DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan buna yıllar önce aldığım ve süresi bitmiş pasaport da dahil mi? yoksa kayıp ama geçerliliği devam eden pasaport mu?
-
@ahuramazda iletide yazdığım kırmızı renkli ibare size uyuyor mu?
-
@achillesoag mülakat maili geldikten sonra konsolosluk beni forma ekleyecek, ben de daha sonra yine aynı eşime doldurduğumuz gibi ds-260 formu dolduracağım değil mi? Sadece konsolosluğun beni dosyaya eklemesi yeterli değil değil mi? Verdiğiniz cevap için de çok teşekkür ederim.
-
@maximtk pasaport şartı hangi dv yılı gelmişti?
-
@hsn-kartal forumdaki içerikleri arama butonunu kullanarak aramaktan çekinmeyin;
-
@mustafa_27 Kendiniz evlendikten sonra hemen ekleyebilirsiniz, mulakat alinca da esinizin formunu guncelleme talebi yaparsiniz. Sizin icin tek beklenecek tek zaman nikah, mulakati beklemenize gerek yok kendinizi eklemek icin.
-
@hsn-kartal ben de cs 11.000'e kadar kontrol ettim, gecen sene 400'lerde ondan onceki senelerde 300 kusurlerde iken bu sene 136 kisi.
-
@jtcarlos bu pasaprtsuz başvurup surece öylesine girmiş bir kişi eğer ki gitmeyecegi halde ds 260 formunu submit ederse bu yine bizim mülakat almamıza engel bir durum olacak,umalım da bu öylesine başvuran arkadaşların halen sonuçlardan haberi olmasın.
-
@hsn-kartal söyle bir durum var ama 300 veya 500 kişi excel ekleme yapmış ama herkes bireysel katılım gerceklestirmedi excel de ki kazanan sayılarıni 2 3 veya 4 bazen 5 ile çarpmak gerekiyor kazanan kişi dışında aile üyeleri ile hesaplama yapıldığında sayı 2000 lere kadar çıkma ihtimali var ayrıca forumdan habersiz olan ile bu işi paralı yöntem ile halleden danismanlık firmaları ile çözen veya kendisi halleden bireylerde var tüm bunlar ile 3300 civarı bir sayı toparlanır
-
@symbi0te 3300 Civarı vize demek daha doğru olur. Dosya sayısı ile vize sayısı farkli.
-
@symbi0te 2,3,4,5 değişkenini neye göre hesapliyacagiz peki? ağustosta bülten açıklandigindaki istatistiklere göre olduğunu anladım
-
@symbi0te Geçen yıl 2096 bu yıl 491 kişi aile üyeleri ile birlkte excele kayıt olan kişi sayısı
-
@ozanurgun Ağustos ayında açıklanacak Türkiye için ayrılan vize sayısını dikkate alın. Önceki seneler ile kıyaslayıp kabaca case sayısı tahmini yapabilirsiniz. Mesela bu sene 3383 vize ayrıldı Türkiye'ye. Case sayısı net olmamakla birlikte 1610 civarı. Forumu takip edin 2024 Ocak ayında Case nolar arasında boşluklar hesaplanınca kabaca tahmin adminler tarafından yapılıp duyurulur muhtemelen.
-
ülkelere vize ayrılmıyor. her ülkeden kazanan sayısı oluyor ve bir ülke tüm kotanın yüzde 7'si kadar vize alabiliyor. yani 3383 kazanan var diye 3383 vize Türkiye'den kazananlara verilecek diye bir durum yok. keşke öyle olsaydı.
-
Bu ileti silindi! -
@maximtk Evet bu daha doğru bir tabir oldu.
-
@ozanurgun temmuz ortasında da açıklanabilir diye okudum bir yerde ben ama?
-
@misha90 Bu konu hakkında bir bilgim ok geçen sene Ağustos ayında açıklandı.
-
kazanan sayıları her yıl Ağustos bülteninde yani Temmuz ortalarında yayınlanır.
-
@mrt-gkce geçen yılın haziran 16 sini baz almak lazım ama
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum