazananların ya da ya da Excel tablosuna dahil olanların tamamı istekli olanlardan ibaretti. Yani bu kişilerin tamamına yakını hemen hemen Mayıs içinde submit etmişti. Dv2023 te Haziran ayı sonunda Excel listesinindeki sayı 550'yi hemen hemen bulmuştu. Şu anda ise binlerde. Oysaki dv2024'te Excel listesinde kayıtlı kişi sayısı 450'lerde şu anda. Bu durumda örnek alınması gereken yıl dv2023 değil. Bana göre dV 2018 i esas almak lazım. Çünkü excel'e kayıt sayısı 2024 ile çok benzeşiyor. Her ne kadar dV 2024'te kayıtlı olan exeldeki kişi sayısı ilerleyen dönemde artacak olsa da, bu artış oranı sınırlı olacak gibi görünüyor. Yani artış oranı diğer diğer geçmiş yıllar gibi olmayacak. Özetle bu Veri, daha fazla kişinin mülakat alacağını göstermekte.


  • Bu ileti silindi!

  • @sanaldeniz Bence isteyen herkes (ben dahil cn 20binde) umudunu kaybetmeden b c d planları yaparak süreci takip etmeli.Zaman içerisinde şekillenecektir diye düşünüyorum az çok gidişat.Umarım hayaller gerçek olur. Herkese sürecinde başarılar diliyorum. 🍀


  • @sanaldeniz kendi görünüm forumu kesfetmeyen olduğu başka forumlardan takip eden olduğu sürece avukat vb yardımcılar ile devam eden olduğu veyahut kazanıp haberi olmayan ve daha nice sebepleri olanlar var yani açıklanan 3k küsür kişiden aileleri çıkartsam 1.5k belki 2k kişi var


  • @sanaldeniz İnşallah dediğiniz gibi olur ama bence siz yine de Ankaraya çok güvenmeyin


  • Şimdi birde covit 19 yeni varyantı çıktı adamlar zaten mazeret arıyorlar inşallah 2024 iyi geçer


  • @Emre-Oktay direkt dosya taşımak için uğraşın riske atmayın derim hoş sizin case number iyiymiş çok fazla bir risk barındırmıyor ama gidişata göre araştırırsınız.


  • @zge benim şahsi görüşüm direkt olarak dosya taşıma işine girişmeniz. özellikle bu sene Ankara’nın 14 binlerde bitirmesi Green Card sürecinin ne kadar sancılı geçtiğini bizlere gösterdi. Sizin gibi görece yüksek case’e sahip bireyler a planına dosya taşıma eylemini entegre etmeli.


  • @Emre-Oktay covid de varyant bitmez hep cikar durur


Benzer Başlıklar

  • Sayılarla DV2024

    Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    56k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

    Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum