Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐⭐

@lumos 15 başvuru, 30 bin üstü olup beklemek, birden fazla Schengen ve daha neler neler... Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz sözü sizin için Tuğba Hanım😎
    Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun👏
    ABD'deki yeni hayatınızda sağlık ve mutluluklar dilerim❤️

• @lumos 13. Başvuruda mutlu sona ulaştınız, mülakat gününde sizi etiketleyip sormuştum ne durumdasınız diye ancak sonuç kesinleşmiş duruyor. Tekrardan gözünüz aydın ABD'de bol şans diliyorum

• ⭐⭐⭐

@Serapp Bilmukabele Serap hanim, siz de ayni kulvardasiniz, yeter ki saglik olsun, diger yollar alinir. :green_heart: :oncoming_fist: :flexed_biceps:

• @lumos emeklerinizin karşılığını almanız en çok beni mutlu etti.
    süreç ne kadar zorlu olsa da önemli olan pes etmeden devam etmekti, bunu da layıkıyla yaptınız.
    foruma katkılarınızın artarak devam etmesi, abd'deki deneyimlerinizi bol bol okumak dileğiyle..

vizeniz de yeni hayatınız da hayırlı olsun.
    daha güzel, daha mutlu en önemlisi daha özgür coğrafyaların huzur vermesi dileğiyle!

bol şans ;)

• @Uçan-hollandalı Tesekkurler, ancak yerlesik hayata donebildim. Kusura bakmayin, uzun bir cevap oldu :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @lumos Tuğba Hanim çok mutlu oldum sızım ve aileniz adına forumda ve telegramda her sorunda her problemde gece gündüz insanlarin yanındaydınız bu kadar insana dokunduktan sonra Dv-2023 filminin sonunda iyi insanlar eninde sonunda kazanır finali ile güzel bitmesi çok mutlu etti🙏👍😊💐 yolunuz açık olsun...

• ⭐⭐⭐

@gucarslan Forumun bana verdiginin karsiligini omur boyu veremem, ama elimden geleni yapmak icin hep buradayim. Bazen yardim almayi da ogrenmek gerekiyor, paylasmak icin de guvenli ortam gerekiyor, orasi burasi, ustelik Turkce, :relieved_face: :raising_hands: .

Iyi dilekleriniz icin tesekkur edeiyorum, akliniza gelmeyen gzuelliklerin basiniza gelmesini diliyorum. Sevgiyle,

• @lumos ccan dostum kardeşim bitanem .çok çabaladık ama oldu güzel oldu .herşey guzel kalbin gibi güzel olsun bundan sonra .senin insanlara yardım ettiğin gibi rabbim de sana hep yardım etsin ve tüm işlerin eskisinin aksine bir çırpıda kolayca hallolsun inşallah.birgün ABD de sen @Erkan-Gürsoy @ahmetp @achillesoag Ogün ben Erkan Ahmet buluşup bu günleri gülerek anmak ve tabiki barbekulerimiz ile şarap içmek dileğiyle .çok öpüyorum :)

• ⭐⭐⭐

Sizin de yollariniz acik olsun sevgili @mehmetizmirli. Daha isimiz cok, baska bolumlere devam edecegiz. Sevgiler,

• ⭐⭐⭐

@cerkezkizi09 Cok tesekkur ederim, arkadasim, daha nice kutlamalara :clinking_glasses: devam edecegiz, icimiz buruk ama az kaldi.

• @lumos tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza yardımlarınız ve katkınız yadsınamaz bu foruma

• ⭐⭐⭐

@bernat Az kaldi, icimiz rahat bir tebrik yagmuruna tutatcagiz sizi yakin zamanda. :flexed_biceps: :green_heart:

• @Ömer-Şerif-BAYAZIT
    Sizin için zorlu bir süreç olmuş. Deprem hepimizde iz bıraktı. Umarım gelecek, siz ve aileniz için mutllu geçer.

• @lumos günlerdir bu yazıyı bekliyordum umarım sıkıntı çıkmamıştır diyerek şükür güzel haberinizi aldık 🙏🏻 çok çok tebrik ederim umarım Amerika'da işleriniz daha kolay olur 😅 hem grupta hem kişisel olarak yardımlarınız için de çok teşekkür ederim siz bu vizeyi fazlasıyla hak etmiştiniz 💃💃 Amerika'daki hayatınızda bol başarı ve mutluluk diliyorum

• @lumos sizin gibi, topluluğa çok emek vermiş ve öncülük etmiş kişiler vize alınca kendim vize almış gibi seviniyorum. hakkınız olanı aldınız, tebrik ederim Tuğba Hanım. Amerika'da mutluluk ve şans hep sizinle olsun.

• @lumos Çok sevindim Tuğba Hanım, gözünüz aydın. 2 saat önce kontrol etmiştim son iletilerinizi, durum nedir diye. Burada birçok insana yardımcı oldunuz, sağ olun. Vizeniz hayırlı ve güzel günlere vesile olsun.

• @lumos ÇOOOK tebrikler Onca emekten sonra sağlıklı mutlu bir ABD hayatı dilerim.

• @lumos Yeterli çaba ve sabırla her şey mümkün 🌸 Süreciniz bizlere de yol gösterici oldu. Tebrik ederim,geçmişteki deneyimlerinizin tersine; yeni hayatınızda herşey kolaylıkla aksın🧡

• @lumos vizeniz hayırlı olsun, sonu güzel biten bir süreç oldu, emeklerinizin karşılığını almış oldunuz. Amerikada bol şanslar

• @lumos tebrik ederim bu kadar insana da yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k