Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Kibristan hak kazananlar islemlerini ankarada mi yapiyorlar acaba?


  • Merhaba. Bu sene için sürecin nasıl ilerleyecegi ile ilgili henüz karar vermek erken gibi geldi bana, yine de 12xxx lerde olduğum için dosya taşımak aklımın bir köşesinde var fakat bunun için girişimde bulunmadım henüz. Sizce nasıl ilerlemeliyim? Case numaram tam sinirdaymis gibi hissetmekle beraber her sene daha da kötüye gidiyorsa, bu sene 12xxx ler için pek parlak gözükmüyor. Beklemek yerine birseyler mi yapmalıyım emin olamadığım için paylaşıyorum.


  • @betulxk dv23 te gerçekten çoğu arkadaşımız cn sıraları çok iyi olmasına rağmen gidemedi malesef ve şu an sürecin bitmesine 1.5 ay felan kaldı 15k lara kadar mülakat verildi


  • @betulxk size tavsiyem gucarslan beyin dediği gibi ankaraya güven olmaz geçmiş deneyimleri okuyarak dosya taşıma hakkında deneyim kazanın sürecin ilerleyişine göre dosya taşıması yapın schengen vizeniz varsa kullana bilirsiniz çok yararlı olur bu süreçte


  • @betulxk ama şu detayda çok önemli dosya taşıma süreci masraflı bir süreç bana sorarsanız aceleci davranmayıp sürecin ortalarına kadar bekleyin şubat mart aylarında sürecin gidişatına göre karar verip dosya taşıma gerçekleştirebilirsiniz


  • @Nurca değerli site modlari bnm exel listesini cep telden doldurabilirmiyim?bende dv2024 talihlisiyim yardimci olurmusunuz lütfen?


  • @ibrahimhalılll her ay genellikle 1 mülakat dağıtımı oluyor cn ve ds-260 tarihiniz iyi bence hiç stres yapmayın plan yapmaya başlayın :)


  • @copataxi gerek yok diye hatırlıyorum kendi sistemlerini görüyorlar zaten


  • @Aidan aydan hanim ben 16 mayista da-260 yolladim geçmi sizce?dosya siram'da 10 bin


  • @MinimalistBey ds formunu gönderdiyseniz ve mulakat maili almadıysanız şu an için işlem yokı ama sürecinizin olumlu sonuçlanması için formu ve süreç içindeki olası deeğişiklikleri takip etmenizi öneririm


  • @blackterm mülakat aldıktan sonra ds formunu açtırmanız daha sağlıklı olacaktır


  • @betulxk Numaranız çok sınırda. Ben riske atmayın derim


  • @ibrahimhalılll ankara dv23 sürecinde yavaş ilerlemişti umarım bu sene öyle olmaz


  • @betulxk dv 2023 sürecini baz alarak düşünülürse şimdiden pasaport durumunuza bağlı olarak dosya taşıma süreçlerini araştırın bence, dv 2022 ve 2023 mülakat deneyimlerini dosya taşımış olanları özellikle okuyun, zaman hızlı akıyor rotanızı oluşturmaya başlayın bence en kötü ihtimali düşünerek.. umarım dv 2024 süreci hepiniz için olumlu sonuçlanır..bol şanslar..


  • @Ümit-Karabayır mülakat dağıtımı sizin sıralara gelmesi biraz zaman alabilir dosya taşıma ve ankara mülakat deneyimlerini okuyabilirsiniz


  • @ozmell excel dosyasından kontrol edebilirsiniz


  • @Mervc cn ve ds submit tarihiniz iyi bence ankara için mülakat bekleyin


  • @betulxk merhabalar. öncelikle tebrikler bu yılın kazananlarından biri olduğunuz için. Ankara kendine münhasır bir konsoloslok olduğu için ne desek her zaman için bizi şaşırtacağı belli. DV2023 yılında ilk aylarda çok umutlu bir şekilde sürece başladık. Ama her zaman için de A,B,C planlarımıza hazırlıklı olmamızı da biliyorduk. Süreç içinde zannımca en önemli şey, süreci çok iyi takip etmektir. Ankara'nın her DV dönemimde kendine ait bir yol haritası var ve bunu da kararlı bir şekilde uyguladığı kesin. Benim size naçizane tavsiyem süreci iyi takip edip en erken ve uygun zaman da duruma göre aksiyon almanız. Hiçbir zaman "Ankara'ya güven olmaz" sözünü unutmayınız. Sürecinizde başarılar dilerim şimdiden.


  • @escada0101 merhabalar. tebrikler. öncelikle kazanan her DV talihlisi gibi süreci imzanıza taşıyınız ve DV2024 exceline de bilgilerinizi giriniz.
    CN çok kötü olmamakla birlikte DS submitiniz fena sayılmaz. Ancak söz konusu Ankara Konsolosluğu olunca herhangi bir şey söylemek doğru olmaz. En önemlisi süreci sürekli takip edip durumunuza uygun uygun zamanda aksiyon almanız olacaktır. şimdiden kolay ve olumlu bir süreç geçirirsiniz umarım.


  • @mehmet-ein-avanaş teşekkür ederim. Benim için ve birsuru insan icin maddi durum süreci kesinlikle olumlu ya da olumsuz etkileyen bir faktör. Cidden zor bir süreç. Herkese kolayliklar diliyorum.


Benzer Başlıklar

  • 33 Oy
    11k İleti
    789k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Hangi eyalet?

    Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum