Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @evrimooloji merhaba. Konu dışı soru sormak istiyorum. Görünen case numaranız 31k. Mülakatı nerede aldınız


  • @Ashtrem yapmışsınız zaten yanlızca 2025EU dan sonra sadece son 2 veya 3 rakamı gizleyerek sıralama da hangi dilimde olduğunuzu belirtin ds 260 submit tarihinizi de belirtirseniz tamamdır.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @svsucr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Ashtrem yapmışsınız zaten yanlızca 2025EU dan sonra sadece son 2 veya 3 rakamı gizleyerek sıralama da hangi dilimde olduğunuzu belirtin ds 260 submit tarihinizi de belirtirseniz tamamdır.

    Kazanırsa yazacak😉


  • @Serapp 😄


  • Arkadaslar merhaba, irlandada yasiyorum. dublin konsoloslugundan gorusme mailini aldim fakat iki tane vatandasligim var turk ve bulgaristan. gorusmede bulgaristan pasaportumu verecegim vize icin. toplanmasi gereken evraklari sicil kaydi vb. iki ulkedende mi almam gerekiyor hatta irlandadanda. bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?

  • ⭐⭐

    @trtl çok teşekkürler evrak tesliminde söylemesem mulakatta görevli sorarsa sıkıntılı olurmu belkide hiç önemsemeyecekler


  • Merhaba, Yurt dışından alınan sicil belgesinin geçerliliği 6 aydır, onu herkes biliyor. Fakat sormak istedim şu eğer o ülkede artık yaşamıyorsanız ve gitmediyseniz, belgeyi aldıktan sonra 6 ay geçse bile geçerliliği vardır, doğru mu bilgi?


  • @meecittt Eğer o ülkeye tekrar giriş yapmadığınız sürece 2 yıl geçerliliği var.


  • her birey için ds-260 formu doldurduktan sonra her birininiz için onay sayfası oluyor mülakat için belge hazırlarken her birey içn ayrı dosya oluşturuyorsunuz bu onay sayfarında belglere ekliyorsunuz


  • @fucho2 merhaba tüm paranızı vadesiz bir hesaba katraıp mülakata yakın bir tarihte imza sürkülesi ile birlikte bankadan 6 aylık hesap dökümü almanız yeterli olacaktır ben mülakattan 2 3 ay öncesinde bir dolar hesabı açıp tüm paramı oraya atmıştım mülatata 5 gün kala hesap dökümü almıştım imza sürkülesi ile birlikte


  • @rebul59 teşekkürler cevabınız için, o zaman seneye mülakata gireceksem şimdiden belgeyi alabilirim doğru mu?


  • @meecittt evet alabailirsiniz bu konuda içiniz rahat olsun. 2 yıla kadar kabul ediliyor.


  • @semihistanbul bu süreçte en önemli şey sabır cidden :)


  • @salih-atilla Ben risk almaz, söylemeyi tercih ederdim. Bu tip hataları konsolosluk çalışanı gerek görürse ve düzeltilebilecek bir şeyse zaten o an düzeltiyor.


  • @brcnl1822 Merhaba, Viyana,Hong-Kong ve Maskat'a dosya taşıyanlar CN'leri aktif olmadan mı taşıdılar?


  • @Fatih-Kaymak merhaba, biz Viyana’ya taşıdığımızda aktifti numaramız fakat current olmadan dosyasını taşıyan çok arkadaşımız oldu. Sadece case numaranız current olduktan sonra mülakat tarihiniz verilir ancak dosyanızı taşıyabilirsiniz.


  • @Fatih-Kaymak CN aktif olmasını beklemeden de taşıma yapabilirsiniz. Örneğin bu elçiliklere dosyasını taşımış olup case numarası 32000 üzerinde olan birçok arkadaşımız için süreç dosyalarını taşıyabilmiş olmalarına rağmen ne yazık ki olumsuz tamamlanmış oldu.

  • ⭐⭐⭐

    @Fatih-Kaymak Lutfen deneyimleri ve baslikalri okuyun, daha once defalarca cevaplanan sorular size de zaman kaybettirir.


  • @Mesut-Isler Belgrad/Sırbistan’tan aldım. Değerli adminlerimizin tavsiyesiyle vatandaşlığım olduğu için dosya taşıma yaptım.


  • @Not_Born_Yesterday ben de abd ye gidip böyle deneyimlerimi aktarmak istiyorum 🥹


Benzer Başlıklar

  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • 17 Oy
    8k İleti
    924k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum