DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Türkiye kazanan sayısı temmuz ayında mi ağustos ayında mi belli olacak
bazen Temmuz, bazen de Agustos'ta yayimliyorlar, o cok belli olmuyor...
-
@omerars, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serap-2 Bu çok etkiler mi Serap hanım? Ben de 05 Haziran'da doldurdum ds260'ı. Ya da farklı bi ülkeye dosyamı taşısam bu dezavantaj halen önüme çıkar mı? Hiç bana çıkacağından ümidim yoktu o yüzden bakmakta acele etmemiştim ama hata etmişim tabiki :(
henuz DV2024 sureci baslamadigi icin bunun etkisini su an icin bilemiyoruz.
-
@islambjk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba visa bulten 2024 yazısında avrupa 32 bin yazıyor anlayan bir arkadaş yardımcı olur mu bu nedemek
DV2024 degil o, DV2023 bulteni... Henuz DV2024 sureci baslamadigi icin 2024 bulten sayilari aciklanmadi...
-
@islambjk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
birde kcc ye sponsor formu yollamak yararlı olur mu kızım basketbolcu bunun bana faydası olur mu?
sponsor derken mali sponsor mu olacak?
kizinizin durumunun bir etkisi olmaz.
-
@crazycells çok teşekkürler
-
Merhaba benim bir sorum vardı da benim pasaport sürem şubat ayında dolacak gelecek yıl başvurusunda pasaportumun bilgileri yazacağım ancak kazanırsam eğer süresi geçmiş olacak bu sorun olur mu acaba ? @crazycells
-
@crazycells hesapta dolar göstermek zorunlu değil mi?
-
@crazycells çok teşekkür ederiz
-
@Orion, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba benim bir sorum vardı da benim pasaport sürem şubat ayında dolacak gelecek yıl başvurusunda pasaportumun bilgileri yazacağım ancak kazanırsam eğer süresi geçmiş olacak bu sorun olur mu acaba ? @crazycells
sorun olmaz, bu bilgiyi daha sonra guncelleyebilirsiniz.
-
@Meho35, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
degil, ama onumuzdeki aylarda dolar TL paritesinin daha da acilmasi beklendiginden, simdiden TL'lerinizi dolara cevirmenizi tavsiye ederim.
-
Merhabalar çok acil cvp istiyorum arkadaşlar biz malesef ki mail adresini yanlış göndermişiz bugün fark ettik. Bunun için dosyayı tekrar mı açmak gerekiyor ve nerden açmamız gerekiyor tekrardan. Girip tekrar doğru maili yazsak problem olur mu .
-
@Pamuk-0 Yanlis yazdiginiz email adresi bostaysa almayi denediniz mi? Tabi domain oncesi bir hata oldugunu dusunerek yazdim
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Meho35, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
degil, ama onumuzdeki aylarda dolar TL paritesinin daha da acilmasi beklendiginden, simdiden TL'lerinizi dolara cevirmenizi tavsiye ederim.
yatirim tavsiyesi degildir :) ozelden soru geldigi icin acikca belirtmek istedim...
-
@crazycells merhabalar net cvp alamadığım için soruyorum size biz malesef ki mail adresini yanlış yazmışız dün fark ettik. Dosyamızı açtırmamış gerekiyor galiba aksi halde mülakat mailini göremeyiz . Randevu aldığımızı başka türlü öğrenebiliyor muyuz. Ve dosyayı nasıl açmamız gerekiyor 🙁şimdiden teşekkür ediyorum 🙏
-
@Pamuk-0 Yukarıda arkadasımızın dediği yöntemi yaptınız mı? Yanlış yazdığınız maili alsanız ki büyük ihtimal harf hatası vs dir kimse almamıstır. Ds-260 formundan görebilirsiniz hatalı yazdıgınızı düşündüğünüz mail adresini. Dosya açtırmayın kesinlikle bu tarihden sonra.
-
@baran-bozdogan ilk onu yaptık malesef olmadı.
-
Veya Mülakat aldığımızı başka bir yerden kontrol edebilir miyiz. Sonrasında değiştirebiliriz olmadı.
-
Merhaba. Öncelikle, Bu forum iyi ki var. Aklıma gelebilecek neredeyse her şeyi buluyorum. Bu süreçte yalnız hissetmemek ve iyi niyetli insanların varlığını bilmek çok mutlu edici. Merak ettiğim bir konu hakkında sormak istiyorum. Her gün yeni bir şey öğreniyorum burada, AOS da bunlardan birisi oldu. Sürece bağlı olarak yapmam gerekebilir gibi düşünüyorum ama iş bağlantım ya da herhangi bir bağlantım bulunmamakta. Dil okulu gibi bir durum sağlayıp AOS yapmak mümkün mü? Diğer sorum da, şu an master yapmaktayım ve Erasmus programına kabul edilip örneğin Amsterdam'a gidebilsem, sürecimi ve dosyamı taşıyabilir miyim? Green Card şansımı kaybetmemek için elimden geleni yapacağım. Bu sebeple şimdiden neler yapabilirim noktasındayım. Forumda bunun cevabını göremediysem, şimdiden özür dilerim.
-
@Pamuk-0 Dosyanızı actirmaniza gerek yok, buradan sürecinizi takip edebilirsiniz. Bir de Telegramda botlar var, sanıyorum DV2024 için de aktiflesmeye başlar süreç başlayınca. Siz vize bültenini takip edin.
-
Merhaba,
Birkaç sitede bu sene KKC'den belge isteme maillerinin gelmeyeceğine dair bilgi okudum. Fakat tam olarak emin olamadığım için sizlere de sormak istedim. Ağustos ayında KKC tarafından DİPLOMA, EVLİLİK CÜZDANI GÖRÜNTÜSÜ, NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ, ADLİ SİCİL KAYDI gibi belgeler mail yoluyla istenilmeyecek midir?
İstenilmeyecek ise gelen ilk mail mülakat tarihimiz için olan mail mi olacaktır? Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum