Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @misha90 benim tavsiyem sizlere halk bankasi hesabında tutmanız hesaptaki paranizin tl karşılığı dolar ve euro gösterebiliyorsunuz yurtdisinda girecekseniz tercume çeviri yapmanıza gerek kalmıyor


  • @eceersök gayet güzel case numberiniz ve sumbit tarihiniz ilk dagitimda ankaraninda keyfi olursa gelir ama yinede dünya şartları pandemi de çok zarar gördü bu süreçler ve sekteye uğrayan oldu insanlar gidemedi kenarda her zaman bir yedek ülke olsun derim imkan dahilinde.


  • @cetinakkaya annenize çıktı dediniz diploma olarak lise diploması varmi yoksa farklı seçenekler oluyor çalışma ve meslek grublarina gore puan oluyor ona dikkat edin çünkü görüşmede sıkıntı olmasını istemeyiz.


  • @kkaya com iyi tarih. haziran olsaydı sıkıntı oluyordu genelde.


  • @kkaya case numberinizda çok güzel inşallah yakın zamanda ilk bültenle beraber alırsınız banka hesapları az para göstermeyin sonra sizden sponsor istemesinler diploma bunları tamamlayin


  • @mehmetizmirli @kkaya Fifo yöntemi var ds260 fomru ilk dolduran bültendeki sıralamada one geciyor. Bazi arkadaşlar alamayanlar oldu case numberi düşük olan ve stratejik oldular


  • @islambjk benim tavsiyem numaranızda yüksek bu sene 32000 de kaldı ve devamı gelmedi dünya genelinde oturum alacak ülkeleri araştırın


  • @islambjk polonya gibi ulkelerde d tipi vize alabilirsiniz ama süreç çok ilerde sizin o süreçte oralarda çalışmanız lazım oralarda oturum için polonya d tipi vize almak 2 3 ay sürüyor


  • @islambjk hong kong muscat gibi ulkeleri değerlendirin kcc ile taşımak için oturum gerekli fakat case numberiniz bültende açıklanınca ülke konsoluguyla tasimakta olur aa kcc öle taşımak daha risksiz


  • DS-260 formunu doldurduktan sonra yapmamız gereken başka bir şey var mıdır acaba? artık sadece mail ile mülakat tarihi mi beklemem gerekiyor? yardımcı olabililirseniz çok sevinirim.
    Ekran görüntüsü 2023-07-23 214057.png

  • ⭐⭐

    @hashasinn Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Ayrıca bu başlığın ilk sayfasındaki ilk iletideki 2 numaralı alt başlıkta ulaşabileceğiniz excel tablosuna kendinizle alakalı bir satır oluşturarak bilgilerinizi süreci takip edecek olan bizler için doldurabilirseniz kendi adıma memnun olurum.
    Doğrudur formu doldurduktan sonra şuan yapılacak birşey yok. numaranız cut-off olduktan sonra eğer mülakata gireceğiniz şehir ankara ise ve mülakat sırasının gelmeyeceğini düşünüyorsanız DV2023 mülakat deneyimleri başlığındaki dosyalarını başka ülkedeki konsolosluklara taşıyan kişilerin yada AOS yapan kişilerin deneyimlerini okuyarak sürecinize yön verebilirsiniz.


  • Merhaba, ds-260 formunu 07.06.2023 tarihinde re-submit ettim (pasaport sebebiyle). Sürecim olumsuz etkilenir mi?


  • @hashasinn case numberiniz kaç acaba ve sumbit tarihiniz ankaraya güven olmaz diyerek başka ülke araştırması yapın tavsiyesi verebilirim


  • @Mert-Çarkı selamlar, re-submit derken dosyanizi mi actirdiniz?


  • @Mert-Çarkı asıl talihlinin dosyasını açtırmış olduysanız submit tarihiniz güncellenmiş oldu buda dosya inceleme sırasında sizi geriye atmış olacak maalesef


  • @kkaya Ben de sorun olacağını sanmıyorum. Eğer hep yurt içindeyseniz adresler konusunda mülakatlarda bir soru sorulduğunu hiç okumadım eski tecrübelerde. Zaten mülakatta istenen evraklarda da adres detaylarıyla ile ilgili bir evrak bulunmuyor.


  • @Mert-Çarkı Umarım olumsuz etkilenmez. Ancak form submit tarihiniz güncellenmiş oluyor diye biliyorum ben de. DS-260 formunu doldururken eşimin başvuru sırasındaki bordo pasaportunun süresi dolduğu için yeni almış olduğumuz yeşil pasaport bilgilerini girmiştik. Daha sonra Hong Kong'taki mülakatımıza da eşim bu yıl yeni almış olduğu bordo pasaportu ile gitmişti (Yeşil pasaporta vize basma konusunda sorun yaşanabileceğini düşündüğümüz için). Görevli DS-260 formundaki yeşil pasaportu görmek istedi ve o sırada o pasaportu yanımıza almadığımızı farkettik ve çok stres olmuştuk. Durumu açıkladık detaylı bir şekilde ve görevli tamam diyip sistemde bu yeni pasaportunuz için güncelliyorum dedi. Bir sorun olmadı ve işlemlere devam etti. Belki benzer durumu yaşayacak kişiler olabilir diye yazmak istedim.


  • @kkaya, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Mert-Çarkı selamlar, re-submit derken dosyanizi mi actirdiniz?

    Evet, maalesef açtırdım. Mülakat tarihi sonrasında da açtırabiliyormuşum re-submit yaptıktan sonra öğrendim. :(


  • @mehmetizmirli Siz bu bilgiyi verince acaba ben bu hatayı yaptım mı diye düşünmeden edemiyor insan. Keşke başvurumuzu görebilsek te böyle bir derdimiz olmasa


  • @mehmetizmirli çok teşekkür ediyorum. Özellikle dikkat edeceğiz :thumbs_up_light_skin_tone:


Benzer Başlıklar

  • 17 Oy
    8k İleti
    920k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 1 Oy
    6k İleti
    601k Bakış
    A
    @Sinan-Dayi Tebrikler size eşinize Sinan bey.
  • Hangi eyalet?

    Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum