• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. bilgeagrak
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bilgeagrak

@bilgeagrak

6
    İtibar
    14
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bilgeagrak Takip etme Takip Et

bilgeagrak tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@Figen Hanım Merhaba,

Eşim adına size yazıyorum, ismim Oğuzhan. Eşim DV2023 talihlisi ve sıralaması 31050. Mayıs ayı ortasında current oldu ve 20 Haziran'da AOS yapmak üzere Kentucky, Louisville de işlemlerini gerçekleştirmeye başlayacak. Gitmeden önce I-485 formunu burada dolduracağız ve aşılarını da burada tamamlamak istiyoruz ancak yaşından ötürü e-nabızda kaydı çıkmıyor. Aşıların hepsini ABD'de yaptırmak çok pahalıya gelmekte, en azından oradan tasarruf sağlayabilir miyiz diye düşünüyoruz. Burada Türkiye'de sağlık ocağı ya da hastaneler üzerinden İngilizce belge ile eşimin olduğu aşıların bulunduğu bir belge yeterli olur mu? Oluyorsa bu belgeyi nasıl oluşturabiliriz bilginiz var mıdır? Hazır bir form üzerinden ilerlemek mümkün mü? Destekleriniz için teşekkürler.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      B
      bilgeagrak

@crazycells eşim adına konuşuyorum. Kendisi DV talihlisi AOS'a gitti ben TR'de kaldım, tam da yukarıdaki yazınızda belirttiğiniz şeyin başımıza gelme ihtimali olabilir. Turist vizem var en kötü çağırırlarsa ben de giderim ya da aynı sorunu yaşarsak sizin bahsettiğiniz yazıyı göndeririz. Çok teşekkürler bilgilendirme için

B
      bilgeagrak

@crazycells abi çok sağol biz evrakları haziran 26 gibi gönderdik. Belirttiğin soruya zaten no olarak cevap vermiştik. Sadece KCC çeki bozdu şu an USCIS çeklerinin bozulmasını bekliyoruz. Bu haftadan itibaren gelişmeler olmaya başlar, süreci buraya foruma da taşıyacağım ben eşimin adına neler olduğu ile ilgili.

B
      bilgeagrak

Public charge 61.soruda cevabımız hala "no" olarak günceldir değil mi? Karara bağlanmamış bir konu olarak kalmış forumda. Son karar nedir?

B
      bilgeagrak

bilgeagrak tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells abi çok sağol biz evrakları haziran 26 gibi gönderdik. Belirttiğin soruya zaten no olarak cevap vermiştik. Sadece KCC çeki bozdu şu an USCIS çeklerinin bozulmasını bekliyoruz. Bu haftadan itibaren gelişmeler olmaya başlar, süreci buraya foruma da taşıyacağım ben eşimin adına neler olduğu ile ilgili.

B
      bilgeagrak

@crazycells eşim adına konuşuyorum. Kendisi DV talihlisi AOS'a gitti ben TR'de kaldım, tam da yukarıdaki yazınızda belirttiğiniz şeyin başımıza gelme ihtimali olabilir. Turist vizem var en kötü çağırırlarsa ben de giderim ya da aynı sorunu yaşarsak sizin bahsettiğiniz yazıyı göndeririz. Çok teşekkürler bilgilendirme için

B
      bilgeagrak

@Berkan-0 avukatınız size zaman ve para kaybı yaşatmış gibi hissettim. Eşim 20 Haziran giriş yaptı aynı şekilde TR'den çevirip götürdü evrakları noter onayı dahi yok sadece certified translate, diğer tüm formlar ile birlikte (sağlık raporu, I-485 vs vs.) bugün usps ile tarihler abd girişi öncesi olarak gönderdi. Sonuçlandığında size bilgi vereceğim bakalım avukatınızın dediği gibi mi oluyor 🙂

B
      bilgeagrak

@Berkan-0 Merhaba, belgelerin geçersiz olduğunu kim söyledi henüz I-485'i göndermemişken? İkinciye mi göndereceksiniz? Belgeleriniz ne kadar eski tarihli, oraya gittikten sonra mı tercüme ettirmenizi bekliyorlar evraklarınızı?

B
      bilgeagrak

Public charge 61.soruda cevabımız hala "no" olarak günceldir değil mi? Karara bağlanmamış bir konu olarak kalmış forumda. Son karar nedir?

B
      bilgeagrak

Merhabalar, eşim I-485 formunu doldururken eşiniz de sizinle birlikte mi başvuruyor sorusunu nasıl cevaplamalı? Ben onunla AOS'a gitmedim, İstanbul'da kaldım ancak AOS fee benim adıma da yatırdı. Nasıl hareket etmeliyiz o kısmı yanıtlarken?

B
      bilgeagrak

@notry Merhabalar, ben İstanbul'da kalacağım sadece eşim gidiyor 20 Haziran tarihinde AOS için. Ben onun altına add applicant yapmıştım. Sürecin uzamaması adına o tek yapıyor olmasına rağmen ikimiz adına da ücret yatıracak yazdığınızdan bunu anlıyorum doğru mudur? Peki bu yatırdığımız ücret benim eşimden faydalanarak daha sonra işlemlerimi burada ya da Amerika'da gerçekleştirdiğimde tekrar yatırmam gereken bir ücret midir? İkimizin de B1/B2 vizesi var.

B
      bilgeagrak

@Figen Hanım Merhaba,

Eşim adına size yazıyorum, ismim Oğuzhan. Eşim DV2023 talihlisi ve sıralaması 31050. Mayıs ayı ortasında current oldu ve 20 Haziran'da AOS yapmak üzere Kentucky, Louisville de işlemlerini gerçekleştirmeye başlayacak. Gitmeden önce I-485 formunu burada dolduracağız ve aşılarını da burada tamamlamak istiyoruz ancak yaşından ötürü e-nabızda kaydı çıkmıyor. Aşıların hepsini ABD'de yaptırmak çok pahalıya gelmekte, en azından oradan tasarruf sağlayabilir miyiz diye düşünüyoruz. Burada Türkiye'de sağlık ocağı ya da hastaneler üzerinden İngilizce belge ile eşimin olduğu aşıların bulunduğu bir belge yeterli olur mu? Oluyorsa bu belgeyi nasıl oluşturabiliriz bilginiz var mıdır? Hazır bir form üzerinden ilerlemek mümkün mü? Destekleriniz için teşekkürler.

B
      bilgeagrak