Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @stagerlee Tebrikler, yesilkartforum Dv kazananları için büyük bir nimet süreciniz boyunca takip etmeniz her zaman yararınıza olacaktır. Gördüğüm kadarıyla Cn numaranız yüksek. Ankara’nın 2023 performansı göz önüne alındığında dosyanızı taşımak yada AOS imkanınız varsa süreci başlatmak sizin adınıza daha iyi olacaktır.


  • @lutfitunca teşekkürler. Randevu oluşturdum , ais kaydını da yaptım . Baya okudum fakat bu hastalık ile alakalı birşey göremedim . O yüzden paylaşmak istedim . Negatif tüberküloz ile ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu diye ?


  • @Serkan-YILDIZ teşekkürler Serkan abi . Geçmişte bir de negatif tüberküloz geçirdim . O sorun teşkil eder mi onu bilmiyorum . Zaten muaf olduğum kağıtları ve evrakları da yanımda götürücem


  • @Sy61 Forum’da arattım ama cevap bulamadım. Zaten bu konuda en iyi cevabı Unganlar verecektir. Mutlaka evraklarınızı yanınızda götürünüz. Sağlık randevusunu bu gibi durumlarda en erken güne almakta fayda var malum sürecin sonuna yaklaşıyoruz. 30 eylül son vize basım tarihi.


  • @Begum hanim bizde makedonya ya mail attık olumsuz dönüş oldu.

  • ⭐⭐⭐

    @Sy61 Merhaba, gecmis olsun. Umuyorum ki, klinik randevunuz erken bir tarihtedir. Saglik kontrolune gittiginizde hazirladiginiz tum evraklar yaninizda olsun, zaten tekrar radyografi cekiminiz yapilacak, tum yetiskinlere yapilmak zorunda, o vakit bir sey gorunurse islemleriniz uzayabilir. Yani bu surec tamamen doktorlarin takdirine bagli. Size kesin olarak onlar disinda hic kimse bir yorumda bulunamaz sureciniz baglaminda.

    Imzaniza DS-260 gonderim tarihi ve mulakat tarihi gibi bilglerinizi de girerseniz daha anlasilir olur herkes icin vize sureciniz.


  • @Sy61 Tüberkiloz konusunun sorun olup olmayacağı konusu mülakattan çok sağlık kontrolünde netleşir. Sağlık kontrolüne gittiniz mi, bunu onlara sormalısınız. Ama devam eden bir tüberkiloz probleminiz yoksa, sıkıntı olacağını sanmıyorum.


  • @Sy61 Bence sağlık randevunuzu en kısa sürede alıp yaptırın. İlave tetkik vs. istenecek olursa, mülakata kadar tamamlamış olursunuz. Son günlere bırakmayın.


  • @Serkan-YILDIZ devam eden bir sorun yok abi , 2014 de geçirmiştim . O da taşıyıcı , bulaşıcı değildi . Çoktan geçti bitti hastalık . Şuan bir problemim yok çok şükür


  • @Serkan-YILDIZ 11 Ağustos ta abi randevum hastane için . 1 hafta erkenden aldım


  • @lumos teşekkürler 2014 senesinde geçirdim ben hastalığı ve negatif olarak . Bulaşıcı değildi . Askerdeyken olmuştu ve muaf tutulmuştum


  • @Gül-Kazancioğlu Makedonya'ya bizde mail iletmiştik henüz dönüş yapmadılar.

  • ⭐⭐⭐

    @Sy61 Karar klinikte goruseceginiz hekimlerin, tekrar gecmis olsun.


  • @Sy61 O zaman sıkıntı olmayacaktır. Ama lütfen unganlar sağlık kontrol randevunu olabildiğince erken tarihe al ki, olurda ilave tetkik vs. isterlerse, mülakattan önce zamanın olsun.

  • ⭐⭐⭐

    @Serkan-YILDIZ Sikinti olup olmayacagini bilemeyiz, mesele sikinti olmasi da degil, fazladan tetkik istenirse ki TB genelde bu istegin talep edildigi bir hastalik, surec uzar, mesele o. Lutfen saglikla ilgilgili konularda bu sekilde kesin konusmamaya calisalim.

    @Sy61 Bey, saglik kontrolunden onay alabilirsiniz ama ileri tetkikler icin sure kalmamis olabilir, o nedenle dogrudan klinikle iletisim halinde olun, sizi kaygilandirmak ya da rahatlatmak icin soylemiyorum, gercekten cevap burada degil.


  • Mülakata girecek erkek arkadaşlar askerlik durum belgesini e-devletten alsınlar. Barkodlu belge olmaması yüzünden (benim askerlik yaptığım zamanda internette yoktu), konsolosluk benden barkodlu asjerlik durum belgesi istedi. Bu yoksa da askerlik şubesinden bendeki terhis belgesinin aslı gibidir diye ıslak imzalı mühürlü kopyasını istedi ama esas istedikleri e-devletten barkodlu askerlik durum belgesi.


  • Sonuçta Ankara benden bugün ek belge istedi. PTT ile gönderin dedi.


  • @Sy61 eşim bu durumdan geçtiği için bir kaç şey yazmak istedim. İçinizin rahatlaması için doktora gidip röntgen çektirebilirsiniz. Balgam testini ciğerinizdeki lekeye göre karar veriyorlar. Ve en erken tarihe almak sağlık raporunu sizin için daha iyi olur. Olabilecek bir balgam testi sonucu çünkü 8 haftada çıkıyor


  • @Beykentli ben orjinal askeriyeden alınan belgeyi götürdüm ama E devletten olan askerlik durum belgesini de çıkarttım orijinali kabul etmeyip E devletten olanı istediler bizzat. Tecrübe olarak yazayım istedim


  • @ozzgedenizz teşekkürler . Benim hastalığım 2014 de ve negatif olarak geçirmiştim . Şuan devam eden ya da herhangi bir sağlık problemim yok fakat merak ettiğim için sormak istedim Z


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum