@fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek
Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı?
Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir.
Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.

Yani bu adam Turist olarak gelip AOS talebinde bulunarak bizi aldattı derlermi diye düşündüm.Malum kurallar ülkesi orası.Eğer sizce bir sakıncası yoksa yarın hemen eksik evraklarımızı tamamlayıp bilet bakacağız.Selam ve saygılarımla

️
Vizeniz iptal olmaz merak etmeyin .
gercekten gittiginiz Klinige Doktora ve yataktan kalkis yonune gore degisebiliyor tecrubelerime gore . Ama yaptirip , getirip , ingilizceye cevirip denemekte mutlaka fayda var . Diger taraftan soyle bir bilgi de vereyim . Tetanoz asisi her 10 senede bir tekrarlanmali diye , onu bir kafadan yapmak istiyorlar . Ortalama ucreti $60 gibi . Diger ikisi ise $120 civari ama saglik ocaklarinda daha dusuk ucrete yada bazen ucretsiz de yapilabiliyor burada .