Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Randevu tarihini kaçırdım 😢

Benzer Başlıklar

• Başvuru Tarihi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    124 Bakış
    murat34M
    @Erdoğan Başvuru Ekimin başında başlar Kasım başında biter
  • Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ?

13
    0 Oy
    13 İleti
    638 Bakış
    knnrnK
    @Hawkerx, içinde söyledi: Amerika'ya Son Giriş Tarihini Erteletmek Mümkün mü ? Yani konsolosluğa durumu anlatsam bana 6 aylık bir esneme yapamazlar 6 ay sonra tekrar sağlık raporu al giriş yap demezler. O zaman mecbur Amerikaya 1 hafta giriş yapıp çıkacağım. Dunyada baska hicbir ulke cekilisle gocmenlik vermiyor. O kadarcik eziyeti de olsun artik.
  • Boşanma hali !! Green card randevu

2
    0 Oy
    2 İleti
    605 Bakış
    crazycellsC
    @muratbey Boşanma hali !! Green card randevu içinde söyledi: Arkadaşlar ben green card kazandım mulakat tarihim bahar ayina denk geliyor, evliydim formuda öyle doldurdum fakat uzun süredir sıkıntılıydı şuan sıkıntı arttı ve ben boşanmayi düşünüyorum bu durum mulakatta sorun olurmu? Ve formu tekrar guncellemek gerekirmi? Kafamda deli sorular 🤔 mulakatla ilgili sorularinizi surada sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/1 ayrica bilgilerinizi imzaniza aktarirsaniz sorulari anlayip cevaplamasi kolaylasir.
  • Yabancılara ödenek

Taşındı Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam greencard
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @edelweiss evet, bahsettiginiz durumun konusu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/320/gc-sahiplerine-abd-de-ücretsiz-dil-eğitimi-hakkı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k