DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ibrahimhalılll Maalesef öyle gibi görünüyor..
-
@teknomer Oturum izni almak için şu an Almanya çok mantıklı ayrıca yeni yasa gereği turist olarak gittiğinizde iş bulursanız oturum ve çalışma izni veriliyor, süreç uzun planlarınızı uzun vadeli yapın.
-
@Mert-Çarkı Viyana muscat hong kong gibi konsolosluklar 2023 yılınca oturumsuz dosya kabul ettiler.
-
@cicek Mülakat alana kadar kesinlikle dosyanızı açtırmayın, mülakat tarihi aldıktan sonra dosyanızı açtırıp rahatlıkla düzenleyebilirsiniz.
-
EXCEL TABLOSU ÇOK GERİDEN GELİYOR. KİMSE GÜNCELLEMİYOR.
Abi bende bunu anlamıyorum ya . benim DV2024 bide numaram 15k lar da olmasına rağmen aralıksız her gün bu konuya yazılan her şeyi tek tek okuyup 23 ve 24 yılının excel tablosuna girer bakarım. aralıksız her gün açar bakarım yani. -
@ibrahimhalılll Kuvvetle muhtemel öyle 500 lerde benim numaram beklemedeyim, genelde 1 kere dağıtım oluyormuş ama bu cuma ve haftaya cumadan ümitliyim umarım dağıtım yapar konsolosluk, ben takipteyim gelirse mülakat 500leri geçtiğini öğrenirsiniz 😂
-
@Ümit-Karabayır Uzucu ama yapilabilecek bir sey de yok. DV surecinde kontrol edebildigimiz, kaderi degistiren tek bir parametre var; o da sureci takip, ama bazen insan kendine yardim etmekten uzak olabiliyor.
-
@Umut-Şele heyecanla bekliyoruz haberlerinizi
-
@fahri26 numaranız bence gayet iyi Ocak ayında tüm boşluklar CN leri belli olucak en yüksek cnye bakılacak olursa iyi sıralamanın var
-
Bu ileti silindi! -
@ibrahimhalılll ikiside olabilir, ilk aylarda yavaş başlayabiliyorlar bu arada. Yeri gelicek o ay hiç kimseye mülakat vermediğide olucak maalesef
-
Her gün excel tablosuna bakıyorum, mülakatı gelen var mı falan diye? Birisi daha eklemiş tarihini. Ankara'dan maili gelen sayısı 2'ye çıkmış. 46xx'lardayız ama tırsmaya başlıyorum. Bu işin olayı hep sabır derlerdi, insanın başına gelince anlıyor sabır olayını.
-
@Ümit-Karabayır ben de mail kontrol eder gibi saat başı girip yeni entrylere excel tablolarına bakıyorum 🙁 artık browser’a “y” yazınca direk yesilkartforum çıkıyor. 😅
-
@semihistanbul bence şimdiden amerikada kalacak yer ve bavul bakmaya başlayın derim malum ds submıtınızde iyi numaranız mülakat alamayacak bir numara değil :) hazırlıklı olun
-
@semihistanbul Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Case numberınız oldukça iyi, DV2023 talihlileri için süreç daha bitmemişken şimdiden stres yapmaya başlarsanız çok yıpranırsınız. Green Card insana sabretmeyi öğretiyor her şeyden önce. Olumlu düşünün ve sabredin. Umarım vizenize en hızlı şekilde kavuşursunuz.
-
@semihistanbul Süreç içinde insanın sabrı zorlanıyor hakikaken zaman zaman ama her türlü değer. Ben 2022 Mayıs’dan bu yana sabrım ne zaman zorlansa, US’deki Ford’un int. sitesitesine girip 5.0 Mustang fiyatlarına bakıyorum; çok iyi geliyor tavsiye ederim. 😂😂
-
@ridetowild Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Sürecinizin daha çok başındasınız, önümüzdeki bu 1 sene içerisinde psikolojik olarak sağlam kalabilmeniz için bu denli aceleci olmamanızı tavsiye ederim. İlk aylarda düşük sayıda mülakat gelebilir ya da hiç gelmeyebilir. Olumlu düşünüp sabırlı olun, case numberınız oldukça iyi. Unutmayın bu vizenin en zor kısmı beklemek. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
-
@ozmell Merhaba 30-40 kişi civarı.
-
@Seher-Yvz-Gülsever Merhaba, DS260 formunda yer alan pasaport bilgileri kısmında "other travel document" seçenlere daha önce denk gelmiştim ancak onlar bunu asıl talihli için değil henüz pasaport çıkarmamış eşler veya çocuklar için yapmışlardı. Sorunuza doğrudan cevap verememiş olsam da söylemek istedim. Eminim daha tecrübeli adminlerimiz size yardımcı olacaktır.
-
@Movistar74 Merhaba, bu tip soruları cevaplamak oldukça güç. Önceki yılların excel tablolarını inceleyip kendi numaranızla ilgili bir tahminde bulunabilirsiniz ancak unutmayın ki her senenin dinamiği birbirinden farklıdır. Umarım en kısa sürede vizenize kavuşursunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum