DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@meecittt Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız taşıyarak CN’nız current olduğunda muhtemelen bülten sonrası mülakatınızı alırsınız. Forum’u takip etmeyi ihmal etmeyin sakın. 👏👍
-
@Hamza-Kalender Son üç senenin excel tablosu verilerine göre yani talihli beyanlarına göre her talihli ortalama 1,7-1,8 vize talep ettiği görünüyor. Buna göre dosya sayısını 2000-2200 civarında olduğunu düşünebiliriz..
-
@yusufalak şöyle olabilir belki forumu henüz keşfetmeyen mülakat almış kişiler vardır bu sürede belki onlardan gelen olur ama buda iki elin parmağını geçmez bence
-
Sevgili arkadaşlar kardeşler herkese merhaba tekrardan.
Yarın sağlık muayenesi için randevum var. Kısmetse onu da halletmiş olucam.
Başka bir konuda akıl almak istiyorum sizden.
Vize ücretini mülakat anında mı ya da orada bir vezne var orada mı ödememiz gerekiyor yoksa internetten mi ödememiz gerekiyor bu 1. sorum
- Sorum Green Card'ımız elimize geçti. Kartımızı aldıktan sonra ne kadar süre Amerika'da kalmamız gerekiyor. 3 ay 6 ay 1 sene mi yoksa kartı aldım nasılsa istediğim gibi girip çıkarım gibi mi olur? Yakın zamanda evleniyorum ve eşimi de yanıma almak istiyorum. Ben orada düzeni kurduktan sonra onun vize işlemleri için Türkiye'ye dönerek onun vizesini de yaptırmak istiyorum ama ne kadar süre orada kalmalıyım bir bilgi bulamadım.
-
@lutfitunca çok teşekkür ederim yazdık bakalım hayırlısı
-
@meecittt merhabalar, istenilen şart neydi tam olarak, oturumunuz mu vardı yoksa çifte vatandaşlık gibi vs. Hayırlısı olsun bu arada.
-
@Seher-Yvz-Gülsever Merhaba, Nüfus müdürlüğüne dilekçe yazdıktan sonra 30 gün içerisinde cevap verilmediği takdirde zımnı red oluyor bundan dolayı 60 gün içerisinde dava açma hakkı doğuyor. Emsal olaylarda idare mahkemesi pasaport tahdit'ini kaldırıyor. umarım biran önce kalkar
Durumunuzdan bizi de haberdar ederseniz seviniriz. Bol şans
-
@meecittt Merhaba. Bişkek'e dosyanızı taşımak için herhangi bir vatandaşlık veya oturumunuz mu vardı? Yoksa bunlara gerek olmadan taşıyabiliyor muyuz?
-
Bu ileti silindi! -
@melikemim Merhaba, DV2023 talihlisi erken submitli 7 binler dahi ne yazık ki ancak temmuz ayında girebildi mülakata. Yani Ankara'nın performansıyla ilgili.
-
........
-
@Kerem-1 Merhaba, daha önce bu konuya denk gelmiştim. Hatırladığım kadarıyla AOS yapacak Green Card talihlileri de bu süreyi bekliyor. "AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak" ve "DV2023 Mülakat Deneyimleri" başlıklarını bir inceleyin isterseniz.
-
@jtcarlos Merhaba, sanırım asıl talihli sizseniz siz AOS (Adjustment of Status) ile, ABD vizesi olmayan aile üyeleri ise CP (Consular Processing) ile Green Card alabiliyor. Gerçi case numaranız ve submit tarihiniz fena değil ama yine de aklınızda bulunsun belki araştırmak istersiniz.
-
@kkaya Merhaba, DV2023 talihlisi arkadaşlarımızın bazıları 50-60 konsolosluğa mail atıp dosya taşımaya çalıştı. Her ülkenin dosya taşıma kriterleri farklı içlerinden oturum veya vatandaşlık istemeyenleri de var; tek tek denemek gerekiyor. (Tabi şimdilik sizin bunları düşünmenize gerek yok; Ankara'nın performansı ne olacak bilemiyoruz; dosya numaranız ve submit tarihiniz gayet iyi. Umarım en yakın zamanda mülakat maili alırsınız.)
-
@rachedion Merhaba, "DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları" ve "DV2024 Mülakat Deneyimleri" başlıklarının ilk iletilerini dikkatlice okuyun; yapmanız gereken her şey burada detaylı anlatılıyor. (DS260 formunu online olarak doldurup onayladıktan sonra ayrıca mail atmıyorsunuz.)
-
@misha90 Merhaba, böyle ufak tefek şeyler için DS260 formunuzu açtırmamanız yararınıza olacaktır; formu açtırmak submit tarihinizi değiştirir sizi mülakat alma konusunda dezavantajlı bir konuma sokar. (Mülakat aldığınızda dahi formu açtırıp düzeltmenize gerek yok; mülakat günü evrak teslimi sırasında söylersiniz; muhtemelen dikkate dahi alınmaz.)
-
@Azad-Bilmez Merhaba, Uğur bey bu sene telegram grubu kurulmayacağını söylemişti.
-
@Meyrem777 Merhaba, sorunu çözebildiniz mi?
-
@ibrahimumut Merhaba,
"Başvuru sahipleri doğdukları ülkeden ve halen en az 6 aydır yaşamakta oldukları ülkeden polis belgesi ibraz etmelidirler. Başvuru sahipleri aynı zamanda 1 yıldan fazla yaşadıkları tüm ülkelerden polis belgesi ibraz etmelidirler." (ALINTI: Çeşitlilik Göçmen Vize (DV) Başvuru Sahipleri İçin Yönergeler) -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum