Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells Süper ,Efsanesiniz benim için,bu kadar bilgi,tecrübe ,hayranlarınızdan biriyim teşekkür ederim yardım dönüşünüz için.🙏 Yani bu adam Turist olarak gelip AOS talebinde bulunarak bizi aldattı derlermi diye düşündüm.Malum kurallar ülkesi orası.Eğer sizce bir sakıncası yoksa yarın hemen eksik evraklarımızı tamamlayıp bilet bakacağız.Selam ve saygılarımla👍👏🙏🙏


  • Bu arada hiçbir Adli vukuatımız ,çekincemiz yoktur

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Berkan-0, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

    @crazycells Süper ,Efsanesiniz benim için,bu kadar bilgi,tecrübe ,hayranlarınızdan biriyim teşekkür ederim yardım dönüşünüz için.🙏 Yani bu adam Turist olarak gelip AOS talebinde bulunarak bizi aldattı derlermi diye düşündüm.Malum kurallar ülkesi orası.Eğer sizce bir sakıncası yoksa yarın hemen eksik evraklarımızı tamamlayıp bilet bakacağız.Selam ve saygılarımla👍👏🙏🙏

    Forumdaki deneyimlerden gordugumuz kadariyla USCIS bu aralar bunu pek sorun etmiyor, ama tabii siz yine acik acik bu isteginizi acik etmemelisiniz, tam tersi dogru plani uygulamalisiniz (yani Turist vizesini amacina uygun olarak kullanip ABD'ye girmeli, ve daha sonra uygun bir neden ile AOS surecinizi baslatmalisiniz).

    Forumdaki deneyimlerinden tarih icin tahmin yapip bu tahminlere gore girisinizi gerceklestirebilirsiniz.


  • @crazycells çok teşekkür ederim.Dediklerinizi dikkate alarak hareket edeceğim,sonrasındaysa oradaki (Forumdaki) arkadaşlardan yardım alacağım.

  • ⭐⭐

    @Berkan-0 Güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏


  • @Berkan-0 USCIS b1'i iptal edemez diye biliyorum çünkü vizeleri veren kurum department of state(elçiliklerin emir aldığı kurum diyelim).
    lakin aos iptal olursa ülkeden çıkmak zorunda kalırsınız ve tekrar girdiğinizde aos reddi görülür pasaport polisi tarafından


  • @Serap-2 İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ve gerçekten bunlara ihtiyacımız var.İnşallah gülen yüzler,bravo’lar diğer arkadaşlarada nasip olur.🙏👍✌


  • @charon Peki yaptırımı olurmu? Yani ülkeye almama gibi.😔


  • @Berkan-0 Oncelikle tebrikler . Korkmayin , acilen ve kosarak hatta hemen gelin 🙂 Vizeniz iptal olmaz merak etmeyin .


  • @Berkan-0 polisin her zaman böyle bir hakkı vardır


  • Bu ileti silindi!

  • @Figen Hanım Merhaba,

    Eşim adına size yazıyorum, ismim Oğuzhan. Eşim DV2023 talihlisi ve sıralaması 31050. Mayıs ayı ortasında current oldu ve 20 Haziran'da AOS yapmak üzere Kentucky, Louisville de işlemlerini gerçekleştirmeye başlayacak. Gitmeden önce I-485 formunu burada dolduracağız ve aşılarını da burada tamamlamak istiyoruz ancak yaşından ötürü e-nabızda kaydı çıkmıyor. Aşıların hepsini ABD'de yaptırmak çok pahalıya gelmekte, en azından oradan tasarruf sağlayabilir miyiz diye düşünüyoruz. Burada Türkiye'de sağlık ocağı ya da hastaneler üzerinden İngilizce belge ile eşimin olduğu aşıların bulunduğu bir belge yeterli olur mu? Oluyorsa bu belgeyi nasıl oluşturabiliriz bilginiz var mıdır? Hazır bir form üzerinden ilerlemek mümkün mü? Destekleriniz için teşekkürler.


  • @bilgeagrak sorunuzu Figen Hanıma sormuşsunuz ancak bilgim dahilinde cevap vermek istedim 🙂 Bir devlet hastanesinin enfeksiyon hastalıkları polikliniğine giderseniz ve durumunuzu anlatırsanız sizden kan testi isterler.

    Bunlardan birine TORCH grubu enfeksiyonlara yönelik serolojik test deniyor. O kan sonucunuzda kızamık, su çiçeği vb hastalıklara karşı bağışıklık durumunuz net olarak görülür. Diğer kan testi de hepatit B için olacak. Bu sonuçlarla beraber eksik kalan başka aşılarınız da (tetanoz vb) varsa vakitlice yaptırıp aşı kartınızı alabilirsiniz.

    Bazı polikliniklerde aşı kartı olmuyor. Eğer öyle bir durum olursa kan testinizi ve yaptırdığınız aşıları aile hekiminize götürüp ondan kart isteyebilirsiniz. Aşı kartında kan sonucu (+) şeklinde de ufak notlar yazabilir doktorunuz. Kaşe ve imzayı da alırsanız bir daha aşı olmanıza gerek kalmaz. Dilerseniz İngilizce de tercüme ettirebilirsiniz.


  • @frozen Selamlar. Peki bu bahsettiğiniz ne kadar süre alır? Biz 9 Haziran'da AOS için gidiyoruz. TR de bu işlemlerin olmayacağını düşündüğüm için bakmamıştım ancak ABD masraflarını düşününde ve bu cevabı görünce sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @OzdeNeslihan Gidene kadar test yaptırın, sonuçlar hemen çıkmaz ama yaklaşık bir hafta veya 10 gün içinde e-nabıza yansır. Gidince orada e-nabıza girip İngilizce Pdf doküman alırsınız. En azından bir deneyin isterseniz.


  • @Serap-2 çok teşekkürler. hemen randevu aldım.


  • @OzdeNeslihan selamlar, @Serap-2 hanımın dediği gibi siz mutlaka kan verin. Sonuçların çıkma süresi hastanenin yoğunluğuna göre değişir. Hepatit B sonucunuzu ertesi gün alırsınız diye tahmin ediyorum. Eğer aşı olmasıysanız, hastalık da geçirmediyseniz 3 doz aşı ihtiyacınız olacaktır. En azından 1. dozu yaptırırsınız.

    Diğer kan sonucunuz ise tamamen laboratuvara bağlı olarak sonuçlanır. Çalışma gününe denk gelirseniz ertesi gün bile sonuç alabilirsiniz. En kötü sonradan sonuç alırsınız.

    Buarada tetanoz aşınız eksikse yaptırırsınız. Geçmiş aşılarınız varsa onları da ekletip güncel bir aşı kartı oluşturabilirsiniz.


  • @frozen çok teşekkürler. Bebek ve çocukluk dönemimde bütün aşılarımı olmuşum ancak tabii eski dönem olduğu için aşı kartım yok covid aşıları haricinde 🙂 sanıyorum kan testinde belli olacaktır.


  • @bilgeagrak Arkadaslar dogru ve harika cevaplar vermisler . Bende ek olarak sunlari soyleyeyim . Bizim tun asilarimiz tam ve belgeli oldugu halde kabul etmeyip kizima 5 , esime 2 bana 1 asi yaptilar 😞 gercekten gittiginiz Klinige Doktora ve yataktan kalkis yonune gore degisebiliyor tecrubelerime gore . Ama yaptirip , getirip , ingilizceye cevirip denemekte mutlaka fayda var . Diger taraftan soyle bir bilgi de vereyim . Tetanoz asisi her 10 senede bir tekrarlanmali diye , onu bir kafadan yapmak istiyorlar . Ortalama ucreti $60 gibi . Diger ikisi ise $120 civari ama saglik ocaklarinda daha dusuk ucrete yada bazen ucretsiz de yapilabiliyor burada .

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   M mmmwrx 

  • Heyecan ile yeni mülakat tarihlerini bekliyoruz inşallah toplu bir dağıtım olur yoksa ilk fırsatta aos için ABD’ye gideceğim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum