Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Randevu tarihini kaçırdım 😢

Benzer Başlıklar

• Boşanma hali !! Green card randevu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    603 Bakış
    crazycellsC
    @muratbey Boşanma hali !! Green card randevu içinde söyledi: Arkadaşlar ben green card kazandım mulakat tarihim bahar ayina denk geliyor, evliydim formuda öyle doldurdum fakat uzun süredir sıkıntılıydı şuan sıkıntı arttı ve ben boşanmayi düşünüyorum bu durum mulakatta sorun olurmu? Ve formu tekrar guncellemek gerekirmi? Kafamda deli sorular 🤔 mulakatla ilgili sorularinizi surada sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/1 ayrica bilgilerinizi imzaniza aktarirsaniz sorulari anlayip cevaplamasi kolaylasir.
  • Mülakat tarihi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    3k Bakış
    J
    @ayvalik10 anlaşıldı çok sağol
  • Turizm İş Tecrübeleri

Turizm, Konaklama ve Yiyecek greencard turizm otel abd de yasam
    24
    1 Oy
    24 İleti
    4k Bakış
    B
    Merhabalar Lütfen Turizm adı aldtında Amerika'da tecrübesi olan ve neler yapılabilir bilgisi olan yazabilirmi ?
  • Mülakat tarihini erteleme yada iki kere mülakata girme

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    53
    2 Oy
    53 İleti
    7k Bakış
    Meliha YalınM
    Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

63

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k