Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Randevu tarihini kaçırdım 😢

Benzer Başlıklar

• Pasaportum geldi. Son giriş tarihini erteleme

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    278 Bakış
    ayvalik10A
    @osmandemir eylül ayına kadar giriş yapmazsan hakkın yanar. Giriş yap 2-3 gün kalırsın ondan sonra zaten 1 yıl oluyor vize süren ozaman daha rahat harket edersin
  • Mülakat tarihi ve askerlik sorunsalı

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -1 Oy
    6 İleti
    394 Bakış
    ayvalik10A
    @mcivan mayıs ayına ait geçen sene ki bülten haziran ayında gideceklerin numarası idi zaten haziranda ayındaki bülten de tüm numaralar current olmuştu [image: 1573041988776-tt-resized.jpg]
  • ABD Gocmenlik Tarihi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    3 Oy
    1 İleti
    141 Bakış
    F
    ABD Gocmenlik tarihine zaman cizelgesi ile bir bakis... https://immigrationhistory.org/timeline/
  • Boşanma hali !! Green card randevu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    607 Bakış
    crazycellsC
    @muratbey Boşanma hali !! Green card randevu içinde söyledi: Arkadaşlar ben green card kazandım mulakat tarihim bahar ayina denk geliyor, evliydim formuda öyle doldurdum fakat uzun süredir sıkıntılıydı şuan sıkıntı arttı ve ben boşanmayi düşünüyorum bu durum mulakatta sorun olurmu? Ve formu tekrar guncellemek gerekirmi? Kafamda deli sorular 🤔 mulakatla ilgili sorularinizi surada sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/1 ayrica bilgilerinizi imzaniza aktarirsaniz sorulari anlayip cevaplamasi kolaylasir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.4k