DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan soruyu yanlış sordum,haklısınız düzelttim şimdi. Eski tarihli başvuranlar var ise deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.Teşekkürler.
-
@aysnrtrn elbette var.
DV2022 ve DV2023 mülakat deneyimlerini okuyun, bolca örnek bulabilirsiniz. -
@gucarslan Teşekkürler.
-
@arnblt merhaba,ds 260 a lise bilgisini girmedim, sadece üniversite bilgimi girdim,formda en yüksek enstitü demiş,
-
@akim Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Bunun icin form actirmaniza gerek yoktur, ankara'da girecekseniz gorusmeye; en ust dereceli diplomanizi gotureceksiniz. Eger ki baska konsoloslukta girecekseniz o vakit lise diplomaniz da yaninizda olmasi gerekebilir, kimi yerler liseyi gormek istiyor. Formda eksik olmasi sorun degil. Mulakat aldiktan sonra isterseniz guncelleme yaparsiniz.
-
-
@meecittt, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@meecittt Merhabalar, yazdıklarınızdan şunu anlıyorum, önce mülakat yeri değiştirmek için DS 260 formu açtırmadan KCC'ye sadece mail atıyoruz sonra mülakat yeri ve tarihi belli olunca bilgilerimizi güncellemek için DS-260 formu açtırıyoruz doğru mu? Yazdıklarım karışık olmuş bir az kusura bakmayın.
evet, dogru.
-
@horizon59, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba ben bankadan kredi çekip dolar hesabıma atsam konsoloslukta bunu göstersem vize almama herhangi bir eksisi olur mu?
sorun olmaz.
-
@mustafa_27, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mustafa_27 bu arada biz ds-260 formunu gönderdikten sonra evlendiğimiz için mülakat tarihi aldıktan sonra formumuzu güncelleyeceğiz. Form güncelleme tarihinde eşim üniversiteden mezun olmuş olacağı için üniversite bilgisini de güncellememiz gerekir değil mi?
Formu yeniden gonderiyorsaniz, formdaki tum cevaplarinizi yeniden gonderdiginiz gune gore guncelleyin.
-
@mustafa_27, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@lumos Green green card başvurusu sırasında lise mezunu seçmiş olmak bir hata mıydı o halde? İçime tekrardan bir kurt oturdu:beaming_face_with_smiling_eyes: Çünkü üniversty no degree seçeneği yoktu başvuru sırasında
durumunuzda bir problem yok.
-
@Hanhun, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar... Forumda yazılanları okuduğumda mülakat tarihi ile aşırı karamsarlık görüyorum. Bu yıl çok kötü performans sergilenmesine rağmen 20 k civarında olanlar mülakat alacak gibi görünüyor. Önceki yıllarda current çoğunluklu. Tabloda 9xxx sıralarında olan arkadaşımız ''umarım sıra gelir'' gibi bir yazı yazmış. 15xxx lerde olan arkadaşlarımız mülakat adresi değiştirmeyi düşünüyorlar. Biraz karamsar bir yaklaşım mı yoksa ben bir şey mi kaçırıyorum? Bülten yayınlanmadan net bir şey söylenemez biliyorum fakat, durum bu kadar kritik mi sizce?
karamsarlik degil de onlem diyelim...
DV2024'un henuz nasil bir yil olacagini bilmiyoruz, eger pandemi oncesi gibi olursa telas edecek bir durum yok tabii ki, ama bu son birkac yilki gibi olursa bu alinan/alinacak onlemler insanlarin vize almalarini saglayan ana etken olabilir...
-
@crazycells Haklısınız, ben de diğer ülke ihtimallerini düşünmüştüm.
-
@islambjk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba ds260 formunu açtırmadım fakat dvprogram . sayfasında kazandığım numarayı kontrol etmek için bir kaç kez baktım bu ds 260 açmış mı oluyorum ... bilgilendirirseniz sevinirim
hayir, gonderdikten sonra formu kendiniz acamazsiniz.
-
@dogibakan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, gittikten sonraki ilk süreçte ssn olmadan ev kiralanamayacağı bilgisini edindik. Hatta ssn geldikten sonra bile iş bulup işle ilgili belge veya kredi puanı gereksinimi de olduğunu öğrendik. Bu sürece kadar ki kısım için airbnb önerileri yapıldı ancak airbnb için bile bazı şartlar gerekebiliyormuş sanırım.(ssn vb.)
Bu süreç ile alakalı nasıl önerilerde bulunabilirsiniz? Fazla maliyet olmadan nasıl bir ikamet planı oluşturmalıyız sizce? Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederiz.
yanlis basliktasiniz, forumun ana sayfasindaki kategorilerden ilgili basliklara ulasabilirsiniz:
-
@misha90, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Buse-Şahin Bilemedim @gucarslan veya @crazycells yardımcı olabilirler belki.
cizelgeyi duzelttim.
-
@Revolter, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Şimdi silinen kayıtlar geri getirilemeyecek mi, kazayla olacak iş değil lakin bu. Önlem alınabilir mi ilerisi için acaba?
degisiklikleri geri aldim. cizelgeye yazilanlar silinmiyor, merak etmeyin, her zaman geriye gitmek mumkun olacak.
-
@symbi0te, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar Amerika'dan gelen bir job offer mülakat sürecinde beni biraz da olsa rahatlatır mi yani avantajı olur mu benim için?
maddi yeterlilik olarak soruyorsaniz, evet oldukca olumlu yansir.
-
@islambjk, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
birde kcc ye sponsor formu yollamak yararlı olur mu kızım basketbolcu bunun bana faydası olur mu?
imzaniza basvuru bilgilerinizi tasiyin.
-
@erenotti current olana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecek ve islemlerinizi ABD de yapacaksaniz kalsin , fakat Ulkeye donecek ve islemlerinizi Turkiyeden devam edecekseniz degistirmelisiniz .
-
@jtcarlos gecerli bir ABD Vizeniz var ise islemlerinizi ABD den ilerletebilirsiniz . AOS basligi altinda bolca bilgi bulabilirsiniz . Amerikada surec yaklasik 4 ayda tamamlaniyor tabiki sira numaranizin da current olarak aciklanmis olmasi gerekiyor .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum