DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Mervc cn ve ds submit tarihiniz iyi bence ankara için mülakat bekleyin
-
@betulxk merhabalar. öncelikle tebrikler bu yılın kazananlarından biri olduğunuz için. Ankara kendine münhasır bir konsoloslok olduğu için ne desek her zaman için bizi şaşırtacağı belli. DV2023 yılında ilk aylarda çok umutlu bir şekilde sürece başladık. Ama her zaman için de A,B,C planlarımıza hazırlıklı olmamızı da biliyorduk. Süreç içinde zannımca en önemli şey, süreci çok iyi takip etmektir. Ankara'nın her DV dönemimde kendine ait bir yol haritası var ve bunu da kararlı bir şekilde uyguladığı kesin. Benim size naçizane tavsiyem süreci iyi takip edip en erken ve uygun zaman da duruma göre aksiyon almanız. Hiçbir zaman "Ankara'ya güven olmaz" sözünü unutmayınız. Sürecinizde başarılar dilerim şimdiden.
-
@escada0101 merhabalar. tebrikler. öncelikle kazanan her DV talihlisi gibi süreci imzanıza taşıyınız ve DV2024 exceline de bilgilerinizi giriniz.
CN çok kötü olmamakla birlikte DS submitiniz fena sayılmaz. Ancak söz konusu Ankara Konsolosluğu olunca herhangi bir şey söylemek doğru olmaz. En önemlisi süreci sürekli takip edip durumunuza uygun uygun zamanda aksiyon almanız olacaktır. şimdiden kolay ve olumlu bir süreç geçirirsiniz umarım. -
@mehmet-ein-avanaş teşekkür ederim. Benim için ve birsuru insan icin maddi durum süreci kesinlikle olumlu ya da olumsuz etkileyen bir faktör. Cidden zor bir süreç. Herkese kolayliklar diliyorum.
-
@Mr-Dexter merhaba
dosya num : EU10xxx
ds-260 gön: 16may23
daha henüz mail vs grlmedi,sizce maili mi kaçirdim yada daha bu dosyalara sıra gelmedi mi? ve dosya taşima va yapmalimiyim? ve aşi karti va istemiyomuş gelirken hangilerini kapsiyor?tşkler -
Merhaba,
İlk vize bülteni 08 ağustosta açıklanmıştı. Ama vize bültenleri her ayın 15 inde açıklanıyor diye okumuştum. İkinci vize bülteni yine 8 eylül gibi mi açıklanır. Yoksa bundan sonraki süreçte her ayın 15ini mi beklemeliyiz? -
@escada0101 Merhabalar, öncelikle dosya sıralamanız cut off içinde değil o sebepten ötürü henüz mülakat ile ilgili bir mailin gelmemesi normal. Dosya taşıma yapmalı mısınız sorusuna şuan için birşey demek çok zor, Ankara için süreç içerisinde karar verecek kişi sizsiniz ki geçmiş senelerdeki deneyimleri okuduktan sonra karar vermeniz daha kolay olacaktır. Ayrıca eğer başka bir ülkede oturumunuz ya da başka bir ülke vatandaşlığınız varsa o ülkenin abd konsolosluğunun performansına göre karar verebilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz birçok şey için vakit ayırıp arama yaparak cevap bulabilirsiniz.
-
@escada0101
Merhaba, sorularinizi sormadan once ilk is lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Ikinci olarak da yazilanlari okuyun, cevaplar forumda yeterince mevcut. -
@lumos merhaba exeli doldurdum,tşkler
-
Öncelikle numaranızın cut off a girmesi gerek. Henüz numaranız cut off da değil. Süreç malesef bu kadar hızlı ilerlemiyo.
-
@ibrahimhalılll Belli bi günü yok ama genelde ikinci hafta gibi düşünebilirsiniz
-
Sayin @escada0101 tabloyu doldurdugunuz icin tesekkurler fakat tablodan bahsetmiyorum, imzanizdan bahsediyorum. Lutfen alt satirdaki mavi ile yazili metni tiklayin.
-
Arkadaşlar merhaba. savediversityvisa.org sitesinden konsoloslukların performanslarına bakmak istiyorum ancak konsoloslukların kısaltma isimlerini bilmiyorum. Bu isimleri nereden öğrenebilirim? Mesela FRN Frankfurt mu Fransa mı?
-
@Hope-Breaker Buyrunuz hocam :) List of U.S. Embassies and Consulates Ben burdan kontrol ediyordum.
-
@Revolter Teşekkürler :)
-
@Hope-Breaker Rica ederim :)
-
@escada0101 Merhaba tebrik ederim hayırlı olsun. Daha önce size söylendimi bilemiyorum ama, öncelikle sürecinizi imzanıza taşırsanız, sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.
-
12xxx olan arkadaş bile karamsarlıkta. Tabii haklı olarak dV 2023'e bakıyor ama bence de 2023'e bakmamak lazım. Dv2023'te Excel listesine bakıldığında kazananların ya da ya da Excel tablosuna dahil olanların tamamı istekli olanlardan ibaretti. Yani bu kişilerin tamamına yakını hemen hemen Mayıs içinde submit etmişti. Dv2023 te Haziran ayı sonunda Excel listesinindeki sayı 550'yi hemen hemen bulmuştu. Şu anda ise binlerde. Oysaki dv2024'te Excel listesinde kayıtlı kişi sayısı 450'lerde şu anda. Bu durumda örnek alınması gereken yıl dv2023 değil. Bana göre dV 2018 i esas almak lazım. Çünkü excel'e kayıt sayısı 2024 ile çok benzeşiyor. Her ne kadar dV 2024'te kayıtlı olan exeldeki kişi sayısı ilerleyen dönemde artacak olsa da, bu artış oranı sınırlı olacak gibi görünüyor. Yani artış oranı diğer diğer geçmiş yıllar gibi olmayacak. Özetle bu Veri, daha fazla kişinin mülakat alacağını göstermekte.
-
Bu ileti silindi! -
@sanaldeniz Bence isteyen herkes (ben dahil cn 20binde) umudunu kaybetmeden b c d planları yaparak süreci takip etmeli.Zaman içerisinde şekillenecektir diye düşünüyorum az çok gidişat.Umarım hayaller gerçek olur. Herkese sürecinde başarılar diliyorum. 🍀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum